MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.03  13:59

« Re: time ?!?!?!?!?!?

dabel: musim ti trocha oponovat, ked sa blizi konec projektu tak sa faxci nemec - nenemec, niekedy skoro ako na slovensku, no a potom je to ako prazdniny, len by sa rozpravali a robili nekonecne porady o nicom. Ozaj kde si? Bayern?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  12:26

626BB: tak veru ;)) Ja tymto Nemcom stale vravim, ze nevedia, co je to "poriadne makat". Podla mna tu maju pravy nefalsovany komunizmus: (skoro) nikto poriadne nemaka a (skoro) vsetci sa maju dobre ;)) A pravy kapitalizmus "s neludskou tvarou" je u nas: v sukromnych firmach makaju ludia jak fretky a aj tak nic moc :(((
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.03  12:07

Musis jit pracovat do nemecka, tam se skutecne tvrde dre,holt zapad, ze Dabel ? :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.03  10:16

« Hura, jsem tu zas

Ja se tesim na vikend..si poradne zajezdim...uaaa ;-) Nevite ci nemate, nedal by se nekde sehnat servisni manual na 626 a mx-6. Potrebuju rok 92 a vys..?
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.03  23:12

« time ?!?!?!?!?!?

pratele, ja bych chtel mit tolik casu co vy .....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  16:04

« Re: Dvojnik

626BB: no uz sa s tym zmier... ale mozno aj na Teba pride, napr. 626B8 alebo nieco podobne...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  16:01

« Dvojnik

Hehe a ja stale nic, ja se na to vys.... to je dneska den :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.03  15:31

« Re: Olej

A hele..uz mam taky dvojnika "morflkus"..tak to ho timto zdravim a zaroven zadam o pripadny zaskok, kdyz nebudu stihat, vsak on uz vi..
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  15:23

additiva jsou, ale stejne si myslim, ze rovnice plati tak na 90%
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.03  15:21

Uz jsem se bal, bych to musel jit vysvetlit svemu profesorovi na paliva a maziva :-D cili, jde tam polo, kvuli vetsi hustote.. Jezdim spis delsi trasy
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  15:20

no proto, uz jsem se divil, vzdyt jsem ty oleje jeden semestr studoval!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  15:19

to morfikus: Bejvavalo, dneska uz jsou takove aditiva, ze se da s olejeme kouzlit. Priklady: Castrol (zn. ted nevim) 10w40 mineral, Castrol Dynatec 5w40 castecna syntetika -> na ten jsem si ostatne nabeh, klepaly zdvihatka, psalo se o tom cca 500 prispevku nize. Takze tato rovnice dnes uz 100% neplati.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  15:15

oooops, sorry, som to zle precital, ten olej bol polo synteticky... mas pravdu ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.03  15:03

Fakt? To jsem jeste neslysel a to jsem o olejich i jeden semestr studoval..to bude nejakej preklep,ne? ;-) 5w plna 10w polo 15w mineral
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  15:01

Hm normalne by som si to myslel tiez, len som teraz pozeral nejake oleje (ked sa uz o tom bavime...) a tam boli aj 10W-40 plna... preto sa pytam ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.03  14:54

No nevim..ale mel jsem za to ze kdyz je to 5w tak je to plna syntetika, kdyz 10w tak je to polosyntetika,ne?! ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  14:44

morfikus: a to je syntetika alebo polo syntetika?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.03  14:39

No, na chvili jsme vypadl a nestiham se v tom vyznavat...proc nam tu v tom lidi delate bordel. urcite vsichni vime, o kom mluvim? No, ne, ja pujdu do toho castrolu magnatecu 10w-40 nebo max nejakej shell 10w-40..myslim ale, ze to je jedno..mozna ze jak tak nad tim premyslim, do ted tam byl sehll, tak tam pujde asi zas..uvidim..to bude asi na nahode
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  14:38

Urcite bola... bolo to original zabalene a zavrete, takze obavy nemam ;))) tipek robil niekde skladnika a par litrov mu ostalo "medzi prstami" ;)))) jojo, slovenska a ceska klasika ;))) No nic, uz ten olej neni k mani ;)) zaviedli im prisne kontroly ;)))

RadinH-ovu inteligenciu neprecenuj, je rad, ze sa naucil Ctrl+C a Ctrl+V ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  14:31

RadinH: až to budeš kopírovat, doplň chybějící slovo, abychom poznali tvou inteligenci !!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…