MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 17.06.03 16:41
« Re: prosím o radu + novy zvuk u 2,5V6
no, nikdy pred tim to nedelalo... a to mam auto uz asi 15 tis km..fakt to zni jak turbo.. nejlip takovy to z WRC ek..takovej ten typickej zvuk. neni to neprijemny, ani to nezni nejak extra spatne, spis je to divny... jo a cestou tam to nedelalo..cestou zpet jsem to zpozoroval.. celou cestu jsem mel zanpunou klimu...kdyz jsem to v pulce cesty zaslech, tak jsem ji vypnul a cekla..delalo to dal, tak nevim..nechapu.. prijde mi,ze sklimou by to souviset nemelo..? -
« Pneu
Prave mi prisiel mail, ze mi poslali tie nove Bridgestony, takze zajtra ich tuna mam a vo stvrtok ich montujem. V pondelok sa potom s vami podelim o zazitky ;))
PS: Paci sa mi, ze aj ked tu prave nikto nie je, nasej rubrike utesene pribudaju prispevky. Tymto zdravim vsetkych "zaskakovacov" od qoqa az po 626BB. (626BB: vidis, predsa si sa dockal! ;)) -
"-- skrytý --" 17.06.03 16:12
« Re: prosím o radu + novy zvuk u 2,5V6
to gogo7607 : vubec neni za co! TO ALL : Apropo, ted jsem se vratil z Brna..plne nalozeny auto...a jelo to jak sane, nadhera..do kopce na petku z 150 do 200 uplne bozsky, predjelo me jen nejnovejsi 95 aero a z ty jsem mel hlavne respekt..jelikoz, vim, ze na ni nemam... Ale bylo to moc pekny. Snad jen..nikdy jsem si toho nevsim..taky vam 2,5V6 vydava pri vetsich otackach takovej zvuk jako Turbo u preplnovanejch motoru? Takvej pistivej vysokej..cim mensi otacky, tim nizsi a slabsi, cim vyssi otacky, tim vyssi a pronikavejsi. proste jak Turbo.. nedavno jsem poradne nasadil na sani takovou tu velkou trubku mezi otvorem nad chladicem a mezi filtrem..tak jestli to neni tim. nikdy jsem to neslysel, zvuk je to pekny, ale tak nejak neznamy... DIKY -
« překvápko
to sem teda nečekal, že i já jako nováček MC se takhle rychlé dočkám imitátora viz. goqo7607.
to morfikus : Ale jinak díky fakt sem myslel ty vohnutý tyče a šlo mi o to jestli sou tam stejný fajfky jako sem měl já kdysi na Cortině nebo nějaký rozumnější řešení, který tolik nezasahuje do zavazadlovýho prostoru -
"-- skrytý --" 17.06.03 15:46
« Re: prosím o radu
Drzaky vika? Uprimne..nejak presne nevim, co myslis..jestli takovy ty ohnuty tyce co drzej viko kufru u sedanu, tak vubec..oni jakoby zajednou nahoru a myslim ze neprekazej, ale abych pravdu rekl, ac je kufr docela velkej, tak jsem v nem zavrenej jeste nebyl a pokud byl a nepamatuju si to, tak jsem to urcite nezkoumal, jelikoz tam sviti svetlo jen kdyz je viko otevrene ;-) ale myslim, ze nprekazi -
« Re: Ovladač
to guesst: To je otevirani primeho proudeni vzduchu do kabiny. Vzduch bude proudit naporem pres pruduchy na strednim sloupku. V podstate je to tak, ze kdyz mas zaple topeni a potrebujes se osvezit, tak aby spolujezdec nezmrzl, natocis si klapky na sebe a otocis tim koleckem do polohy nahore (modry ctverecek). Je to takova druha dira ven :-)) Na 323 rv. 87 to meli vamakanejsi, tam se takovy pruduch nachazel na prave a leve strane, nemelo to chybu, v zime, kdyz mi bylo horko, tak jsem to otevrel a ostatni o tom ani nevedeli. :-))
-
« Re: Facelift + www.Mazda626.sk update - 16.6.2003
TomAnt: S těmi puklicemi je potíž. Když jsem ztratil vinou špatného nasazení v servisu originál puklici, tak jsem také nechtěl investovat 1800,-Kč za kus. Koupil jsem raději obyčejné puklice se znakem Mazda a to celou sadu za cca 600,-Kč (přesně si to už nepamatuji). Dnes bych po zkušenostech se servisem trval na dodání nové zdarma a věřím, že bych ji dostal. Nu, člověk se pořád učí. -
"-- skrytý --" 16.06.03 13:45
« Re: Facelift + www.Mazda626.sk update - 16.6.2003
Aj mne sa povodne viac pacili, ale nedokazal som zohnat dalsie... potreboval som len dve kua :)))
Snad nabuduce ked budu zas, tak nakupim 8 ks do zasoby :))) No a tieto k nim boli najpodobnejsie a hlavne dali sa kupit po 1 ks cize som kupil zasa 5 :)