MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  16:56

« Re: prosím o radu + novy zvuk u 2,5V6

Pockej, takze myslis, ze to je klimou nebo ne? To je divny..se mi to fakt nezda...treba chce promazat? :-) ¨ja fakt nevi..ale, kdyz ji vypnu, tak by to delat nemelo,ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  16:45

Aha, jasne, to je potom nieco ine ;)) Klima vydava (ked sa zapne kompresor) podobny zvuk ako roztoceny ventilator chladenia (aspon u mna), takze to by tiez nemalo "piskat".
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  16:41

no, nikdy pred tim to nedelalo... a to mam auto uz asi 15 tis km..fakt to zni jak turbo.. nejlip takovy to z WRC ek..takovej ten typickej zvuk. neni to neprijemny, ani to nezni nejak extra spatne, spis je to divny... jo a cestou tam to nedelalo..cestou zpet jsem to zpozoroval.. celou cestu jsem mel zanpunou klimu...kdyz jsem to v pulce cesty zaslech, tak jsem ji vypnul a cekla..delalo to dal, tak nevim..nechapu.. prijde mi,ze sklimou by to souviset nemelo..?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  16:34

morfikus: a nebude to aerodymanicky hluk?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  16:31

ale kdyz protacim auto na miste, tak to nejak slyset neni.... tak fakt netusim, co to muze bejt...
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.03  16:18

« Pneu

Prave mi prisiel mail, ze mi poslali tie nove Bridgestony, takze zajtra ich tuna mam a vo stvrtok ich montujem. V pondelok sa potom s vami podelim o zazitky ;))

PS: Paci sa mi, ze aj ked tu prave nikto nie je, nasej rubrike utesene pribudaju prispevky. Tymto zdravim vsetkych "zaskakovacov" od qoqa az po 626BB. (626BB: vidis, predsa si sa dockal! ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  16:12

to gogo7607 : vubec neni za co! TO ALL : Apropo, ted jsem se vratil z Brna..plne nalozeny auto...a jelo to jak sane, nadhera..do kopce na petku z 150 do 200 uplne bozsky, predjelo me jen nejnovejsi 95 aero a z ty jsem mel hlavne respekt..jelikoz, vim, ze na ni nemam... Ale bylo to moc pekny. Snad jen..nikdy jsem si toho nevsim..taky vam 2,5V6 vydava pri vetsich otackach takovej zvuk jako Turbo u preplnovanejch motoru? Takvej pistivej vysokej..cim mensi otacky, tim nizsi a slabsi, cim vyssi otacky, tim vyssi a pronikavejsi. proste jak Turbo.. nedavno jsem poradne nasadil na sani takovou tu velkou trubku mezi otvorem nad chladicem a mezi filtrem..tak jestli to neni tim. nikdy jsem to neslysel, zvuk je to pekny, ale tak nejak neznamy... DIKY
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.03  16:11

« překvápko

to sem teda nečekal, že i já jako nováček MC se takhle rychlé dočkám imitátora viz. goqo7607.
    to morfikus : Ale jinak díky fakt sem myslel ty vohnutý tyče a šlo mi o to jestli sou tam stejný fajfky jako sem měl já kdysi na Cortině nebo nějaký rozumnější řešení, který tolik nezasahuje do zavazadlovýho prostoru
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.03  16:00

« je mi horko

tedy, u nás v práci taky na klimatizaci šetří. momentálně mě bolí hlava z toho horka kolem. Je to hrůza, sluníčko mi chvílemi pálí přímo na lebku. jako bych se vařil. zapíchnu to tady a razím domů, hoši. Přeji všem hezký den.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  15:58

« Re: prosím o radu

jo, na něco takového o čem píšeš, jsem myslel, děkuji ti za odpověd. díky moc :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  15:46

Drzaky vika? Uprimne..nejak presne nevim, co myslis..jestli takovy ty ohnuty tyce co drzej viko kufru u sedanu, tak vubec..oni jakoby zajednou nahoru a myslim ze neprekazej, ale abych pravdu rekl, ac je kufr docela velkej, tak jsem v nem zavrenej jeste nebyl a pokud byl a nepamatuju si to, tak jsem to urcite nezkoumal, jelikoz tam sviti svetlo jen kdyz je viko otevrene ;-) ale myslim, ze nprekazi
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  13:16

« Re: Ovladač

To 626BB: diky moc za info :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  13:14

to guesst: To je otevirani primeho proudeni vzduchu do kabiny. Vzduch bude proudit naporem pres pruduchy na strednim sloupku. V podstate je to tak, ze kdyz mas zaple topeni a potrebujes se osvezit, tak aby spolujezdec nezmrzl, natocis si klapky na sebe a otocis tim koleckem do polohy nahore (modry ctverecek). Je to takova druha dira ven :-)) Na 323 rv. 87 to meli vamakanejsi, tam se takovy pruduch nachazel na prave a leve strane, nemelo to chybu, v zime, kdyz mi bylo horko, tak jsem to otevrel a ostatni o tom ani nevedeli. :-))

• « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  13:10

to morfikus : ještě sem neměl možnost si tu 323 nějak zvlášť prolézt proto bych se chtěl zeptat jak moc zasahují držáky víka do zavazadlového prostoru???
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  11:22

to morfikus : ještě sem neměl možnost si tu 323 nějak zvlášť prolézt proto bych se chtěl zeptat jak moc zasahují držáky víka do zavazadlového prostoru???
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  08:21

« Re: Facelift + www.Mazda626.sk update - 16.6.2003

TomAnt: S těmi puklicemi je potíž. Když jsem ztratil vinou špatného nasazení v servisu originál puklici, tak jsem také nechtěl investovat 1800,-Kč za kus. Koupil jsem raději obyčejné puklice se znakem Mazda a to celou sadu za cca 600,-Kč (přesně si to už nepamatuji). Dnes bych po zkušenostech se servisem trval na dodání nové zdarma a věřím, že bych ji dostal. Nu, člověk se pořád učí.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.03  18:40

To 626BB: diky moc za info :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.03  13:45

Aj mne sa povodne viac pacili, ale nedokazal som zohnat dalsie... potreboval som len dve kua :)))
    Snad nabuduce ked budu zas, tak nakupim 8 ks do zasoby :))) No a tieto k nim boli najpodobnejsie a hlavne dali sa kupit po 1 ks cize som kupil zasa 5 :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.03  12:56

TomAnt: facelift se povedl, zadni kridlo je pekne. Jen dle meho nazoru ty puklice jsou moc bezne, ma je moc aut. Ty puvodni byly lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.06.03  12:24

ja fakt 323 doporucuju...meli jsme ji moc radi..fakt skvele zivy a spolehlivy auto.. Pravdou jest, ze byla nase uz od plenek, takze jsme se o ni nalezite starali..ale jako srot muzes koupit kazdy auto.. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…