MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  13:21

« Re: děkuji Vám všem

a kolik mas spotrebu gdyz jedes 200? ja se tolik po cr bojim jezdit, gdyz se to nesmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  13:17

« Re: děkuji Vám všem

No, moje auticko se o to taky pekne snazi..kez bych mohl psat jen blaboly..jako, dneska jsem mel spotrebu pod 8l/100 a prumernou rychlost 200 atd atd... ale, MAZDAM VIVAT! ;-) Jen piste, I. misto je NASE..muzem prece plany prekonat,ne?
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.03  12:54

« děkuji Vám všem

naše diskusní forum je již na 11. místě v top20!!! historický úspěch se podařil díky Vám všem. Tímto prohlašuji cíl na I. a II. kvartál tohoto roku za splněný. pětiletku splníme!! ať žije plán!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  12:50

« Re: prosím o radu + novy zvuk u 2,5V6

Dik...zkusim to nejak vysledovat..ale prijde mi, ze se to ztratilo...nebo-li ze to prestalo..snad..achjo..nejak se to zacina kupit .-((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  11:26

Dik...zkusim to nejak vysledovat..ale prijde mi, ze se to ztratilo...nebo-li ze to prestalo..snad..achjo..nejak se to zacina kupit .-((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.06.03  11:20

To morfikus: Tipnu si - prvni lozisko na predlohove hrideli v prevodovce (hned vedle spojky), nebo naopak posledni na druhe strane prevodovky (opet na "predloze") u "petky" (pokud jde o dvouhridelove usporadani). Ale je to jen tip opirajici se o dva mne zname pripady problemu projevujiciho se obdobnym zpusobem, resp. zvukovym projevem. O ktere lozisko se jedna, to se pozna podle zarazeneho kvaltu: v prvnim pripade je zvukova kulisa vyraznejsi u nizsich kvaltu, ve druhem naopak u vyssich, zejmena u 5. stupne.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  10:09

« Re: No, tak jsem koupil..

Radim: ked este moj tato kedysi brazdil Europu, tak tvrdil, ze na Aral benzin (ale pozor myslim original Aral, nie benzina/slovnaft predavane na nasich pumpach ako Aral) auto islo ako vymenene, vykon pocitovo o dost lepsi a asi o pol litra nizsia spotreba. Ale u nas je to aj tak na nic, jediny dovezeny benzin je vraj Avanti (normal 93 a natural 96) a samozrejme V-Power.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.03  09:58

« Re: No, tak jsem koupil..

Tak už vážně nevím co je pro motor nejlepší. Včera jsem v HN vyčetl, že Shell V-Power není zase takový zázrak. Údajně obsahuje takové čistící aditiva jako běžný benzín Aral. Magazín Autozeitung a TV sat.1 V-Power zkoušeli na výkon a navýšení výkonu bylo 3%.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  23:36

tak tohle bylo sakra slyset..fakt, takovej ten typickej zvuk z kabiny wrc cka...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  19:43

Cau...tohle jsem presne pozoroval,kdyz jsem vymenil standart. vzduch. filtr za sportovni vlozku u stejneho motoru. Ale nebylo to nejak silne slyset...jen takove lehke nasavani vzduchu. Jsem si rikal, ze to bude tim asi ze ma vetsi pruchodnost,tak to je trochu slyset...ale casem jsem si zvyknul a ted uz to moc nevnimam.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  19:15

no..to by taky mohlo bejt ono, ale pravdou jest, ze to asi prestalo..tedy, nejel jsem 200..jen 120..a nevim, jestli to pred tim pry tyhle rychlosti delalo. Ale ted, ac jsem tocil jak jsem tocil, tak nic. A tak mam jedine vysvetleni...a to je to, co jsi napsal. Neco v sani... list, hruska, jabko, ta pani co jsem ji v Brne prejel ci tak ;-) nee..proste, asi tam neco spadlo a pak to vypadlo, nevim...zitra to vsechno skouknu a pripadne vycistim a uvidi se.. DIIKY!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  17:25

tak zkouším poslední pokus co třeba zanesenej nebo děravej vzduchovej filtr???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  17:21

Mozna jsem to vytocil malo..nebo nevim..treba to prestalo..ja fakt netusim, ale sledovalo to otacky motoru NAPROSTO VERNE
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  17:20

v tom případě, ale nechápu proč ti to nedělalo když si stál na místě
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  17:20

tak za 10 min pobezim dom, tak budu vecer ci zitra...no, fakt jsem zvedavej, co to zase bude :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  17:17

Svistici plast to neni..jelikoz..uberu plyn, zretelne az temer to ustane....pridam plyn..zacne to a presne dle plynu to zesiluje. S rychlosti auta to nijak nesouvisi..jde to presne podle otacek motoru..
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  17:15

jestli je to fakt svištící vzduch tak zkus mrknout jestli ti někde nepraskl nějakej krycí plast, pokud říkáš, že cestou k nám do Brna ti to nedělalo nevzals tady někde spodkem o obrubník nebo tak něco???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.03  17:09

to nevim..taky jsem nad tim premyslel..ale to se mi nezda...ten zvuk. Na tuty to souvisi s proudicim vzduchem..sani nebo tak. Jediny co me napada, je zkontrolovat ole v prevodovce, nevite kde? Jinak, fakt..to je proste hvizdot vzduchu...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  17:03

teda já nejsem odborník a v současnosti dokonce ani majitel auta, ale pokud to na místě nedělá tak to asi nebude souviset s otáčkama motoru, ale z rychlostí jízdy. Co třeba ložisko, nebo převodovka ???
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.03  16:59

Nie, myslel som tym, ze taky pisklavy zvuk klima (aspon moja) nevydava... keby to klimou bolo, tak by to po vypnuti samozrejme prestalo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…