MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 18.06.03 13:17
« Re: děkuji Vám všem
No, moje auticko se o to taky pekne snazi..kez bych mohl psat jen blaboly..jako, dneska jsem mel spotrebu pod 8l/100 a prumernou rychlost 200 atd atd... ale, MAZDAM VIVAT! ;-) Jen piste, I. misto je NASE..muzem prece plany prekonat,ne? -
"-- skrytý --" 18.06.03 11:20
« Re: prosím o radu + novy zvuk u 2,5V6
To morfikus: Tipnu si - prvni lozisko na predlohove hrideli v prevodovce (hned vedle spojky), nebo naopak posledni na druhe strane prevodovky (opet na "predloze") u "petky" (pokud jde o dvouhridelove usporadani). Ale je to jen tip opirajici se o dva mne zname pripady problemu projevujiciho se obdobnym zpusobem, resp. zvukovym projevem. O ktere lozisko se jedna, to se pozna podle zarazeneho kvaltu: v prvnim pripade je zvukova kulisa vyraznejsi u nizsich kvaltu, ve druhem naopak u vyssich, zejmena u 5. stupne. -
« Re: No, tak jsem koupil..
Radim: ked este moj tato kedysi brazdil Europu, tak tvrdil, ze na Aral benzin (ale pozor myslim original Aral, nie benzina/slovnaft predavane na nasich pumpach ako Aral) auto islo ako vymenene, vykon pocitovo o dost lepsi a asi o pol litra nizsia spotreba. Ale u nas je to aj tak na nic, jediny dovezeny benzin je vraj Avanti (normal 93 a natural 96) a samozrejme V-Power. -
« Re: No, tak jsem koupil..
Tak už vážně nevím co je pro motor nejlepší. Včera jsem v HN vyčetl, že Shell V-Power není zase takový zázrak. Údajně obsahuje takové čistící aditiva jako běžný benzín Aral. Magazín Autozeitung a TV sat.1 V-Power zkoušeli na výkon a navýšení výkonu bylo 3%.
-
Cau...tohle jsem presne pozoroval,kdyz jsem vymenil standart. vzduch. filtr za sportovni vlozku u stejneho motoru. Ale nebylo to nejak silne slyset...jen takove lehke nasavani vzduchu. Jsem si rikal, ze to bude tim asi ze ma vetsi pruchodnost,tak to je trochu slyset...ale casem jsem si zvyknul a ted uz to moc nevnimam. -
"-- skrytý --" 17.06.03 19:15
no..to by taky mohlo bejt ono, ale pravdou jest, ze to asi prestalo..tedy, nejel jsem 200..jen 120..a nevim, jestli to pred tim pry tyhle rychlosti delalo. Ale ted, ac jsem tocil jak jsem tocil, tak nic. A tak mam jedine vysvetleni...a to je to, co jsi napsal. Neco v sani... list, hruska, jabko, ta pani co jsem ji v Brne prejel ci tak ;-) nee..proste, asi tam neco spadlo a pak to vypadlo, nevim...zitra to vsechno skouknu a pripadne vycistim a uvidi se.. DIIKY! -
"-- skrytý --" 17.06.03 17:09
to nevim..taky jsem nad tim premyslel..ale to se mi nezda...ten zvuk. Na tuty to souvisi s proudicim vzduchem..sani nebo tak. Jediny co me napada, je zkontrolovat ole v prevodovce, nevite kde? Jinak, fakt..to je proste hvizdot vzduchu...