MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Apropo..
myslel jsem ze mimo obec se smi jezdit 90km, v obci 50 a po dalnici kolik chci. Rikal jsem si, prece mi na dalnici policista neskoci pred auto do leveho pruhu, aby se nechal zajet, od ostatnich aut co jedou take rychle. No a nez vytasi fotak, budu uz pryc. -
« duchodci
cetl jsem pred pul rokem v novinach ze v SRN capli nejakeho duchodce, ktery si jel pro diplom od spolku motoristu duchodcu za 25 let jezdeni bez nehody. No a cestou na predani diplomu udelali silnicni prohlidku duchodci a zjistilo se, ze mu pred 20 lety sebrali ridicak (myslim ze kvuli nejake vade zraku). tak si chudak pro diplom uz nedojel. ale jestli dostal pokutu, to v novinach uz nepsali -
Jazdit tak rychlo ako ostatni sa da, ale samozrejme ze sa nikdy nejazdi 200 po okreske ako niektori frajeri u nas. Plati zasada +20, kedy este nedostanes trestne body (t.j. okreska 120, mesto velke stvorprudovky 70). Dialnica je relativne bezpecna aj vo vyssej rychlosti, ostatni vodici rataju s tym, ze auta mozu ist rychlejsie ako 200km/h ;)) Inak samozrejme, ze o vodicak mozes prist aj pri alkohole, proste za vazny priestupok mozes dostat "trestne body", ked ich nazbieras urcity pocet, musis ist na skolenie a preskusanie, ked dosiahnes dalsiu hranicu, tak Ti ho vezmu na nejaky cas a extra exosti pridu o vodicak navzdy ;)) Hehe a ako inak, s "tresnymi bodami" sa kseftuje ;)) Studaci si privyrabaju tak, ze vezmu na seba ten vazny priestupok a samozrejme aj tucnu odmenu od povodneho "hriesnika" ;)) -
Myslite, ze je rozumny v Nemecku jezdit mimo obce tak rychle jak jezdi ostatni? Treba 200 mezi lesy a tak? Na internetu nemaji nemci nejake statistiky, kde stavaji policisti? treba, kdyz jsou nemci takovi puntickari, tak nektery fandove udelali stranky, kde stoji policejni hlidky, treba bysem to mohl online sledovat z auta, podle moji cesty? -
Ja kdyz jedu v nemecku, tak vetsinou jezdim podle pomalu ve meste a jinak podle toho, ajk jezdi ostatni. Po Berline jezdi auta dost rychle, napr. jak clovek zpomali a zacne se rozhlizet, hned ostatni troubi (cim mensi a horsi auto, tim troubi vic). Na dalnici snad ty omezeni nedodrzeli ani auta v pravym pruhu. Treba to bylo tim, ze jsem jezdil patek, sobota nedele, a policajti sedeli doma u televize -
Cetl jsem prispevek schizofrenika z nejlepsich ojetin, radi lidem, aby jeli na Guam:
V Guamu jsou muži se zvláštním povoláním - objíždejí venkov a deflorují mladé panny, které jim za svuj první sexuální zážitek dokonce platí. Duvod: podle guamských zákonu se panny nesmejí vdávat. -
« Re: Hučení kol
Zdravim schizofrenickehoparanioka alias nase alter ego! UZ si sa dlho u nas neukazal! Pozeral som Top 20 a zistil som, ze uz 11-ta rubrika je od nas dost vzdialena, ale vsak to nevadi, podstatna je kvalita a nie kvantita ;))) A vselico preberame, check out nasu vcerajsiu debatu o nasich prvych stvorkolesovych milacikoch ;))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

- este si nevidel v Rakusku/Nemecku chytat? Tak to su tipci na silnych vozoch/motorkach, ktori si Ta zmeraju SPREDU asi 2km alebo viac dopredu, ked si to moc zihas, tak proste vyrazia za Tebou, predbehnu Ta, zapnu majak a "odchytia" si Ta na najblizsi parking... Alebo maju v aute vsetku techniku a natocia si Ta komplet na video aj s rychlostou ktorou ides, potom uz len pridaju a idu po Tebe... raz som to videl v akcii (nastastie nenahanali mna ;)) a mali cierne civilne bavo M5 ;)))