MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  16:04

« Re: Apropo..

Dakujem za nas vsetkych ;)) Prijemny vikend aj Tebe a vsetkym Tvojim ostatnym "ja"!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  16:02

rozhodl jsem se nez dnes odejdu vam (hlavne dablovi) poprat pekny vikend a (a dablovi stastnou cestu domu). abyste si nemysleli ze jsem nejak nebezpecne alterEgo.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  16:01

No inak faktom je, ze dneska si nejaky iny... normalne si sa s nami pustil do beznej diskusie, na pomery MC neskonale kludnej a bez nadavok ;))) Co sa deje, ze by sa na chvilku vsetky Tvoje "ja" dohodli?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  16:00

dneska nemam chut debatovat s floridou. obcas je treba se chovat i tak, aby to cloveku nerozpolcovalo osobnost
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:59

Jasne, ved od toho Ta tu mame, ked niekto z nas na chvilku vypadne, ochotne a bez naroku na honorar pohotovo zaskocis ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:58

Radim bude mit urcite radost, az se vrati z dovolene,. Mozna nevydrzi a mrkne se sem odnekud z italie. urcite je rad, ze jeho AlterEgo ho tu pohotove zastoupilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:56

Florida89 do tejto rubriky nechodi, ale ked juknes niekam do "US Cars and Trucks fanclub" ci jaxa to vola, tak ho tam najdes a mozes s nim z plneho srdca podebatit ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:55

rekl bych ze florida89 nejspis pracuje (asi ma tak 10.00 am?), nebo se povaluje na plazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:54

ale hosi na floride vi, ze normalni clovek by v tom horku chytil leda upal, neli neco horsiho, do debaty se Vam nechce, co?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:53

Je to tak, Evropa v Evrope je kultura na vysi. Vsude je mnoho historickych pamatek. V Americe, (v USA,CAnade specielne) maji akorat dreveny boudy. Staci kopnout do zdi (zazil jsem) a udelate diru a prsi vam na hlavu dokud to nezalepite (taky jsem zazil). Jen at sem florida89 napise argúmenty. utlucu ho argumentama, az bude uplne mrtvej a ani nepipne.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:42

RadiNH: no prepac... porovnavat nas, kulturnu Europu s tou partou pristahovalcov za mlakou (teraz sa do mna pusti urcite Florida89 alebo taky niekto - chlapci klud, recesia ;))))))

morfikus: a za kolko si to mal? Asi nie za stofku...

RadiNH este raz: no u nas sa teraz hodne zvysovali pokuty. Kamarata lapli jak nepriputany telefonujuc prebehol na "krvavu oranzovu" a chceli mu zobrat vodicak. Po hodinovom prehovarani sa nakoniec dohodli na dvoch litroch, kamaratovi sa podarilo zahrat chudobneho studenta a este si povymyslal, jak vozi starych chorych rodicov... ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:39

« Re: nemci jsou studeny cumaci

Ako kde... obzvlast byvali vychodni nemci su tak trosku xenofobni (to mam od bavorakov), zase bavoraci su normalnejsi, im staci ku stastiu sediet pri pive v Biergartene a napchavat sa schweinebraten, to sa uz kludnejsie pozeraju aj na nas ausländerov ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:39

porad lepsi nez v USA. kazdorocne tam myslim zastreli par ridicu, protoze policista byl moc nervozni, nebo unaveny a vystresovany ze sluzby. to se podle mne v Evrope stat nemuze. (zajdete si na film o tom, proc v USA umira 10000 lidi rocne zastrelenim a v kanade jen 100)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:36

« Re: jízda na červenou

a co vlastne bysem vyfasoval za jizdu na cervenou v CR? ze bych na nekolik mesicu prisel o ŘP?
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:32

« nemci jsou studeny cumaci

podle mne mimo mesta jsou nemci desny. Uzkoprsi a tak. Nemaj radi cizince. Cim vetsi mesto, a vzdelanejsi lidi, tim normalnejsi. Ale na vesnicich je to hruza. Jsou tam sami sedlaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.03  15:32

U nas fotej..myslim v CR. jednou me vyfotili..na okresce 150..a byla to bohuzel mooooc pekna fotka. Jinak, na cervenou se jezdi bohuzel vsude. V parizi napr. je to PRISERNY..tam mi prijde, ze maj ty svetla jen orientacne..vsude jsem videl hruzne veci. Treba ridici zastavi na cervenou..stoji..kdyz uz je to nebavi, tak se proste rozjedou, cervena necervena... NECHAPU. A co vidim posl dobou v pze..to je UDES!! Lidi..proberte se....toje hrozny... Co krizovatka, to nekdo na cervenou....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:27

« Kobra 11

jako slavna Kobra 11, dalnicni policie, v Tv. Libi se mi, ze v nem nemluvi moc rychle, hezky se pri nem uci nemcina.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:26

Tak to zase nie... inak som si vsimol, ze maju o dost dlhsie oranzovu (asi 3s oproti nasej 1s - na SK mam preto niekedy taku krvavu oranzovu ;)))), takze ich to viac stihne prebehnut. Inak na velkych krizovatkach maju pevne radary, ktore sa spinaju s cervenou a tak fotia, ked prejdes uz moc neskoro.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:24

« jízda na červenou

Kdyz jsem byl kdysi v Italii, tak jsem stopoval. Ovsem jen na trase dlohe asi 50km. Zastavil mi mezi jinyma (kazdej mne svaz jen kus) taky policista (to jsem zjistil az kdyz jsem vystupoval), a nekolikrat jsme projeli na cervenou. A to tak, ze na velkych krizovatkach ve meste (dva proudy tam/spatky a krizovatka pres dve /tri silnice!! + v zatacce v kopci, apod.=zmatek). Ridici jezdili a jezdili, naskocila oranzova pak cervena a porad auta jezdila, pocital jsem to, a vzdy este 4! auta projeli potom, co naskocila cervena! . . . . . . . . . . . . . ale pisu to sem, zajimalo mne, jestli v nemecku napr. foti jezde na cervenou? ja jsem vzdy zastavil uz na oranzovou, ale koukal jsem ze Nemci si s cervenou hlavu az tak nelamou, alespon v Berline mi to prislo jen o trochu lepsi nez v Praze.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  15:20

U nas fotia, aj ked nie moc casto. Vacsinou zabicky zelene stoja kusok od radaru a rovno inkasuju :(( A samoska, ze Ti to do Ciech neposlu ;)) ale ked budeme v Unii, budeme tym padom asi v p*deli...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…