MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Apropo..
Je to tak, Evropa v Evrope je kultura na vysi. Vsude je mnoho historickych pamatek. V Americe, (v USA,CAnade specielne) maji akorat dreveny boudy. Staci kopnout do zdi (zazil jsem) a udelate diru a prsi vam na hlavu dokud to nezalepite (taky jsem zazil). Jen at sem florida89 napise argúmenty. utlucu ho argumentama, az bude uplne mrtvej a ani nepipne. -
RadiNH: no prepac... porovnavat nas, kulturnu Europu s tou partou pristahovalcov za mlakou (teraz sa do mna pusti urcite Florida89 alebo taky niekto - chlapci klud, recesia ;))))))
morfikus: a za kolko si to mal? Asi nie za stofku...
RadiNH este raz: no u nas sa teraz hodne zvysovali pokuty. Kamarata lapli jak nepriputany telefonujuc prebehol na "krvavu oranzovu" a chceli mu zobrat vodicak. Po hodinovom prehovarani sa nakoniec dohodli na dvoch litroch, kamaratovi sa podarilo zahrat chudobneho studenta a este si povymyslal, jak vozi starych chorych rodicov... ;)) -
« Re: nemci jsou studeny cumaci
Ako kde... obzvlast byvali vychodni nemci su tak trosku xenofobni (to mam od bavorakov), zase bavoraci su normalnejsi, im staci ku stastiu sediet pri pive v Biergartene a napchavat sa schweinebraten, to sa uz kludnejsie pozeraju aj na nas ausländerov ;)) -
porad lepsi nez v USA. kazdorocne tam myslim zastreli par ridicu, protoze policista byl moc nervozni, nebo unaveny a vystresovany ze sluzby. to se podle mne v Evrope stat nemuze. (zajdete si na film o tom, proc v USA umira 10000 lidi rocne zastrelenim a v kanade jen 100) -
"-- skrytý --" 27.06.03 15:32
« Re: jízda na červenou
U nas fotej..myslim v CR. jednou me vyfotili..na okresce 150..a byla to bohuzel mooooc pekna fotka. Jinak, na cervenou se jezdi bohuzel vsude. V parizi napr. je to PRISERNY..tam mi prijde, ze maj ty svetla jen orientacne..vsude jsem videl hruzne veci. Treba ridici zastavi na cervenou..stoji..kdyz uz je to nebavi, tak se proste rozjedou, cervena necervena... NECHAPU. A co vidim posl dobou v pze..to je UDES!! Lidi..proberte se....toje hrozny... Co krizovatka, to nekdo na cervenou.... -
« Re: jízda na červenou
Tak to zase nie... inak som si vsimol, ze maju o dost dlhsie oranzovu (asi 3s oproti nasej 1s - na SK mam preto niekedy taku krvavu oranzovu ;)))), takze ich to viac stihne prebehnut. Inak na velkych krizovatkach maju pevne radary, ktore sa spinaju s cervenou a tak fotia, ked prejdes uz moc neskoro. -
« jízda na červenou
Kdyz jsem byl kdysi v Italii, tak jsem stopoval. Ovsem jen na trase dlohe asi 50km. Zastavil mi mezi jinyma (kazdej mne svaz jen kus) taky policista (to jsem zjistil az kdyz jsem vystupoval), a nekolikrat jsme projeli na cervenou. A to tak, ze na velkych krizovatkach ve meste (dva proudy tam/spatky a krizovatka pres dve /tri silnice!! + v zatacce v kopci, apod.=zmatek). Ridici jezdili a jezdili, naskocila oranzova pak cervena a porad auta jezdila, pocital jsem to, a vzdy este 4! auta projeli potom, co naskocila cervena! . . . . . . . . . . . . . ale pisu to sem, zajimalo mne, jestli v nemecku napr. foti jezde na cervenou? ja jsem vzdy zastavil uz na oranzovou, ale koukal jsem ze Nemci si s cervenou hlavu az tak nelamou, alespon v Berline mi to prislo jen o trochu lepsi nez v Praze.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!