MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Spotreba
Zdar chlapi! Tak som sa vcera vynimocne neponahlal a rozhodol sa zistit, kolko Mazda papa, ked jej "neslapem na krk" ako obycajne. Bola krasna volna dialnica (okrem polhodinovej zapchy vo Viedni), klimoska bezala (vystartoval som na obed z BA - celu cestu 34 stupnov), tacho som isiel medzi 120-135 a snazil sa o maximalne plynulu jazdu - okrem Viedne som sa ani raz nedotkol brzdy. Vysledok: v Salzburgu som dotankoval nieco malinko vyse 25 litrov, spotreba mi vysla 6.8 co myslim na dvojliter s beziacou klimou nie je vobec zle ;)) Ale poviem vam, ze som skoro zaspal :(( a tak som v Nemecku trosku popustil nohu a pre zmenu otestil nove pneu vo vysokych rychlostiach ;)) A drzia fakt squele, dialnicne zakruty si clovek v 190km/h ani nevsimne ;))) -
"-- skrytý --" 30.06.03 14:15
« Re: Apropo..
Bylo to super. Sele sice nebylo..byla jen 13kg kyta ;-D mnam mnam...pivko taky uslo..spousta novejch lidi, valeni se na plazi u prehrady v Jablonci (teda voda nic moc), sportovani..nadherny pocasi a taky..., uzil jsem si auticko. Najezdil jsem po horach asi 400 km..nadherny silnicky...kamaradi se mi malem pozvraceli v aute ;-) ...bylo to super! Dik za optani..co vy? jakej byl vikend?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

oddie: Nevim podle ceho jsi usoudil ze nejezdim na kole...
Co kdybych nahodou jezdil na nejakem motorizovanem kole,
nebo na te trikolce, jak na nem jezdi postizeni?
No jo, ja a kolo... To nejde vubec dohromady...