MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  11:27

« Re: vikend

dabel: Spis se oddieho zeptej koho nezna :-))

oddie: Nevim podle ceho jsi usoudil ze nejezdim na kole...
    Co kdybych nahodou jezdil na nejakem motorizovanem kole,
    nebo na te trikolce, jak na nem jezdi postizeni?
    No jo, ja a kolo... To nejde vubec dohromady...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  10:27

Vsjo jasno ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.03  10:23

Jo, od něj jsem měl tu Cromu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  10:21

oddie: tak Ty poznas osobne aj praveho Bob_-a?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.03  10:16

Že to není pravý BoB_, se pozná podle toho, že BoB_ na kole nejezdí :))) No, ale že pravý BoB_ nepije, a ani nemá vlastní byt, to mě překvapuje ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  10:08

Bob_: ten Bob- alias RadinH alias x dalsich nickov je taky miestny duch Mazda rubriky (ma aj vlastny nick "schizofrenik"), vsetkym je jasne, ze to nie si Ty ;))))
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.03  09:45

« Spotreba

Zdar chlapi! Tak som sa vcera vynimocne neponahlal a rozhodol sa zistit, kolko Mazda papa, ked jej "neslapem na krk" ako obycajne. Bola krasna volna dialnica (okrem polhodinovej zapchy vo Viedni), klimoska bezala (vystartoval som na obed z BA - celu cestu 34 stupnov), tacho som isiel medzi 120-135 a snazil sa o maximalne plynulu jazdu - okrem Viedne som sa ani raz nedotkol brzdy. Vysledok: v Salzburgu som dotankoval nieco malinko vyse 25 litrov, spotreba mi vysla 6.8 co myslim na dvojliter s beziacou klimou nie je vobec zle ;)) Ale poviem vam, ze som skoro zaspal :(( a tak som v Nemecku trosku popustil nohu a pre zmenu otestil nove pneu vo vysokych rychlostiach ;)) A drzia fakt squele, dialnicne zakruty si clovek v 190km/h ani nevsimne ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  06:27

BoB-: vlastni byt nemam, nepiji (mam v haji jatra)... Cos jeste psal?
    Jo, na kole nejezdim (a zena jiz tuplem ne :-))).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.03  14:25

vycerpavajici... ja tam ridit nemusel, takze jsem si do nosu klidne dal ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.03  14:20

ozral bych s eo vikendu pivem ale kdyz obcas nekam jedu autem, tak se mi nechce
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.03  14:20

dneska si pujdu zaplavat a mozna zajezdim na kole, ktery si koupila pritelkyne a nechala ho u mne.
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.03  14:19

« vikend

myl jsem okna a lestil podlahu v byte, kterej uz 1/4roku opravuju. taky v nedeli jsem se pul dne valel v posteli
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.06.03  14:15

« Re: Apropo..

Bylo to super. Sele sice nebylo..byla jen 13kg kyta ;-D mnam mnam...pivko taky uslo..spousta novejch lidi, valeni se na plazi u prehrady v Jablonci (teda voda nic moc), sportovani..nadherny pocasi a taky..., uzil jsem si auticko. Najezdil jsem po horach asi 400 km..nadherny silnicky...kamaradi se mi malem pozvraceli v aute ;-) ...bylo to super! Dik za optani..co vy? jakej byl vikend?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.03  13:30

Bylo selátko a žranice? Hektolitry piva, ženský a všechno co sis přál?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.03  13:29

Tak co, jak jsi si zaparil o vikendu?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.06.03  15:34

to dabel : ;-DD
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.03  23:10

« filtr

Nevíte kde koupit bavlněný filtr?Že by tady u nás něco takovýho měli se říct nedá teda..Buď KN,kingdragon nebo tak...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  23:08

Ty jezdíš pomalu,protože máš jenom dvou litr..Takže to se nepočítá..:o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.03  16:23

morfikus: co tym chces povedat? Ja jazdim pomaly a bezpecne, v takom pripade Ta nemali preco stopnut ;))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.06.03  16:20

to dabol : bylo to za litr. Aprpo,..ve statech merej hodne..ja tam jezdil jak "dabel" ;-)) a nezastavili me ani jednou..tak nevim.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…