MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: Spotreba
dabel: To co jsi naměřil je spotřeba za ideálních podmínek. Zkoušel jsem takhle jednou zajet Prahu a zpět - sám v autě a rychlost do 130, a vyšlo mi 7.2 - ale on ten wagon žere o něco víc, je těžší a má asi i horší aerodynamiku. A předevčírem jsem zjistil, jak hodně závisí spotřeba na zatížení - jel jsem v 5 lidech a s plným kufrem do moravského krasu, takže asi 150 km, dálnice jen kolem Olomouce, jinak okresky. Než jsem se vymotal z města, bylo na computeru číslo lehce pod 10 litrů. Pak šla spotřeba průběžně dolů až na 8.4 . Zpátky jsem pak jel sám - auto bylo výtazně živější, takže jsem jel dost rychle, klima jela naplno (venku 32 stupňů) a doma ukazoval copmputer 7.6 - to je průměr za obě cesty, takže ta cesta zpět musela být za 6.8, aby ten průměr vyšel těch 7.6. Zkus někdy, kolik ti bere mazdulka naložená až po střechu ! -
kmecma: No jo, proste DA SA TO, ale je to strasnaaaa nuda... chvilku ma to bavilo, ale na tych 380km ma to uz ku koncu fakt nudilooooo... Ale ako vravis, nedostatok casu tiez robi svoje ;)) Vcera som sa fakt vynimocne neponahlal, mal som cele poobedie len na presun do Mnichova, takze sa dalo ist lazo-plazo ;))) -
Ad Dabel: Zdarek, Spravil som podobny test s priatelkou: Znova posadil za volant a nechal najazdit par sto Km okolo BA. Po natankovani u rovnakeho stojanu vysledok 6.5/100km. Mozno Dabel spominas, ako som do mazda626.sk pisal, ze oscilujem nad 8L. Kua, asi to bude naozaj mojou nohou :-( - no co uz, za nedostatok casu sa musi platit. -
"-- skrytý --" 01.07.03 13:46
« Re: vikend
Hm, to musí být fakt úžasná zábava, napodobovat cizí nicky, což? Strýček BoB_ nejezdí "VELKOU cernou Audi A4 quatro", protože je moc malá, a nepíše sem proto, že by se nudil, ale proto, že si s námi rád pokecá. A já sám, kupodivu, tou MHD jezdím docela často, to čumiš, co?ˇA že bych musel na kole šlapat, by mi nevadilo už vůbec... Ještě nějaké dotazy?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!