MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.03  07:05

« Re: Spotreba

dabel: To co jsi naměřil je spotřeba za ideálních podmínek. Zkoušel jsem takhle jednou zajet Prahu a zpět - sám v autě a rychlost do 130, a vyšlo mi 7.2 - ale on ten wagon žere o něco víc, je těžší a má asi i horší aerodynamiku. A předevčírem jsem zjistil, jak hodně závisí spotřeba na zatížení - jel jsem v 5 lidech a s plným kufrem do moravského krasu, takže asi 150 km, dálnice jen kolem Olomouce, jinak okresky. Než jsem se vymotal z města, bylo na computeru číslo lehce pod 10 litrů. Pak šla spotřeba průběžně dolů až na 8.4 . Zpátky jsem pak jel sám - auto bylo výtazně živější, takže jsem jel dost rychle, klima jela naplno (venku 32 stupňů) a doma ukazoval copmputer 7.6 - to je průměr za obě cesty, takže ta cesta zpět musela být za 6.8, aby ten průměr vyšel těch 7.6. Zkus někdy, kolik ti bere mazdulka naložená až po střechu !
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:56

« Re: mazda626.sk

mám padla, končí mi to, přeji Vám pěkný den. Dablovi specielne preji, aby dospal svuj spankovy deficit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:45

odhalil si ma, som alter Ego Fagora, ovšem sám koukám, čeho jsou takoví slušnáci jako Fagor schopní (diskuse o chrudimácích). četl jsem že řidiči mají košatý slovník nadávek.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:45

kmecma: tak to gratulujem Tvojej Mazdicke k okruhlemu vyrociu ;))) Ja sa blizim k 90tkm a tym padom k dalsej kontrole, na to ze v decembri mala 52tkm to pribuda tiez celkom rychlo ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:42

DrPavelek: dakujeme za uznanie. Btw. mylim sa, alebo si "alter ego" stareho znameho Fagora? Inak Toyota Corolla je o triedu nizsie, je konkurentom Mazdy 323. Mazda 626 resp. 6 je konkurentom Toyoty Avensis.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:20

uvazuji nad tim, jestli je lepsi toyota nebo mazda. Prijde mi, ze napr. neco jako toyota corolla by mohla byt levnejsi a spolehlivejsi a mit nizsi spotrebu.
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:11

« mazda626.sk

prohlizel jsem si Vase stranky o mazdach. jsou moc pekne. Je videt, jak se s mazdami mate radi a jak se o ne starate.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:09

:)) a kilomeriky sa tocia :(. V piatok cestou do BA oslavujem magickych 200 000 - dufam, ze bez problemcekov.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:06

;))) tak toto poznam tiez ;))) v piatok vyrazam o cca. 17:30-18:00, prichod domov 22:30-0:00, cez vikend treba samozrejme "zit" a v pondelok vyrazam o 5:00 a prichadzam cca. o 10:00-11:00 ;))) Dospavanie v praci teda poznam dost doverne ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  15:02

Ked sa tak zamyslam, hmmmmm, asi 95% z mojho celeho jazdenia je v noci (potom v praci dospavam deficit od volantu a hlavne priatelky :)), to moze byt tiez 'schuldig' :)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  14:52

kmecma: No jo, proste DA SA TO, ale je to strasnaaaa nuda... chvilku ma to bavilo, ale na tych 380km ma to uz ku koncu fakt nudilooooo... Ale ako vravis, nedostatok casu tiez robi svoje ;)) Vcera som sa fakt vynimocne neponahlal, mal som cele poobedie len na presun do Mnichova, takze sa dalo ist lazo-plazo ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  14:25

Ad Dabel: Zdarek, Spravil som podobny test s priatelkou: Znova posadil za volant a nechal najazdit par sto Km okolo BA. Po natankovani u rovnakeho stojanu vysledok 6.5/100km. Mozno Dabel spominas, ako som do mazda626.sk pisal, ze oscilujem nad 8L. Kua, asi to bude naozaj mojou nohou :-( - no co uz, za nedostatok casu sa musi platit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  14:23

« Re: vikend

Chlapi, lepsie nez kravataci na bicykli su pohladne slecny v minisukniach... tie, ked slapu okolo, tak je to fakt pekny pohlad ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  13:56

neptal jsem se co dela stryc bob, napsal jsem sem svuj nazor. Jakej mam nick, to je moje vec. nejste mi sympaticky, oddie. Vsak take do tech diskusnich temat, kam vetsinou pisete se vam nepletu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.03  13:46

Hm, to musí být fakt úžasná zábava, napodobovat cizí nicky, což? Strýček BoB_ nejezdí "VELKOU cernou Audi A4 quatro", protože je moc malá, a nepíše sem proto, že by se nudil, ale proto, že si s námi rád pokecá. A já sám, kupodivu, tou MHD jezdím docela často, to čumiš, co?ˇA že bych musel na kole šlapat, by mi nevadilo už vůbec... Ještě nějaké dotazy?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  13:39

osobne si tipuju, ze strycek BoB_ nema vlastni byt, jelikoz ma urcite nekolik vil nekde za mestem. A do sve tovarny nejspis jezdi VELKOU cernou Audi A4 quatro. a jelikoz se nudi, tak sem pise do diskusi.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  13:35

tak jezdi MHD. mas to levnejsi, bez starosti v zacpach, jen ne tak pohodlny. musel bys cestou slapat! a asi by ses zapotil v techhle vedrech. V nemecku jezdi i kravataci na kole. na nohu nasadi tenisku a uz to jede.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.03  12:03

No, jo. Než by si koupil kolo, a vyjel do přírody, koupí si rotoped a velkoplošnou televizi, což? To je tedy lenost :-) Já jsem vždycky chtěl jezdit na kole do práce, ale přes Prahu, to je spíš o zdraví, než pro zdraví...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.03  11:54

oddie: Ono nejde o detskou sedacku, ale o moji lenost...
    A ani ma chaba telesna konstrukce by to nemusela vydrzet :-)
    Dokonce jsem si i koupil rotoped. Ale uz nevim kde je,
    stratil se pod nanosem prachu...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.07.03  11:48

BoB_: myslím, že jsi to kdysi říkal, či psal? Každopádně, je to škoda, kolo je docela pěkná věc, to byste si měli pořídit. I na kolo pak půjde dát dětská sedačka :))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…