MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: kolko stoji jedlo v zavodni jedalni
mozna som to zle napisal, platim 2 eura za jedno jedlo,(=6 denne), jen mne tak napadlo, kolik se plati jinde. ale napr. pred 14dny sem byl v hotelu v berline a tam po mne chteli za ranajky 15 eur. ale mohl sem tam jist i hodinu, lososa atp. -
« Re: kolko stoji jedlo v zavodni jedalni
Dobry den, zdravim dabla:))), uz jsem myslel, ze pro samou praci dnes neprijdes... no ja pokazdy na ranajky nezajdu. cpu se chlebem co to da. diky za radu. ale na pohreb jeste nemyslim, i kdyz muj stryc, ten si nechal sve jmeno i s datem narozeni napsat na hrob uz v 50ti (a zil jeste 20let) :))))) -
"-- skrytý --" 02.07.03 15:34
« Re: Podvozok
Aha..sem to blbe pochopil, neslo mi do hlavy, ze by mazda delala auta s nastavitelnou svetlou vyskou... To je pak totiz uplne jina..to jsem chtel napsat taky, teziste je dolu, to pak v zatacce poznas...takhle jedine muzu souhlasit s Mitsim. -
"-- skrytý --" 02.07.03 15:29
« Re: Podvozok
Muj nazor na vec: Jizdni vlastnosti podvozku nespocivaji v jeho tvrdosti (tedy krome pocitove stranky veci), ale v jeho konstrukci. Krome toho samozrejme zalezi na pneumatikach. Co maximalne pomaha jizdnim vlastnostem, to je 4WS nebo alespon pasivni pririzovani zadnich kol. Pokud nekdo chce zlepsit jizdni vlastnosti bez zasahu do konstrukce podvozku, pak musi volit pneu optimalni pro dany typ vozu - osobne mam vyzkouseno, ze rozdil pri stejnych rozmerech pneu muze v zatacce cinit az 40 km/h!!! Kdo chce vic, musi jit "dolu s tezistem" - kazdy cm je znat! Borci umeji take "jit dolu s hmotnosti", ale to se pak uz takove auto neda pouzivat jako bezny rodinny dopravni prostredek (odstraneni sedacek, pochopitelne krome te pro ridice - tam patri skorepina od Recaro; tlumicich materialu apod.).