MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

10.07.03  11:13

« Re: Mazda je nejkrasnejsi a nejpritazlivejsi kocka na svete

morfikus: Tak to je super, ze sa rad pridas! Dalsi clen ;))) Fotky mozem odtial scucnut, to neni problem, ked chces poslat nove, tak pockame ;)) Pripadne, ked Ta este mozem poprosit, napis nejaky taky kratky pokec, ako je pri ostatnych Mazdach ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.03  11:01

to dabel : no, mohl...mam spoustu fotek na easyfly.jinak.cz v sekci Rudolf Rejfir...muzuje na pozadani zaslat, ale spis nafotim nejake nove.. zn. Rad se pridam ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.03  09:32

Morfikus ma Mazdu MX-6, ktora sice nie je Mazda 626 svojim oznacenim ;)) ale v principe to 626tka je ;))

to morfikus: no jo, ma pravdu chalan, tiez by si sa mohol pripojit do klubu ;))) Takze frisko nieco nafot a posli (ak nemas ako, tak mozem pouzit fotky od oddieho ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.03  09:31

endavour: Mas moju plnu podporu pri pomoci ludom k modrym knizkam ;))) Tie zelene svine nemozem ani citit :(( Nastastie sa aj u mna zamodralo, minuly tyzden som si bol pre papier "definitivneho vyradenia z vojenskej evidencie" ;)))

K teme: Mas aj Ty Mazdu 626?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  19:20

« Mazda je nejkrasnejsi a nejpritazlivejsi kocka na svete

Ty mas take mazdu626? (koukal jsem na mazda626sk, ale tvou kocku(=mazdu) jsem tam nevidel)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  19:17

« Re: mazda je nejkrasnejsi kocka na svete

tak tak, to je spravny, VSkolak se nikdy nevzdava, !! mne uz to nebavi, porad chodit-nechodit do skoly... navic zivot je tak kratkej, je nutny si poradne uzit!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  18:41

« Re: mazda je nejkrasnejsi kocka na svete

depaaak... 1, nekoncim..ja se jen tak nevzdam..ale nemam k tomu daleko 2, u me se zamodralo ;-D BlueColor? To zni zajimave..urcite napisu
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.03  18:36

« mazda je nejkrasnejsi kocka na svete

to morfikus: nekde jsem tu cetl, ze koncis VS. neresis nahodou "otazku branne povinnosti"? ozvi se mi na bluecolor@email.cz, mozna bychom si my, ridici, mohli navzajem pomoci.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  13:05

« Re: 2 joe_st

davidz: www.mazda626.sk/gf_dabel.htm ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  12:09

« Re: mazda servis

jo, prodejce je lani, to jsem postrehl..v servisu ale, kdyz mi opravovali minulou mazdu, tak to se mnou aktivne resili, vzali me do dilny, ukazali, vyysvetlili a snazili se vymyslet co nejvice reseni... Coz by se mi na Sporilove nestalo..
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  12:01

2dabel: co máš za Mazdu???
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  11:56

Jo, Zeman je asi poslední možnost v Praze. Zavítal jsem tam zkraje roku, když jsem pojal myšlenku koupit toho Hyundaie. Trvalo asi deset minut, než "obchodník" začal vůbec vyvíjet nějakou činnost. Byl jsem tam sám. Skoro nic mi neřek, dostal jsem tak akorát ceník, Matrixe tam vůbec neměli. Naopak v Butovicích jsem co se týče prodeje byl maximálně spokojenej, dostal jsem obratem veškeré informace (pojistka, doplňky, mailem fotky auta v mý barvě,...). Takže Zeman mě už zkraje dost podstatně odradil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  10:47

« Re: Zkusennosti

uz vim.. Original Mazda Production ;-)) mam to..to enni zas tak drahy..ale drazsi nez ABS ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  10:40

hmm..tak dik ;-( ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  10:24

Ale kulový, originál mazda p.... :-) na OMP se zeptej Hufa, ten určitě rád poreferuje. Ale je to dost drahá sranda...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  10:13

cau.. OMP? Original Mazda P..? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  09:55

Destičky zn. ABS používám už cca tři roky, a žádnej problém s nima nemám. Prostě normální destičky na normální auta... Na sporťák bych si to nedal, na ten bych koupil komplet od OMP :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.03  09:10

Jo, souhlasim s Vama..taky se Sporilovem nemam dobry zkusennosti. Jezdim do Mazda - Auto Zeman na Podebradskou..tam mi prijdou celkem vpoho...da se s nimi mluvit..
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  08:32

davidz: fiiiha, tak to musis mat teda fakt smolu na kus... Moja Mazda sa prave milovymi krokmi blizi k 90tkm (aktualne 87, cize je to otazka 3 tyzdnov ;))) a nevrzga v nej fakt NIC... Ad kontrolna prehliadka: bavil som sa s kamaratom co ma Fabiu MPI a v podstate sme mali tie iste ceny, rozdiel minimalny (60tkm a 75tkm, rozdiel sposobeny pravdepodobne drahsou pracou v mojom servise). 90tkm on este nema. Ano, kontrola pri 90tkm je draha, ale meni sa tam (vacsinou preventivne) velmi vela veci. Najpodstatnejsi je rozvodak, ten vyjde okolo 3000SKK, niekto spominal, ze montuju nejake brutal Densa sviecky, takze sa to pomaly nabali. Inak podla nemeckej odbornej tlace najvacsou slabinou Mazdy su prave servisy, kde to neni nic moc. Ja si nestazujem, chodim k malinkemu dealerovi v malinkom mestecku s perfektnym velmi osobnym pristupom k zakaznikovi (vzdy si ma pamataju po mene ;)) a pracu odvadzaju fakt dobru.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  03:22

Na Spořilově servis za moc nestojí, co? já s ním tedy taky nebyl spokojený. Ovšem, kam jinam v Praze jet, když zbývají už jen Butovice, a to je to samý, ne?! ( i když ty já ještě nevyzkoušel)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…