MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:47

« Re: Spotřeba II.

S mojimi 88500 som pri vas totalny luzer :(((
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:46

Jo chlapi, tak vytocit, to ja tiez rad ;)) Tom minule cumel, ked som Mazdu vytocil niekde k 5500rpm ;))) Inak to je idealne na predbiehanie na okreske, auto predo mnou ide povedzme 80, ja ho dobehnem, dam za 3, blinker, plyn na podlahu, auto ide jak z praku a pocas predbiehania nemusim preradovat a podobne zdrzovacky. Ta 3-ka u mna by isla asi po 150, ale vacsinou pri 120 alias 5500 rpm som uz davno za tym autom ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:45

Ale fici, ci nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:42

Vcerajsi ranny stav :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:40

Moj 201450km :))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:32

Tak, moj motor ma 213.000 km a ide :-) jak gula...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:31

Nehci zase vypadat, jako nejake pako, co jezdi vsude na maximum..rozhodne ne, naopak..co mam mx ko, tak jsem se hooodne zklidnil..i kdyz..mam casto problemy vejit se do rychlostnich limitu, tedy casto..asi porad...ale to jsme zase nekde jinde.. ;-) musim ted na jednani..tak budu az zas po poledni..cao
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:29

Nehlede na to, ze kdyz motory netocime, "odvyknou si" a pak se jim nechce... nerikam porad na maximum, to je taky blbost, ale jednou za cas potrebujou poradne protocit..myslim, ze i z hlediska hospodarnosti - vydrze motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:28

TomAnt: Presne tak - s casu na cas musi mat clovek za volantom 'spaß'. Zijeme iba raz ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:27

To TomAnt : Jasne ..a ten tah, co tam ten motor ma a ten zvuk..idelane v tunelu.. na tom ulitavam.. ;-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:26

Dabel, som zvedavy na tvoju spotrebu, ked sa jedneho dna vratis do BA a budes behat do roboty tak ako ja :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:26

To dabel : to je spravny pristup ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:25

No jo, ale Ty mas 2.5V6 a ja obycajny 2-liter :((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:25

Morfikus - moja krvna skupina :))) ked mi cervene pole na otackomeri zacina na 7000, tak preco by som jazdil medzi 1000 a 2000 ze... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:24

Jo a spotrebu neriesim, ked idem autom 150 namiesto 130, tak odhadom mi auto na 500km zozere o nejakych 5 litrov benzinu viac, ale pridem o pol hodinu skor do roboty a tak sa mi to s urokmi zaplati ;)) (vsetko ratane by ocko ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:23

Ja kdybych mel tech 8l/100km..tak bych byl rad ;-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:22

To TomAnt : presne moje slova. Kdyz jsem si koupil silnejsi auto..tak at si ho uziju a tech par korun..vem je cert..prdim na ne..hlavne ze mam z te cesty radost a ze me to bavi a tesim se, az do auticka zase sednu. Vylozene na spotrebu jsem nejel snad jeste nikdy, co mam ridicak. Proste to nevydrzim dyl, nez 20 min. Ani s tempomatem...proste to nejde. A jinak, je to fakt - motory a nejen japonci se radi tocej. ( tedy, benzinaky ). Je to radost, roztocit je a uzivat si
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:22

Chlapi, tych 6.8l, to bol jeden pokus, kedy som sa neponahlal a bola prazdna dialnica a bol som sam a auto prazdne etc. etc., proste ma zaujimalo, za kolko dokazem ist pri dodrzovani vsetkych predpisov, tichuckej a neagresivnej jazde... Bolo to pri tempe ako vravim cca. 120-130, takze na V-ku asi 3000rpm, vacsinou po rovine. Kazdopadne ma to nebavilo a skoro som zaspal :(( Vcera som isiel tradicne a uz som bol zase na 8 litroch ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  09:54

K spotrebe... robil som si testovacie jazdy po BA medzi jednotlivymi tankovaniami... Tankovanie po cca 350 km zakazdym pri tom istom stojane doplna atad atd... Ked idem jazdit na spotrebu, t.j. pomale plynule rozjazdy, nezaslapovanie plynu na podlahu atd, tak sa dostanem so spotrebou niekde na 9 l/100 km po meste... Ked jazdim "sportovo :-) " t.j. male zavody na kazdom semafore (ale rychlost dodrziavam, 1,2 do 60 a potom hups na 5ku :-) ), tak sa dostanem so spotrebou na 10 l/ 100 km. Ked si to zratam tak ma to jedno tankovanie vyjde po prepocte cca o 90 Sk drahsie (3.5 litra paliva) No a kedze chcem mat z jazdy radost (ved na to som si to auto kupil) tak mi z toho jasne vyplyva, ze na tych 90 Sk sa mozem... to mi za tu chybajucu radost z jazdy nestoji... Alebo hej? Co myslite?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  09:45

No to je sice mozne, ale co ten motor ? Ten ho musi faaakt pozdravovat. Japonec se musi tocit a pak se bude tocit dlouho, neni to traktor.
    Ja mam ze svym 2 litrem rv 92 normalni spotrebu 9 litru, Na dovolene v Norsku (4 lidi + kufr na strese) to bylo na nemecke dalnici 13litru po Norsku, kde je 80 a radary to bylo neuveritelnych 6,5 l, ale ten motor, tomu se to moc nelibilo. 5 tam sla dat jen z kopce. Takze spotrebu neresim, je mi lito auta.B.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…