MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  14:24

« Re: Spotřeba II.

Mozeme, mam ho lokalne na notebooku, mozem Ti ho hodit... alebo radsej ako html (to mam sejvnute tiez ;)), kvoli programu, ktory to PDFko vytvoril ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  14:21

Dabel, nehodime to PDFko na web?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:49

Hm tak uz je kocka prec a toto [odkaz] ukaz_auto_new.asp?id_auta=1143 je iba slaby odvar. Na druhej strane, treba uznat, ze toto: [odkaz] ukaz_auto_new.asp?id_auta=50 uz je sila ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:35

:)) - to by sedelo. Mal som ju ale chut vyskusat, no nejak som sa vtedy nedostal do BA. Bol som len zvedavy co spravi taka palka.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:26

Hehe, no tak ako poznam Darex, tak mala chudatko uz urcite aj 600tkm na krku ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:19

Inac v Darexe bola pred casom 626 so 450tis ... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:16

STAVROS: mozno nie ;)) Ja som nasiel v AAA inzerat, kde predavali Mazdu 626 GDcko s najazdenymi vyse 900000km (pochybujem, ze by AAA pridali niekolko sto tisic...). Mam to scucnute ako PDFko, tak to mozem zajtra pre zaujimavost uploadnut ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  13:14

Myslim, ze jde spis o mechaniku. Tenhle efekt se da pozorovat i u karburatorovych aut. Mechanicky a technicky to vysvetlit nedokazu..ale na tom, jak motor jezdi se ridic muze podepsat hodne. Hodne laicky receno..jde o to, aby si motor zvyknul...jelikoz pri vetsich otackach je namahany jinak a vic, nez pri nizsich. A vo to jde,ne? Naucit ho behat i "nahore.."
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:12

ja mam najeto uz 11500 km. Jinak jsem mluvil s klukem co prodava mazdy a rikal, ze driv vozil auta a ze mel Toyotu Landcruisera 4,2TD a ze ji koupil kdyz mela dle serv. knizky najeto 440 000 a pak na ni najel jeste asi 320 000 a jezdila jak vino. A taky ze mel Mercedes Benz 300 TD a na nem mel nalitano asi 780 000 km. To by byla moje Mazda uz 20 let po smrti
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:07

Myslim, ze to je zaspinenem motora + prisposobenim sa elektroniky tomu stavu ... Moj skromny predpoklad. Teda inac povedane (u novych aut), byt ma mieste riadiaceno PICka, zistiac, ze ze je motor 'zadzubany' + vykonostne nevyuzivany, hodim si slofika :-) a doprajem to aj motoru :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  13:02

No jo, je to rovnako "tajomne" ako to, ze pri mojom jazdeni auta vacsinou "oziju". Ked som kupil GDcko, tak sa mu od 160 moc nechcelo. Po 30tkm so mnou vyrazne ozilo a tahalo pekne az do maximalky. GFko mi tiez zacina ozivat, 200 mi na tacho nabehne hned ;)) Inak este ad tocenie: pri velkom kopci si rad podradim na IV a vsetci lenivci, ktori nechali V-ku aj v silnych autach sa nestacia cudovat, ked im veselo zdrham ;))) Kto poznate velky kopec medzi St. Pölten a Viednou, ked sa na Steinhäusl-krizovatke odboci doprava do kopca hore (smer SK, H, SLO a nie Vieden-centrum, inak krasna klukata dialnica), tak ten mam velmi rad. Vacsina soferov tam necha patku a hore sa vlecu tak 90-tkou. Mazde ked dam na zaciatku stvorku, tak hore mam nieco cez 170 ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  11:50

Tak jsem byl hodinu a půl mimo, a nestíhám to číst ! Mám dotaz - zkuste mi někdo vysvětlit ten fakt, že když motor málo točím do otáček, tak si odvykne. Fakt je, že motor točím většinou jen při předjíždění, asi tak jak to tady popisoval dabel. Anebo taky na dvojku do 110 :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  11:14

« Re: Re:

Tak tak, pri 3000 sa to vsetko zacina :)))che che
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  11:10

« Re:

Tawa: daj tam Denso Iridium + JR filter a 'chcipanie' okolo 5000ot sa konat nebude :). Zmurk.
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.03  11:07

« Bez nadpisu

hehe sice jenom 1.8 v 323, ale citim jakou radost ma z cisla 3000.....sice kolem 5000 uz to chcipa vicemene ale prijemne se s tim da jezdit.....hehe a spotrebu mi snad nekdy rekne nase ucetni :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  11:02

To TomAnt: Ficiiiiii :-) Cervene zacina od 7000 a obmedzovac jej sekne po krku asi pri 7300 - takze s dvojockou, trojockou a s casu na cas stvorockou sa daju divy :). Ono paci sa mi, ze nemam v zadu na kfriku napisane co za motor sa v nej skryva - ono potom je zaujimave sledovat podlady ucastnikov cestnej premavky ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  11:01

che che, je tesne po zabehu...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  10:51

Okolo 100000, ved tato jazdi iba do Tesca a naspat ;)) Ta uz je "vysluzila" a uziva si dochodok ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:50

Dabel a tvoje GDcko ma kolko najazdene?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  10:49

Ja mam 105660mil = 170tis Km ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…