MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  10:08

« Re: 626 klub

;)) ja viem, som ta scel potesit... no moj tato tvrdi, ze zvnutra jedine cista voda, secko ostatne sa vraj leskne... opac...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  10:04

Ftipne... to drhnem skoro obden :-) Páni, zistil som, ze najlepsie na cistenie auto okna znutra je... pripravok na cistenie PC monitorov :))) takze teraz pouzivam pripravky 3M :-) popripade Dicota :))) Fakt je to lepsie ako tie sajrajty co su akoze specialne na autoskla... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  09:59

Tom: skus vycistit okno zvnutra, to by mohlo aspon trosk pomoct ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:57

No len ked sa ti leskne pristrojova doska tka je to naprd... mne sa leskne aj bez pripravku a riesim problem odrazu slnka do oci... tak som si kupil taku tu ciernu protismykovu podlozku (ktora sa mimochodom smyka jak svina) a mam ju polozenu hore na pristrojovke aby som nieco videl... Mne sa ani tak moc neodraza slnko, ako cela pristrojovka v okne :-) ako HUD :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:53

no..coyote ji ma asi za 60Kc...ale to je uplne jedno..maj to ale urcite na kazdy benzince a temer v kazdym supermaketu kde prodavaj autoporeby. 300 bych za to nedal...zkousel jsem to jen proto, ze to mam zadaco ;-) stejne jako obnovovac plastu na kola..vypada to super! Driv jsem mel neco podobneho na interier a plasty vypadaly jako novy..no a kdyz se lesknou i pneumatiky..vypada to bozsky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:49

Zazracnu vodicku som doteraz videl vsade po pumpach ale ked sme minuly vikend s tatkom zhanali tak sme nevedeli zohnat, jedine turtlewax za 300 Sk :-) ale myslim ze v tescu ju maju tiez za priaznivejsiu cenu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  09:27

Country: samozrejme, velmi sa uz tesim na fotky Tvojho vagonku ;)) Ad hmyz: no ked umyvam Mazdicku normalnou vodou a hadicou, tak to tak dlho kefou drhnem, az ten blby hmyz zmizne :((, no ja viem, nic moc riesenie, ale co uz... musim asi tiez pozrie nejaku tu morfikusovu zazracnu vodicku ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:25

« FAQ Mazda 626 a Ford Probe

Procital jste uz nekdo tohle..vazne zajimave veci. Mam to v prohlizeci uz hodne dlouho, ale teprve ted jsem se k tomu dostal "[odkaz]"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:18

morfikus: dík za tip, zkusím se dneska podívat, co se prodává
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:16

Zdravim ta Country, v klube ta samozrejme radi privitame, fotky a pokec k auticku posli potom na mazda626@mazda626.sk... Co to mas vlastne za stroj?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  09:16

« 150 ???

RadimH: Ty jsi jel Ostrava - Praha průměrnou rychlostí 150km/h ?? Je to tak zhruba 375 km, takže 2 a půl hodiny ? To snad ani nejde ..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:14

to Country : No, ja mam ted na starosti sales promotion autokosmetiky Coyote..pripravek na odstraneni hmyzu jsem zkousel a prislo mi, ze to funguje... Kazdopadne tim chci rici, ze se na to delaj nejaky sragory..tak se mrkni na benzinu. Stoji to kolem 60-80kc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  09:09

« 626 klub

TomAnt, dabel: tak jsem se asi po roce odhodlal a umyl jsem včera svůj wagónek. Jestli se mi podaří ho dneska naleštit a nafotit, tak s vaším laskavým svolením) vstoupím do klubu spřátelených mazd 626. Mimochodem, pánové, když myjete auto, čím sundáváte zbytky rozbitého hmyzu z karosérie ? Vodou se šampónem to moc nešlo, měl jsem chuť vzít na to smirkový papír. Ale to by se wagónkovi asi nelíbilo :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  08:41

« Re: Spotřeba II.

Jeee Radim, vitaj, sme ta postradali... Tak nech uz ti zlozia ten comp... preboha co je na poskladani compu take zlozite ze to trva tyzden? Keby som tu ja tak pracoval, tak by som bol zvedavy kto by tu varku 150 PC spravil a kedy...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  23:48

Teda nestíhám to číst. Pokud řešíte spotřebu, můj 2,0 benziňák s klimou na cestě Praha - Ostrava vzal dle počítače v průměru 7,6 l/100 km při průměrné rchlosti 150 km/h. Ale pro jistotu to přepočtu ručně. Na dálnici jsem měl pocit, jako by se motor mezi 2,5-3 tis. otáčkami dusil a pak nabral dech. Máte pravdu, že je potřeba motor občas prohnat. Také mám pocit, že mi zlenivěl sic spotřeba je dobrá. Nemám teď mnoho času. V novém zaměstnání zatím nedorazil počítač. Skládají ho a bude asi až příští týden, takže se nemohu účasnit diskuze přes den.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  16:40

« Re: Spotřeba II. - Otacky

Presne..to je dalsi vec.. mit plnej knedlik na zatizenym motoru se zarazenym 5. st. to je tyrani..
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  16:40

Asi hodne trpi aj prevodovka a vobec cele auticko :(( Preto sa drzme hesla "Nevahej a toc!" ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  16:35

Tak tak, je treba tocit ja mam max vykonu u 5500 ot/min, takze je treba obcas provetrat vsechny poplasene kone aby nezleniveli :-)) Mozna proto ten motor jinak casem je liny :-))) Ono kdyz to nekdo dusi na V. s plynem na podlaze do kopce a nic, tak ma vetsi spotrebu nez kdyz by si podradil a lehce to vyjel na pul plynu...a to nemuluvim o tom, jake sily se zrovna vyvyji v motoru na klice.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  14:34

ok ;)) Tak to teda bude oficialna vec na nasom webe ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.03  14:34

To je easy, skocim do Linuxu, vytvorim PDF nanovo a je :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…