MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 16.07.03 10:04
« Re: 626 klub
Ftipne... to drhnem skoro obden :-) Páni, zistil som, ze najlepsie na cistenie auto okna znutra je... pripravok na cistenie PC monitorov :))) takze teraz pouzivam pripravky 3M :-) popripade Dicota :))) Fakt je to lepsie ako tie sajrajty co su akoze specialne na autoskla... :) -
"-- skrytý --" 16.07.03 09:57
No len ked sa ti leskne pristrojova doska tka je to naprd... mne sa leskne aj bez pripravku a riesim problem odrazu slnka do oci... tak som si kupil taku tu ciernu protismykovu podlozku (ktora sa mimochodom smyka jak svina) a mam ju polozenu hore na pristrojovke aby som nieco videl... Mne sa ani tak moc neodraza slnko, ako cela pristrojovka v okne :-) ako HUD :-) -
"-- skrytý --" 16.07.03 09:53
no..coyote ji ma asi za 60Kc...ale to je uplne jedno..maj to ale urcite na kazdy benzince a temer v kazdym supermaketu kde prodavaj autoporeby. 300 bych za to nedal...zkousel jsem to jen proto, ze to mam zadaco ;-) stejne jako obnovovac plastu na kola..vypada to super! Driv jsem mel neco podobneho na interier a plasty vypadaly jako novy..no a kdyz se lesknou i pneumatiky..vypada to bozsky. -
Country: samozrejme, velmi sa uz tesim na fotky Tvojho vagonku ;)) Ad hmyz: no ked umyvam Mazdicku normalnou vodou a hadicou, tak to tak dlho kefou drhnem, az ten blby hmyz zmizne :((, no ja viem, nic moc riesenie, ale co uz... musim asi tiez pozrie nejaku tu morfikusovu zazracnu vodicku ;))) -
"-- skrytý --" 16.07.03 09:14
to Country : No, ja mam ted na starosti sales promotion autokosmetiky Coyote..pripravek na odstraneni hmyzu jsem zkousel a prislo mi, ze to funguje... Kazdopadne tim chci rici, ze se na to delaj nejaky sragory..tak se mrkni na benzinu. Stoji to kolem 60-80kc. -
"-- skrytý --" 16.07.03 09:09
« 626 klub
TomAnt, dabel: tak jsem se asi po roce odhodlal a umyl jsem včera svůj wagónek. Jestli se mi podaří ho dneska naleštit a nafotit, tak s vaším laskavým svolením) vstoupím do klubu spřátelených mazd 626. Mimochodem, pánové, když myjete auto, čím sundáváte zbytky rozbitého hmyzu z karosérie ? Vodou se šampónem to moc nešlo, měl jsem chuť vzít na to smirkový papír. Ale to by se wagónkovi asi nelíbilo :-)) -
« Re: Spotřeba II.
Teda nestíhám to číst. Pokud řešíte spotřebu, můj 2,0 benziňák s klimou na cestě Praha - Ostrava vzal dle počítače v průměru 7,6 l/100 km při průměrné rchlosti 150 km/h. Ale pro jistotu to přepočtu ručně. Na dálnici jsem měl pocit, jako by se motor mezi 2,5-3 tis. otáčkami dusil a pak nabral dech. Máte pravdu, že je potřeba motor občas prohnat. Také mám pocit, že mi zlenivěl sic spotřeba je dobrá. Nemám teď mnoho času. V novém zaměstnání zatím nedorazil počítač. Skládají ho a bude asi až příští týden, takže se nemohu účasnit diskuze přes den. -
« Re: Spotřeba II. - Otacky
Tak tak, je treba tocit ja mam max vykonu u 5500 ot/min, takze je treba obcas provetrat vsechny poplasene kone aby nezleniveli :-)) Mozna proto ten motor jinak casem je liny :-))) Ono kdyz to nekdo dusi na V. s plynem na podlaze do kopce a nic, tak ma vetsi spotrebu nez kdyz by si podradil a lehce to vyjel na pul plynu...a to nemuluvim o tom, jake sily se zrovna vyvyji v motoru na klice.