MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  08:02

« Fabia

Radim: U prvních Fabií byla chyba v elektronickém ovládání plynu - ta prodleva 1 s - psali o tom v prvních recenzích na Fabiu. Tak si to užij :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.03  21:18

« Re: Káblík

Dabel a TomAnt: zadní repráky hrajou. V rádiu taková zásuvka vůbec není. Čtvercový průrez zástrčky je cca 8x8x mm a jednotlivé zdířky jsou cca 2 x 2 mm. ..... Kontroloval jsem výpočtem spotřebu. jak jsem psal, comp. mi ukazoval Ostrava-Praha-Ostrava 7,6 l/100 km a to jsem auto moc nešetřil, bylo zatížené a cestou tam jsem měl zaplou klimu. Můj výpočet ukázal 7,62 l/100 km. Takže palubní počítač počítá dobře a pro mně je to dobrá zpráva. Má nová služ. Fabie 1,4 16V má průměr 6,5 bez klimy a to zase takový rozdíl není vzhedem k rozdílu v konfortu cestování a pružnosti motoru. Nevím co s tou podělanou Fabii je, ale na křižovatkách raději čekám ať mám dost místa. Když přidám plyn, motor má prodlevu možna 1 celou sekundu než zareaguje. Můžu Vám říci, že kdybych si koupit takový motor za drahý peníz do soukromého auta, tak bych byl pěkně nasr....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.07.03  09:24

Mna napadlo presne to iste... 4kolikovy konektor, to j presne ono...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.03  09:15

Radim: to je fajn, ze sa zase sem-tam ozves ;)) Uz aby si mal comp aj v robote ;))) Neviem, ci som Tvoj popis spravne pochopil, napadaju ma zadne reproduktory...
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.03  23:42

« Káblík

Když jsem dnes instaloval držák HF, který jsem měl sundaný dodnes, protože jsem neměl vhodný telefon, zjistil jsem, že mám volný nějaký černý kabel, který je přišroubovaný ke karoserii vzadu za odkladací plochou dole u řadící páky a je dlouhý cca po radio (30 cm). Na druhém konci je zástrčka čvercového pruřezu se 4 otvory. Dva otviry jsou uskočeny dozadu. Nezjistil jsem do čeho to patří - nevíte ! (pokud jste tento složitý popis pochopili). Mějte se, zase se kouknu zítra večer co jste vymysleli.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  23:32

« Re: 626 klub

Tak na pořádek v autě jsem úchyl. Nesnáším tam bordel. Ani doma mi nevadí drobky na koberci tak jako v autě a když mám jet s někým, kdo si v autě vrství prach, považuji to za trest. Auto myju pravidelně ( cca 1 x týdně)a to komplet vč, vnitřku, skel, ventilačních mřížek i lemu dveří. Jen na přístrojovku již nic nepatlám. V horku se přípravky odpařují a dělají na skle mastný film. Používám jen antistatiský ubrousek. Co oceňuji u Fabie, je řešení ventilačních mřížek, ze kterých se perfektně vysaje prach vlasovým nástavcem.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  23:21

« Re: Spotřeba II.

TomAnt: ono to není jen o složení comp. Teprve se dodělávají kancly a není comp kde namontovat. Zatím se musím smířit s provizoriem. Ale už mi dali alespoň mobil a auto (Fabie 1,4 16V- chcípak). Jo a jelikož máme hans free (snad jsem to napsal dobře)ve všech firemních vozech, tak máme jednotně Nokie 6310i. V Mazdě mám HF na 6110 a mobil tam funguje-výhoda. Jen doufám, že to bere stejný proud a mobil neodvařím.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  23:12

« Re: 150 ???

h_ST: No jel jsem to 3,15 hodiny, občas když jsem usínal, tak jsem zpomalil. Měl jsem na mysli průměr po dálnici.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  22:31

« Re: jeeee ..oldsmobile, oldsmobile

normalka, v ameru se takhle staveji motory bezne, mozna je to na skodu mozna ne, ale proste 6,8 valce s mene konema nizsima emisema to je americka klasika bublajicich motoru na tempomatu
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.03  21:36

« jeeee ..oldsmobile, oldsmobile

tak ted jsem se na netu docetl, ze to Alero co jsem s nim jezdil ma vykon 170koni ...to je na objem 3400ccm V6 vcelku malo...zlata M6 Sport s 2.3 4-inline-cyl a temer 170 konema :-)
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.03  21:32

« to Ruda

caues hele v patek budu ve vlasimi, nesejdeme se tam...mam pro Tebe nejaky ty stripy, tvuj oblibeny cajicek jsem opravdu nenasel...a hledal jsem really :-) urcite zavolam zatim ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.03  21:30

« back

caues mazdaci....no ja si na par dni odletim a tady je asi o 250 prispevku vic....ouuu :-)

taaak privezl jsem si moje vysnene tvrdsi stabilizatory na Miatu :-) uz se tesim az je tam budu montovat. jinak v patek jdu resit tu M2 tak napisu jak to dopadlo. co jinak..ja tech 200 news cist nebudu..jezdite v lete jako draci a vsechno ok ze jo :-) ... jak jinak...btw prohlizel jsem si za oceanem m 626 co se tady v evrope neprodavala...to je takova skoda, je to moc hezky auto, ruku na srdce mnohem hezci nez GFko..ale to uz je over...M6 jezdi vesele i po Georgii a S.C. :-) ... me v pujcovne dali Oldsmobile ALERO samolitr AUTOMAT a 3.4L motor...se slzou v oku jsem pozoroval ty dedousky co se tam prohaneli v Miatach :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  21:28

TomAnt 9:16 > 626 Wagon, dvoulitr, 85kW, modrý, vyroben 2000. Bye, dnes už končím, zítra vstávám v půl čtvrté a odjíždím, nebudu na webu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  11:27

Umytie po vacsom dazdi som zrealizoval naposledy... nestazujem sa, auto bolo predplachnute :-) mne stacilo za 20ku len poriadne vystriekat zakutia, kolesa a chaldic :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  11:24

ad mouchy: nejlepsi je na kastli hodit mokry hadr a nechat ho tam tak hodku, to se ty mouchy paradne
    odmoci. Jeste je dobra metoda je zkusit umit po delsim desti.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  10:39

Che che... a ja mam Mazdulku v super stave (podla servisnej prehliadky :))) okrem chladiacej kvapaliny samozrejme) a cistulinku znutra... (ked uz som daval nove potahy tak sme ju povysavali atd atd...) Celkovo sa vnutri citim prijemne :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  10:23

Che che ;)) Ty pekelnik ;))) ad bordel: to uz mi niektori ludia vypravali blbosti, ze ci sa nehanbim s takym jazdit (samozrejme bolo spinave a vnutri bordel), tak som im vysvetlil, ze ked sa oni hanbia, ze mozu ist peso (chceli sa zrovna odviest...), mne to nevadi, pre mna je ovela dolezitejsie, ze po technickej stranke dam auticku to najlepsie, co sa da (fajny mnam mnam olejicek, benzinik presne taky, ako ma Mazdulka najradsej a vsetko take, co ma rada ;)))) No jo, hlavne, ze ti ludia si cistia svoju Filcku kazdy vikend, ale maju na kazdóm kolese ine pneu a profil 2mm.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  10:19

Mam i jine vyrobky teto znacky ;-)) nechali mi vzorky zdarma..mam autokosmetiku na 5 let dopredu ;-) Cistice calouneni, obnovovace plastu, sampony,odstranovace hmyzu, aktivni penu na skla, sprey napneu, silikonove oleje, lestici pripravky s vuni ve spreji a ja nevim co jeste. Nemrznouci smesi, rozmrazovace skel a zamku ;-DD JO, bordel v aute, to je epizoda sama....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.03  10:15

Je vidiet, ze mas na starosti prave tuto znacku autokozmetiky ;)) No ja som tiez zvnutra neumyval ani nepamatam, tym, ze mam ciernu palubnu dosku, tak sa to tak brut neleskne jak Tomova svetlo siva ;))) Celkove je v mojom auticku uz zase dost bordel, vsade nahadzane prazdne (nealko) flase, saciky od vselijakeho jediva, papierove vreckovky atd... proste moja Mazdicka je pravy pracant ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  10:10

okna zevnitr nemyju...apropo, vy snad potrebujete videt ven? Ja ne.. stahne leve predni, vystrcim hlavu a jedu... vitr ve vlasech je bajecny pocit. Sice me vlasy nemaji ani 5mm..ale stejne je to SUPER :-DD Asi siumeju ona zevnitr, jak vas tak posloucham..mam tady na to aktivni penu zn coyote ;-DD
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…