MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:25

« Re: mazda626.sk

Je to tam, jen jsem to poslal na emaily co jsem nasel na www.mazda626.sk, snad to nebude problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  14:25

« Re: Studeny motor a otacky

Morfikus, ako to mam resetnut?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:24

« Re: Olej

:) ja mam tych hydrostelov asi iba 16 (+/-) :-)) no ked su po mne, tak zbohom - to by chlastali i pocas pracovnej doby :). Ale k veci - myslim, ze aj mne trocha kolise hladina podla toho kolko oleja sa do tych betarov nasackuje, nie vsak az tak dramaticky - hold mam ich iba 16 :-( :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  14:24

Este k formatu, v akomkolvek... ja uz si to upravim...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  14:22

« Re: Studeny motor a otacky

Me to nedela..resni ridici jednotku.. Mel jsem podobnej problem, pomohlo to.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  14:22

Mazda626, fotky a pokec posli na mazda626@mazda626.sk (to je nasa spolocna schranka s Dablom, takze na web to da ten kto ma momentalne viac casu :-) ) Tesime sa...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  14:21

« Studeny motor a otacky

Som spozoroval ze pri studenom motore mi auto po zoslapnuti plynu na 1ke chvilku nereaguje (netaha), resp. slabo taha, kym sa nedostane k tym 3200 rpm cca. Ked je teply tak taha hned a okamzite. Suma sumarum, pri studenom motore mi Dabel ukaze chrbat len tak fikne, pri teplom sme si kvit :-) Je to normalne? (ja viem ze je, ale zda sa mi to dost extremne) Mam malo oleja? alebo v com to moze byt? Nezda sa mi ze by to takto robilo vzdy...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  14:18

No..to jedine..zdvihatka ventilu...to je jedine misto, kam se podle me olej muze skovat..proto se ptam na vase zkusennosti, je divny,aby se tam skovaval jen me,ze ;-) Jo..mam 6*4 ventily. Jestli jsou po me, tak jsou na pivku kazdej vecer, ale rano se vetsinou domu vracim...zatimco oni chlastaj i rano... a tak se snazim zjistit, jestli nechlastaj i kdyz ridim..to by auticko nemelo rado..jenze kdyz ridim, tak je nemuzu kontorlovat :-( a tak se bojim
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:11

« mazda626.sk

Cauky panove, rad bych prispel neco malo snimky sve Mazdy 626. Kam to muzu poslat a v jakem formatu? p800@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  14:11

Ad morfikus: zeby si ten olejcik sedel v hydrosteloch a s casu na cas vykukol von? :))). Ze ty mas 6 hrncekov po 4 ventiliky :-) teda 24 ventilikov, co odpoveda priblizne 24 hydrostelom, hovorim plus/minus, podla toho, kolko ich je v tom danom case na pive :))...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  14:08

Ja vim..taky jsem premyslel naz tim, jak moc ta lpocha musi byt rovna. Nechapu to. Jo...doufam, ze mazdam polisi nemerej hladinu alkoholu v oleji..
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  13:56

No nefim ;))) To ma len tak napadlo, lebo inak si to fuckt neviem predstavit... Ak sa Ti sem-tam po nastartovani Mazda mota, tak je to ale jasny znak, ze sa bol olej cez noc poriadne ozrat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  13:43

Ano, dulezita poznamka. Mam..ale malinkatej. je to malinko naklonene na levou stranu, cili od merky, ale meril jsem i na rovnych plochach. Efekt stejny.. Jsou olejove nadrze 2,5V6 hodne narocne na naklon auta? To mam lezt po zemi pred vlastnim merenim s vodovahou? ;-)) nebo radsi rovnou obihat misti hospody a ptat se po castrolu? ;-D
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  13:22

PS: no alebo teda to pivo ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  13:21

morfikus: a nemas nahodou tam, kde parkujes nejaky hrbol, takze auto niekedy stoji malinko naklonene?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  12:32

« Olej

Lidi..nemate nekdo podobnou zkusennost? "Asi před 1tis km jsem vyměnil olej. Pravidelně ho od té doby kontroluji. Problém je v tom, že se mi olej kamsi ztrácí (schovává) a opět objevuje. Dejme tomu na 10 měření je olej 9x těsne na Low a 1x na Full. Nezávisle na tom, jak dlouho auto "stydne". Ať je to jen hodina, či třeba den. Kam se olej schovává? Čím je to způsobeno, to chodí někam na pivo? ;-) Mám 2,5V6 r.v. 94 najeto 170tis, Olej Castrol TXT 5w40 + pul lahvinky STP proti kourivosti"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  11:46

« Re: Fabia

Jo, priprava na cd changer..to by mohlo byt ono.. byva v kufru a vedou k nemu pokud vim 4 draty..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  10:24

Este ma napada predpriprava na CD menic...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.03  09:06

Tom: bud kludny (resp. nemusis vasich nejako znervoznovat): islo o prvy modelovy rok a HLAVNE sa to tykalo len 1.4-16V (75 a 100k), takze vasich Fabky sa to urcite netyka ;)))

Radim: este ma napadlo nejake elektricke ovladanie anteny alebo take volaco, proste nejaky kablik suvisiaci s radiom, ktory proste Tvoje radio nepodporuje a tak tam ten kablik proste "visi". Ked som ale montoval (s Tomom) nedavno do mojej Mazdy radio, tak som tam ziadny taky kablik nenasiel...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  08:42

To fakt? To som nevedel... no good luck... nie je na to nejaky update? (a nepresunieme tuto debatu k Fabkarom? :))) )
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…