MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 21.07.03 11:33
« Re: Reset riadiacej jednotky...
to TomAnt : :-( to mne mrzi... Jinak k presnosti tacho : dohodnete se s nejakou hlidkou policajtu, at vas premerej ;-)) Nebo nekde dokonce maj instalovany radary s vyvodem na velkej displej pro ridice..a nebo holt premerit v dilne. -
« Vyrocie...
Dneska moja Mazdicka natocila 90-tisici kilometer. Idem jej objednat pana doktora, nech mi ju popozera, ale mozem ju len chvalit: este 2000km a mame spolu obehnuty svet. Za ten cas som si nestihol vsimnut nejakeho problemu... tak neviem, ci to tak predo mnou taji, alebo sa hanbi mi to povedat, ze jej nieco je, alebo jej naozaj doteraz nic nebolo..... -
« Presnost tachometra po druhe...
... a tentoraz uplne zadarmo ;)))
Toz, vyrazili sme v sobotu na vylet, prva cast vyletu sa odohravala na dialnici BA-Trencin (isli sme na Beckov). Ako prva si to ficala cervena 626tka (urcite uhadnete koho ;)), hned za nou strieborna Ochcafka 20V turbo 4x4 Tomovho kamosa (s nim aj Tom a jeho slecna). Nasadil som tradicne dialnicne tempo (150 pribite klincom ;)). Kamarat s ochcafkou sa nas chvilku drzal a potom hodne zaostal. TAk som spomalil, reku asi ma nejaky problem... a pustil ho pred seba. Isiel som za nim a na tacho mal cca. 135. Ked sme prisli na Beckov, jeho prva otazka bola "kam si sa tak hnal kua?" Tak reku, jak hnal, co hnal??? No a on mal vraj cely cas za mnou tacho cca. 165... Tak som sa ho este spytal, kolko teda isiel, ked isiel predo mnou a dostalo sa mi odpovedi, ze presne 150... takze priatelia, ked vam bude rozpravat ochcafkar, ze isiel 200, tak mu neverte, isiel tak maximalne 180... a ked vam bude tvrdit, ze pri 130 mu to zere xxx litrov, tak to porovnavajte s vasou spotrebou pri 110!!! ;))))) A ze nekecam, spytajte sa Toma, on tam sedel ;))) -
"-- skrytý --" 19.07.03 11:55
« Re: mazda je jednoznacne NEJLEPSI a NEJKRASNEJSI auto na sve
To Radimh : no, jestli se Ty omlouvas za preklepy, co mam delat ja? Ja co slovo, to preklep..jak pisu rychle a moooc pri tom premyslim ;-) Tak se to holt nekde projevi, ale zas tam myslim nemam hrubky? To je jedno.. TO ALL : jo, mozna by stalo za to, vytisknout si nejakou "vizitku, poutac" a mit ho u sebe a davat za sterace peknejch mazd? Co Vy na to? Nacpat to na web, kazdej si stahne, vytiskne a kdyz uvidi peknou mazdicku, strci za sterac? Par mesicu a urcite tu tech 3000 pripevku mit budem? Kdo se toho ujme? -
« Re: mazda je jednoznacne NEJLEPSI a NEJKRASNEJSI auto na sve
Tak konečně jsem si přečetl všechny nové příspěvky. Už ať mám comp. v práci. Doma to stojí majlant, už teď se děsím účtu za telefon. Takže blahopřeji přátele, 10. místo je slušné, ale doporučuji kapitalistický závazek, že to dotáhneme až do prvního okénka s nejčtenějšími tématy. Je potřeba zvýšit agitaci v ulicích u kolegů Mazďáků. -
« Re: mazda je jednoznacne NEJLEPSI a NEJKRASNEJSI auto na sve
A abych přispěl ještě jednou, tak se chci zeptat dabla, jak dělá mezeru mezi reakcemi v jednou příspěvku. ........................................… /> Nemůžu na to přijít. .........
A omluvte prosím moje překlepy. Ta moje klávesnice je nějaká maďarská. Mám ji popřepisovanou fixem a tudíž to občas pořádně popletu. Snad si někdy v obchodě vzpomenu a koupím novou klávesnici. -
« Re: mazda je jednoznacne NEJLEPSI a NEJKRASNEJSI auto na sve
A na závěr Vám musím říci, že jízdu v Mazdě mi pochválil jeden známý od Prahy, jenž vlastní fungl nové BMW 320 ve sportovní úpravě. Nechával jsem u něj auto než jsem jel na dovolenou a on mě vezl na letiště (parkování na letišti cca 3500,-Kč jsem považoval za nepřijatelné).V BMW se nevyznám a tak nevím do které třídy mám 320 zaškatulkovat.Jisté bylo, že cestovní kufr a taška co jsem vezl v zavazadlovém prost. M626 nevešli do zavaz. prost.BMW 320. Taška mi nevlezla ani dopředu pod nohy, v 626 bych ji tam dal bez potíží. Pro mne bylo dost překvapivé i malé pohodlí ve stísněném prostoru spolujezdce BMW 320. Na letiště mi po návratu dovezl auto a tvrdil, že ho mile překvapilo co se týče konfortu a síly motoru. Tak to jen pro potěšení. -
pro RadimaH
jestli myslis jak udelat tohle
a odhodit radek v jednom prispevku tak tady je navod:
napis znak *je mensi * tak to budou dohromady 4 zanky proste BR mezi temi *vetsi* *mensi* a je to
tak snad to staci.... -
« Re: Fabia
dabel: už na káblík kašlu, bude to nějaké uzemněnmínus, protože druhý konec je přišroubován ke kostře. Spíše jsem měl obavy, zda jsem to z něčeho nevytáhl.
Ještě naposled se vrátím k Fabii. To auto je zcela nové, tudíž předpokládám, že pokud bylo u prvních kusů něco v el. ovládání plynu špatně nastaveno, tak se mohli už poučit. Kašlu na to, je to služební. Ještě se musím pozastavit nad kvalitou značkového radia Škoda - že se nestydí tam něco takového montovat za tak hrozné prachy.Takový šunt se neprodává ani na tržnicích. Fuj.