MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 28.07.03 15:19
« Re: Motor zle taha
To RadimH: Po natankování 98-ičky se zaměř na to, jak to táhne ve spodním režimu otáček, tj. do cca 3000 ot./min. Pokud dojde k výrazné změně k lepšímu, budeme mít vodítko pro další postup... (to zase až příště - podle výsledku testování). -
« Volga
Off topic: Dnes rano cestou do prace na lapila taka mala nostalgia. Kracajuc si, popri budove ktora patri do kompexu kde pracujem, som uvidel starucku uplne ciernu (este tu gulatu) Volgu - s vylestenymi 'chromami' - tak som v duchu zaspominal ... No jo, dievcata a chlapci, starneme ... Je treba povedat, ze ked si tak tam stala popri novej 6, BMW 3, A4, A6 - tie nove vyrobky ma vobec nezaujimali - pohlad sa zasekol na tom starom ruskom vyrobku a obdivoval som. Ocarovala jej robustnost (aspon na pohlat) - ono si to clovek volekedy neuvedomoval, kedze nemal s cim porovnat. :-) ale teraz, hehe, jej kolesa boli asi o polku vecsie ako u okolostojacich (nebolo by od veci zistit rozmer), na vysku ju odhadujem tak o 20cm viac ... Ked k tomu pridame 'petku' plechy :))) - nuo, tak mame maly tank ... -
RadimH: To máš blbý, tak se teď soustřeď na práci a po zkušebce to teprv trochu rozjeď :o)
Mezery mezi řádky se dělají pomocí vložení na konec řádku, kde chceš 2x odentrovat, akorát místo toho BP tam je BR. Kdybych to tam napsal, tak to dvakrát odentruje, ale ty to neuvidíš. Tak to zkus. -
Takže Vám také přeji pěkný víkend. Dnes jsem měl zase v práci frmol a tak jsem nestíhal surfovat. Navíc mám teď display, který ma velkou ostrost a všichni mi do něj vidí, takže nemůžu tolik surfovat. Navíc ještě ani nejsem zaměstnanec, až od 1.8. + 3 měsíce zkušební doba (je potřeba opatrnosti). PS: pořád neumím mezery mezi řádky. -
« Re: MAZDA je proste nejlepsi .......... :))))
chlapak: ikdyž nejsi podnikatel, Xedos 9 je rozhodně dobré auto. Mám M 626 a jsem plně spokojen, ale když se občas projedu s Xedosem 9 od švagrové, mám z toho auta dobrý pocit a zdá se mi, že jízdní vlasnosti jsou ještě lepší než u M 626. Kdybych si měl vybrat mezi M 626 a Xedosem 9 ve srovnatelném technickém stavu a přijatelné ceně, asi bych vzal Xedose 9. Ikdyž já už si vysnívám Mazdu 6. Je celkem dobře prodejná a tak předpokládám, že za dva-tři roky bude docela zajímavý výběr v bazarech. -
"-- skrytý --" 25.07.03 16:28
« Re: MAZDA je proste nejlepsi .......... :))))
No jasne, dik... ja ji koupil jen proto, ze vim..nebo alespon doufam...ze mne nic jako rodina ci jini clenove domacnosti jeste par let neohrozi..a tak jsem si rekl...uzivej dokud muzes. Apropo, do mx6 se dozadu pesan vejde uplne vpoho. (velkej, zlatej retriever..zalezi na tom, co mas Ty ;-) vsem pekny vikend.. -
« MAZDA je proste nejlepsi .......... :))))
podnikatel nejsem. ted jsem ve slintaci fazi. chodim a koukam se okolo sebe, jeste jsem se presne nerozhodl, nechavam si na to cas. Usnu a zda se mi o Mazde. Jak se k ni tulim, lestim kapotu,.... Nemuzu to uspechat. Asi si koupim M626. Libi se mi takova kocicka, kterou ma Morfikus. Jelikoz nemam rodinu, ani nepodnikam a nevozim tezky naklady , uplne by mi neco takoveho stacilo. Ale zase na druhou stranu, muj psicek musi mit vzadu pohodli, a jelikoz M626 budu chtit mit jeste tak 5 let, tak asi vyberu neco podobneho jako Mazda6, 2.3MZR nebo tak nejak, hatchback. (prohlizel jsem si obrazky na www.mazda626.sk:))) -
Nazdar nazdar! Dik za prianie, toz pekny vikend aj Tebe. Ad Tvoj dotaz: Xedos6 je na podvozku 626GE (takej tej gulatej). Ma ine motory (1.6 a 2.0V6). Xedos9 je zase na podvozku Mazdy 929, ktora sa v tej generacii uz do Europy nedovazala. Zavisi od toho, ake chces auto. 626tka je urcite praktickejsia ako Xedosy. Xedosy maju skor image "podnikatelskeho auta" ;))