MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 29.07.03 14:41
« Re: Kvantita ...
Ja vim..ja to chapu...co tim myslis..taky by me sr* prohrabavat se tu vejsplechtama..ktery me treba vubec nezajimaj... jen nevim, co s tim.. mame se tu preci kuci radi,ne? ;-) tak si sem tam neco rict musime ;-D PS Ja taky pracujuuu..a jak moc ;-) -
« 90000
Tak dneska rano som Mazdicku odviezol do servisu. Problemy sa neobjavili pocas poslednych 15tkm fakt ziadne, takze iba vymena vsetkeho, co sa pri 90tkm robi. Prijemne ma prekvapili, pre auto si mozem ist uz vecer. Takze ak vsetko pojde hladko (a v priebehu dna sa nerozozvuci telefon ;))), tak vam uz zajtra poreferujem, co vseto vymenili a co porobili mojej stvorkolesovej slecne. No a inak som u nich na dvore videl presne tu moju Mazdu6, cerveny kombik na liatych diskoch a so silnejsim turbodieslom... aaaaaach... len som si daval pozor, aby ten pohlad nevidela moja Mazdulka, aby nezacala snad ziarlit... -
-
"-- skrytý --" 28.07.03 17:06
« Re: Motor zle taha
presne pro to jsem se rozhodl v patek... taktez Shell v-power... ale ne 99, jen 95..rozdil nic moc. Uvidim po delsim jezdeni.Tesim se na ty NGk iridia..bude to super. Dneska jsem si nechal udelat komplet brzdy..origos mazda a geometrii..uaa..auticko jako nove. No a byl jsem s JoeSt na AP sporilov..nabizej tam renovacvi laku za 1800..tak do toho asi taky pujdu... A az budu mit ty iridia..urcite dam echo! Cekam je tak do 14 dnu..snad..