MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 30.07.03 16:32
« Re: Reset RJ
A hlavne Tim to nekonci,co? Ti reknou..co je blbe a tim to teprve zacina..nevim, jestli neni schopnej udelat diagnostiku i nekdo jinej. Zkus www.mhm-mazda.cz myslim, ze pristroj maj, cenu neznam.. PS Urcite to zvladnou vyjet i jinde a za levnejsi peniz.. -
Ano, da se predpokladat, ze je nekde chyba a ridici jednotka po zjisteni teto chyby se opet prepne do nouzoveho rezimu. Kdyz jsem resil probleme s cidlem sani vzduchu, vydrzelo mi to prvni kilometr a potom opet skub skub.. reset a znovu chvili v pohode. Nechal jsem si detekovat zavadu na diagnostice, vymenil cidlo a jsem OK. Pokud nastane chyba ihned po nastartovani, ridici jednotka je okamzite v nouzaku... -
"-- skrytý --" 30.07.03 14:50
Uz jsem ho delal kdysi..asi pred rokem a neco..tenkrat totiz auto stalo v zime v -20 v mrazu bez baterky - pak jsem s nim zacal jezdit...RJ to malinko nerozdejchavala. No...jak. :zahrat motor na provoz teplotu, vypnout zapalovani. Odpojit + kabel na baterii, stoupnout si na brzdu a 10-15s mit seslaply pedal (ja pro jitotu i rozsvitil). Pak pripojit a teda reknu vam, rozdil to teda je. Jen aby to vydrzelo... -
"-- skrytý --" 30.07.03 14:34
« Reset RJ
Tak jsem dojel prvni natankovani v poweru (95) u shelu. Bral jsem 21 litru do prazdne nadrze a ujel na to asi 170km. Zhruba polovinu po dalnici rychlosti vyssi nez 200 km/hod. No..jel jsem ted pro benzin (opet v power) a cestou na benzinku, jen tak z radosti jsem si rekl, resnu ridici jednotku. Jak jsem rekl, tak udelal..lidi..to je bomba. To auto tahne jak drak. Nadherne lehce a plynule se toci, takovy to skub skub v 1600ot/min je pryc... no..uvidime, snad to vydrzi. Jestli ne, je nekde neco spatne. Ted jde o to co? -
« Re: 90000
Nieco take to bude.... myslim, ze na niektorej zadnej, ako vravi... ale brzdila jak o zivot a nic zle som nebadal...
No ale vies, my sme na seba taki zvyknuti, ze sa musime vidiet kazdy den :(( a teraz jej robia vselijake bolistky a ja nie som pri nej :((((( -
« Re: 90000
Takze mobilny telefon sa rozozvucal a v nom mi mily technik oznamil, ze bohuzial este musia nieco porobit na brzdach (s jednou vraj nieco je, podrobnosti mi ale nepovedali), tak ze by auto bolo hotove zajtra o 10:00. No ale pretoze to mam cez cely Mnichov a este dalsich 20km, tak si pre Mazdicku pojdem az zajtra vecer. Takze podrobnosti az pozajtra... Chudatko Mazdicka... a ja som jej slubil, ze si pre nu dneska pridem...