MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  16:39

« Re: Reset RJ

Sviecky to nebudu, mne to zle taha pri studenom motore, sviecky sa naopak prejavuju pri teplom...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  16:37

Aha :-( Holt tech 1700 budes muset ozelet...mazdicka bude jezdit lip ;-) koukal jsi na ty svicky? vyndej je a prohlidni jak vypadaj. A hlavne, co je to za typ.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  16:35

To vies, v BA je az jeden autorizovany Mazda servis tusim... no a ked si monopol... ved to poznas... che che, za ovladac na elektricke okna (tie 4 tlacitka, nie elektroniku, iba tlacitka) chceli 17.000...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  16:32

A hlavne Tim to nekonci,co? Ti reknou..co je blbe a tim to teprve zacina..nevim, jestli neni schopnej udelat diagnostiku i nekdo jinej. Zkus www.mhm-mazda.cz myslim, ze pristroj maj, cenu neznam.. PS Urcite to zvladnou vyjet i jinde a za levnejsi peniz..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  16:24

Zeby sa mi ale zrovna chcelo tym @#$#@#% v origos Mazda servise vycalovat 2 litre len za diagnostiku...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  15:53

Presne tak..udelat vypis z RJ a bude se vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.03  15:46

Ano, da se predpokladat, ze je nekde chyba a ridici jednotka po zjisteni teto chyby se opet prepne do nouzoveho rezimu. Kdyz jsem resil probleme s cidlem sani vzduchu, vydrzelo mi to prvni kilometr a potom opet skub skub.. reset a znovu chvili v pohode. Nechal jsem si detekovat zavadu na diagnostice, vymenil cidlo a jsem OK. Pokud nastane chyba ihned po nastartovani, ridici jednotka je okamzite v nouzaku...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  15:21

pak je asi nekde chybka :-(
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.03  15:15

« Huraaa!

Tak som volal do servisu, Mazdulka je uz hotova. Vecer si pre nu idem, zaplatim nehorazne prachy a zajtra vam poreferujem, co vsetko jej chudatku prevadzali!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  15:09

OK, tak potom sme spravili vsetko ako sme mali.. ale nepomohlo :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  14:57

No, ja ho tam nemel..ale nemyslim si, ze by to n ato melo nejaky vliv
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  14:51

To sme spravili... presne... netreba mat klucik v zapalovani?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  14:50

Uz jsem ho delal kdysi..asi pred rokem a neco..tenkrat totiz auto stalo v zime v -20 v mrazu bez baterky - pak jsem s nim zacal jezdit...RJ to malinko nerozdejchavala. No...jak. :zahrat motor na provoz teplotu, vypnout zapalovani. Odpojit + kabel na baterii, stoupnout si na brzdu a 10-15s mit seslaply pedal (ja pro jitotu i rozsvitil). Pak pripojit a teda reknu vam, rozdil to teda je. Jen aby to vydrzelo...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  14:41

Sa mas... mne reset nepomohol... alebo sme ho s Dablom nerobili dobre... aky je ten presny postup?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.07.03  14:34

« Reset RJ

Tak jsem dojel prvni natankovani v poweru (95) u shelu. Bral jsem 21 litru do prazdne nadrze a ujel na to asi 170km. Zhruba polovinu po dalnici rychlosti vyssi nez 200 km/hod. No..jel jsem ted pro benzin (opet v power) a cestou na benzinku, jen tak z radosti jsem si rekl, resnu ridici jednotku. Jak jsem rekl, tak udelal..lidi..to je bomba. To auto tahne jak drak. Nadherne lehce a plynule se toci, takovy to skub skub v 1600ot/min je pryc... no..uvidime, snad to vydrzi. Jestli ne, je nekde neco spatne. Ted jde o to co?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.03  16:47

« Re: 90000

No bude musiet... tak len dufam, ze na nu mechanici budu dobri ;)) A ze uz zajtra ziadny podobny telefonat nebude ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.03  16:06

To zmakne...uvidis..ja to znam. Proto s ni v tom servisu radsi zustavam.. Jen kliid. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.03  16:01

Nieco take to bude.... myslim, ze na niektorej zadnej, ako vravi... ale brzdila jak o zivot a nic zle som nebadal...

No ale vies, my sme na seba taki zvyknuti, ze sa musime vidiet kazdy den :(( a teraz jej robia vselijake bolistky a ja nie som pri nej :(((((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.07.03  15:58

Neboj..ona je silna holka..to zmakne ;-) ..apropo...mas urcite jen kously trmen. Ja nechal delat brzdy vcera a LZ byl taky kously..
  • « 00 Reagovat !

foto

29.07.03  15:54

Takze mobilny telefon sa rozozvucal a v nom mi mily technik oznamil, ze bohuzial este musia nieco porobit na brzdach (s jednou vraj nieco je, podrobnosti mi ale nepovedali), tak ze by auto bolo hotove zajtra o 10:00. No ale pretoze to mam cez cely Mnichov a este dalsich 20km, tak si pre Mazdicku pojdem az zajtra vecer. Takze podrobnosti az pozajtra... Chudatko Mazdicka... a ja som jej slubil, ze si pre nu dneska pridem...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…