MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: cauees
no delal jsem to s *pozehnanim* sefa servisu kde jsem premasku kupoval a vim, ze to davaji do svych aut i dealeri, tak to snad bude ok...vidis s tim zadrenim, znamej si koupil Rencka Espace 3.0 TD ten novej a v necelych 8tis zadrel....hmmmm renault je uzasna znacka. jinak daval jsem si to do auta sam (BTW jde o 6 kabelu) montaz je naprosto ok, dela to belgicka firma PSI Motorsport ... www.psi-motorsport.com ... jo a cena: normalne by to melo stat okolo 13.000 bez DPH a prace. zalezi taky na ktery auto to je. -
« cauees
to je hruza, vubec nestiham... :-)
no mam pro Vas nejake poznatky ke svickam: do miaty jsem dal NGK VX Platinum BKR5EVX-11...dal jsem je a pak nalil 99+ racing (:-)) jo je to jasny v tehle kombinaci to auto proste jede lip, to je bez diskuze...mozna je to kombinaci obeho, kdyby tam byl normalni N95 nebo obyc svicky asi by to nebylo tak znat, ale tohle je super.
tak a ted pro DIESEL GUYS ... v nedeli jsem dal do Premacy 2.0DITD 74kW ND POWER BOX od PSI...zatim to ladim a porovnavam...ze tam je +20% tocaku je jasny uz ted...uvidime co spotreba a tak ... zatim jsem s tim ujel asi 10km ;-)... -
« Možná to sem nepatří, ale...
...vždy jsem o tom jen četl a nevěřil, že se s nečím podobným setkám. Už jsem se viděl doma, skutečně pár kilometrů od Brna ze směru od Břeclavi, přesně na 16,5km.. Žádný velký provoz, na tachu 130km/hod v klídku s tempomatem předjíždím kamion. Z dálky vidím světla protijedoucího auta. Něco mne však zarazilo. Světla jsem viděl nepřerušovaně, tedy nebyla na druhé straně za svodidly, ale maže si to v mém levém pruhu přímo proti mně! To byl šok! Kam teď? Kamion už jsem předjel a byly tři místa kam uhnout nebo zůstat v levém pruhu. Zvolil jsem odstavný pruh, ovšem ON taky! V té rychlosti se těžko rozhoduje, protože jsem nevěděl jak se rozhodne ON. Nakonec jsme zůstali stát proti sobě cca 10m od sebe. Ulevilo se mi. Renault Espace s polskou SPZ plný snad ožralých magorů. Okamžitě jsem volal 158 a raději to odpíchl a jel dál směrem domů.. doteď je mi z toho docela blbě. -
"-- skrytý --" 01.08.03 15:36
« Re: Ctecka ridici jednotky
nehci do toho mluvit..ale takovejch odkazu je spousta..dyztak to mailni vsechno ke me, nebo to dej do jedny zpravy :-) jinak..ctecku bych si chtel udelat pres RS232 do kompu...at to rovnou hodi chybu..(pres diodu je to otrocina)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!