MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  14:07

« Re: Mazda v cervenom

Tak vidím, že se smažíme v kanclech všichni. A ještě to má vydržet do středy. Klimošku také nemám, ale naštěstí je budova postavená tak, že slunce do oken zabere až tak v 16,00 hod. Ani v Mazdě si klimošku neužiju, jelikož cestou do práce používám služební Fabii, která klimu nemá. Mazdu si užiju jen o víkendu, když si dám nějaký výlet. Mimochodem, Fabie jezdí na Castrol TXT Softec 5-40, a po 4000 km jsem byl na spodní rysce. Tak nevím, jestli ty nové motory olej vsakují nebo baští.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  13:57

to 626bb:to znam..ja taky slysim vsechno, i to co slyset vubec neni :-(
    Me osobne prijde, ze mi klepe cely auto..tak nevim..ale jeden ventil je nejaky hlucnejsi..do vymeny se mi tedy moc nechce :-( zda se od nekud ze zadniho bloku uprostred.
    jo..zkus pumpicku..treba je nizkej tlak..ale to by kontrolka nejspis signalizovala..
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  13:47

to morfikus: Ja slysim vsechno :-)), je fakt, ze kdyz je se mnou nekdo v aute, tak mi tvrdi, ze jsem blazen, ze nic neni slyset. Nicmene kdyz prijedu ke zdi, nebo do garaze, tak to odrazem slysi taky. Ja jsem stale ve strehu, asi nejaka deformace :-)). Nicmene ventil neklepe tak silne jako na stare 323. Vzdy zacne jen na volnobeh, pak klepe ve vsech otackach. Po jakekoliv jizde i prudsi a do kopce uz neklepe. Zrejmne bych mel nechat testnout olejovou pumpu. Olej Castrol 0w40, 626, 2.0i, 1992
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  11:30

Ad Stavros: O sirave by som neuvazoval - minuleho roku som tam s brachom zabehol na jeden den kuknut, reku co sa zmenilo za poslednych 5 rokov co som tam bol naposledy - vysledok :(( - bolo to iba horsie - neuprave plaze, spinava voda ... a pritom nie som ziadna fajnovka - inac povedane stravim vselico, no toto bolo smutne. Nakoneic sme skoncili na jednom sukromnom kupalisku v Strazskom :). Trocha lepsie je na tom Domasa - a tam Valkov, Eva, Monika - to prostredie v kopcekoch mi vyhovuje viac + mam to 20km z rodiska :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  10:58

to 626bbklepajici ventil? Jak to prosim Te za jizdy poznas? ja v aute neslysim ani tuk..i kdyz mam stazeny okynka?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  10:46

HHHm Nemecky Gespraechung ... cao zitra. Ja uz mam z tech veder, zapareny mozek, jeste navic nam 2 noci za sebou okolo 4 rano vletel do loznice srsen. Dneska jdu pro nejake site do oken. To je humus, nevyspany po bojich a horkem.tfuj. A dneska zubar, to jsou pozitiva. :-(( Navic tento mesic technicka na mazindu, a pri popojizdeni ve meste v horku se ozval klepajici ventil, no jak rikam radost az na kost.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:52

chlapi idem na "Besprächung", ktore ma trvat udajne tak 4 hodiny... takze ako poznam Nemcov, tak sa budem moct ozvat az okolo piatej :((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  09:52

super..uz se tesim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:51

morfikus: bohuzial, to Ti neporadim... ale este ma napada, ze ak sa vsetko spravne zadari a tak, tak mozno niekedy v septembri vyrazim na vikend ku vam do Prahy ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  09:48

no a taky uvazujem s kamosema o raftu..poradite mi nekdo. Neni na Slovensku nejaka super reka na rafty..neco divocejsiho, kde se smi? Nevite o necem?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:47

No jo, ja sa pre zmenu vzdy tesim na cestu z roboty na byt, to si pekne pustim v Mazdicke klimosku a je mi tak faaaaajn ;))) A potom pridem na byt a to je tiez gynekologicke, pac ten ma okna na zapad a tak mi tam cele poobedie pece slnko jak svina :(((( Asi sa upecem a v jedalni budu podavat specialitu "gegrillter Teufel" ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:43

dabel, hovoris mi z duse, ja som teraz tiez 3 tyzdne v nemecku - zaskakujem za jedneho dovolenkara a ide ma tu slak trafit, o piatej tu zasvieti do kanclu slnko (jedna z tych presklenych modernych budov kde je v zime zima a v lete hic) a vsetko tu vydochne ... do klimatizacie neinvestuju, tak ja to proste vzdy o tej piatej zabalim, a vratim sa az o osmej, to tu uz nikto nie je a mam klud ... a doma mam pri stole klimatizaciu, chladnicku plnu selicoho tekuteho studeneho bublinkoveho sef 1000 km daleko, ale ja sa musim strapnovat tu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:33

ja jeste nevim, laka me nejaky more ale az v zari, je tam ted strasny horko, kamos prijel z chorvatska a cela rodina mela uzech a byli takovy nejaky opuchli. Prej z toho horka. Jinak me se libi Recko nebo Egypt. Taky jsem chtel zkusit tam u vas tu Siravu nebo nejaky ty Rysy. Jeste jsem tam nebyl.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  09:25

o dovolene si muzu nechat jen zdat. Mel jsem jet s kamosem do chorvatska..jen ja, on, mazdicka, dvoje plavky a dva spacaky..cele to tam proje, kamos tam jeste nebyl..ale vybada to blede, kvuli me skole a praci... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:08

Hehe, to su radostne vyhliadky... zrovna vcera bol Tom zarezervovat chatu, on s priatelkou idu na dva tyzdne - posledny augustovy a prvy septembrovy; moja slecna dostala len tyzden volno, tak my sa k nim pripojime ten prvy septembrovy ;)) Slovensky Raj ;)) A co Ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  09:03

co dovolena chlapi? uz jste nekde byli? Nebo se nekam chystate?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  08:51

Dabel ziadne baby nenahana :(( Dabel ma zapareny mozog, lebo blbi Nemci setria na klimoske a do kancliku nam cely den pece slnko. A este Dabel od pondelka nahana blbych 14 bytov, kam do pamati ich strcit, aby mu ich nejaky buzerant neprepisal a on na konci funkcie mohol precitat a pouzit spravne pointery... jojo tazky zivot vykoristovaneho programatora...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  08:19

Ja som az do piatku na skoleni, co ma samozrejme ospravedlnuje ;) ale nechapem preco sa flaka Dabel :))) Ahaaaa on zas nahana nejakych 25 bytov (bajtov) po pamati chi chi (sorry Dabel :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.03  07:45

protoze jste s dablem porad nekde na pivu a za holkama a pekne to tady flakate :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.08.03  01:07

« Mazda v cervenom

Ako to ze sme sa dostali medzi cervene diskusie ha?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…