MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 11.08.03 12:06
« Ja zijuuu
Tak jsem rad, ze jsem mezi vami...asi pri 180 mi EXPLODOVALA pneumatika nastesti PZ..ale total a na padrt.-- krom nakladaku jsem v zivote nic takoveho nevidel. K tomu me v nedeli dvakrat koplo bazenove cerpadlo, ktere muj otec elektrikar pripojil na dvoulinku.. - faze byla na kostre..ja stal ve vode...mno..sranda. Nevite nekdo o paru 205/65/15 ci jednu Dunlop SP 200 205/65/15 za slusnou cenu? DIk :-( -
« off topic
omlouvam se, ze sem pisu neco off topic, ovsem myslim, mohlo by to zajimat napr. dabla. Nevite, kolik cini bezcelni limit do SRN, pokud vezete neco z CR (tedy, to dabel: ze SR)? mam z monitoru bolavy oci, pokud mate tip, kde to nalezt, na internetu, potesite mne. muze byt i v nemcine. Taky vam vsem preju peknej vikend. stastnou cestu domu atakpodobne. -
« Re: Mazda v cervenom
joe_st: vítr ve vlasech je fajn, horší jsou pak oteklé oči popř. jiné následky. Minulou sobotu mě švagr vzal na Stodolní (pro neznalé - nejslavnější ulice v Ostravě se 40-50 kluby). Ale chtěl jsem říci, že aby se mohl předvést, jeli jsme jeho Pontiakem s obsahem 5,4 l. Pro řidiče to může být příjemný zážitek, ale spolujezdec dostane zabrat. Krční páteř mě bolela ještě v úterý a oči jsem měl jak angorák. Kdybychom jeli třeba do Olomouce, tak v Jičíně asi vystoupím a vyklopím oběd. -
cus..jo hypochondri..taky si tak pripadam, tuhle uz jsem se vrhal na piskajici vodni pumpu...a vtom mi doslo, ze jsem mel 3 dny auto na heveru a cely vecery pusteny radio...ejhle to pisteni byl zatizenej alternator, po dobyti baterky vse ok...ovsem jeden problem jsem necekal, kdyz vam v zime zatece voda mezi predni sklo a tu umelou hmotu co je dole a zmrzne tam...ve 323 jsem myslel ze mi nekdo tuka kladivkem do okna jaky to byly rany...roztalo a s vodou odteklo i klepani :-)....reknu vam kluci vsem bych vam ted pral mx-5tku to je proste bozi, dneska jsem vecer v tom svezim vanku najezdil snad 80km jen tak...pro nic za nic....ta obloha, to zapadajici slunce....a ten ladenej vyfuk za zadkem...no bomba :-))))) -
"-- skrytý --" 07.08.03 15:40
To mate este dobre... vy len pocuvate, ja nielen pocuvam ale ja mam paranoju este aj na pachy... hned citim vsetko... To je pozostatok toho ako mi horela vnutri Skodofka a dymilo sa z pristrojovky a na Mazde ako mi dvakrat zostala zaseknuta rucna brzda a rozpalil som kotuc do cervena so strasnym smradom... Odvtedy okamzite reagujem na kazdu zmenu pachu :-) paranoja ako vysita... -
Jasne, asi Tvoja Mazdicka chodi viac na pivo nez moja ;))) a tak je sem-tam po opici, to je vsetko ;))) Ale nie, minule som pocul take nejake piskanie z motora, ale potom som sa pohol a zapol radio a odvtedy sa uz neobjavilo... asi si Mazdicka chcela zaspievat a ked som nepustil radio, tak si aspon pre seba zapiskala ;))) -
"-- skrytý --" 07.08.03 14:39
Jo..je to asi tim, ze Ty auticka nezname od miminka a tudiz nezname jejich novorozenecky krik (spis sepot)..kazdopadne jsem asi vscihni trochu hypochondri, ze ;-)) Co se oleje tyka..o tom mi ani nemluvte..me se stridave obejvuje a mizi a ja jsem z toho zoufalej taky Castrol TXT 5w-40 -
Zdar chlapi, tak Nemci nekecali a Besprächung uz skoncilo... Este mali traja kolegovci narodky, tak vsetci doniesli kolaciky a ja som sa pekne nazral nemeckych kolacikov namiesto obeda ;)))
Radim: a je ta Fabka uplne nova? Ak ano, tak mozno po prvej vymene to prestane zrat ;))