MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  09:22

« 6

No mozna bych to nevidel az tak zle s tou moji M6-kou. Vcera jsem zkousel Alfa Romeo 156 2,4 JTD 150 PS a musim zcela bez reci napsat, ze je Mazda rychlejsi, lepe zpracovana, lip sedi a celkove je lepsi. Alfa je cca o 170 tis. drazsi. Ma to byt jako sportak, ale vubec mi to neprislo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  09:14

« Re: Presnost tachometra

Presne ako pise rbaron, tacho ma ukazovat s toleranciou v rozmedzi +5 az -0 % europske auta su na tej +5% to nie je nepresnost, to je proste tak.
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.03  07:14

« zadní světlo GE -1994

Pánové, sháním pro tetu zadní levé světlo na Mazdu 626 2D GX z roku 1994. Stačí krycí sklo (levně). Info na radimecekH@seznam.cz. Děkuji
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  23:30

dabel: Nemysli si, že vyrobit přesné tacho je takový problém. Dělá se to kvůli tolerancím na pokuty, abys byl v jistotě, že když je tam 51, tak nedostaneš pokutu za překročení padesátky. Zrovna u Mazdy si novináři stěžovali na ten "zlomyslně přesný" tachometr.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.03  17:17

« www.Mazda626.sk update - 18.8.2003

Dost obsiahly update, zmena velkosti grafickeho stvarnenia, nove fotky, oblasti, atd atd atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.03  16:24

Presne tak... hodnotu 180ky mam este stale na hodinkach ako memento :))) Skratka a dobre, ten tachometer je uplne presny... Pre neznalych sposob merania: Stopkami odmerany kilometer jazdy podla kilometrovnikov na dialnici. (Dabel drzal tempo ako tempomat) No a na hodinkach mam taku feature, ze to ani nemusim preratavat, ale rovno mi to tu rychlost na ciferniku ukazuje... takze teram mam rucicku este stale na 180ke :)
  • 00 Reagovat !

foto

18.08.03  15:02

« Presnost tachometra

Tak sme si v sobotu spravili vylet do Viedne a po ceste sme s Tomom merali presnost tachometra mojho GFka (obuteho na uplne obycajnych 185/65R15). Ja za volantom, Tom so stopkami vedla. Zmerane 2x 150km/h, 1x 130km/h, tachometer uplne presny ;) Po ceste naspat sme vyuzili ospalost nasich slecien a odmerali este 1x 160km/h a 1x 180km/h. Vysledok: zase uplne presny. Ti technici v Mazde si na tachometri fakt dali zalezat, nie jak Skoda-borci ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  14:39

« Re: Stavros

STAVROS: zajímalo by mě, proč bys příště raději bral SUBARU. Jsi v něčem s Mazdou 6 nespokojen, nebo se ti zdá Subaru přitažlivější. Mi se Mazda 6 líbí hodně, ale samozřejmě bych si třeba raději koupil BMW. Považuji však Mazdu za přijatelnou cenově vč. cen servisu. U BMW bych se asi nechytal. Je jasné, že pokud máš auto na prosperující firmu, kde si dáš opravy do nákladů a firma prosperuje, tak proč ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  13:54

No obcas neco v palubce zadrnci, ale mam tam 17-ky kola, je to malinko tvrdsi. Jinak jezdi pekne, jenom jsem uz menil manzetu kolem radici paky, nejak praskala.Jinak to docela jde. Priste ale za stejny peniz Subaru Legacy Outback ci jiny vuz. Ja jezdim za 6,5-7, dost po meste. Na zimu si nech namontovat, teda jestli ho nemas ovladac nezavisleho topeni, stoji asi 10 tis. je to sikovna vec.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  11:49

« Re: Mazda

To som rad, ze sa Ti nase stranky pacia. Na fotky sa uz tesime!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  11:45

Jak si na tom s problémy ty ? Nějaké závady apod.
    Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  11:42

« Re: Mazda

Viděl jsem tyto stránky. Líbili se mi naskenované testy i starších generací Mazd. Jinak, jakmile pořídím dig. foťák, rád pošlu foto vč. popisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.03  11:36

« Re: to joe_p:

spotřeba je po nasazení letních gum podle pal. poč. 5,8 , 1/3 je po městě. Obuty jsou standart. 15" pneu. co se problémů týče - musel jsem do servisu při svolávací akci Mazdy - ojediněle se prý v té serii, kterou jsem pořídil, objevila závada na spojce ( špatně se vracel pedál ) a něco na el. řízení emisí motoru. Nic z toho se mě netýkalo, tak jsem tam byl preventivně. Myslím ale, že je to od firmy fér, že se přiznají a nevytáčí s podobně jako to bylo u přplňované 1,8 Škodovky. Za chvíli mě čeká serv. prohlídka po 20 000, tak napíšu svoji zkušenost a cenu za servis v AUTO PALACE Spořilov.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.03  09:42

« Re: HEART by MAZDA

Mam podobny pribeh...moje rodinka (tata, mama, bracha a pes yorkshir)..jedou na vikend, je pekne, pohoda... prijizdeji na krizovatku, kde jezdi pravidelne vikend co vikend uz asi 20 let (co pamatuji)...nejeli nejpomaleji..po 70 nasleduje usek kde je 50.., je tam nadherne prehledne, siroka krizovatka (pod Motolem Bucharova s Plzenskou), minimalni provoz jeli tak tech 70-80 v tom..BUM. Potkali se s autem jedoucim z leva.. Konec..mati se probudila na JIPCE - osklive zlomena ruka a noha, bracha ostres mozku, otec zlomena ruka a otres mozku..pejsek vpoho. Uprime, na to ze nebyli pripoutani..celkem zazrak. Od te doby 323 95 ktera byla na srot..tam taky skoncila obdivuji a zboznuji. PS Airbagy nemela.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.03  08:06

« Re: HEART by MAZDA

Smutny pribeh... Nech sa uz ziadna Mazda nikdy nestane ucastnikom dopravnej nehody... A my uz vobec nie...
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.03  22:35

« HEART by MAZDA

tak dneska jsem si overil,co nas vsechny k tem autickum tak pouta...
    sedel jsem v jedne zahradce s kamaradkou, ktera jezdi Hyundaiem Accent...abych Vas uvedl do problemu, ta holcina ma za sebou 2 dost blby nehody s trvalymi nasledky na jejim zdravi...na otazku jak se ji s Accentem jezdi, rika dobre, ale neni to TO co citila, kdyz mela 121 klobouka (4 dver. proste ta nejkrasnejsi 121 co kdy byla) tu milovala srdcem, az pred 2 lety to do ni na jedne krizovatce v CB naboural magor s audi A100, kterej to napalil na CERVENOU do boku te ubohe mazdicky a bohuzel i do me kamaradky .... bylo z toho 6 nedel v nemocnici, zlomenych par zeber, praskly krcni obratel...atd atd...a vemte si, ze ten clovek porad ridi, nikdy mu nebyl odebran ridicak a vesele se prohani se svoji obludnou A100 po jiznich cechach....treba (v to doufam) se uz nikdy nic podobneho jemu ani ji (to si opravdu moc preju) nestane, ale co kdyz.....

umite si predstavit bocni naraz rozjete A100 do 121 ?!?!?!? (bohuzel r.v.1991 znamenal temer nulovou ochranu pri bocnim narazu, o Airbagu to bohuzel neslyselo ani v radiu)....mozna proto ze ONA mela JI tak moc rada, tak prezila, skoda, ze ta 121 ne, to byl srot....
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.03  21:22

« Mazda - super vůz

Hoši, hoši jak s oblibou říkává můj šéf. Ty naše auta jsou tak bezvadný, že si nemáme ani o čem pokecat. S takovou ty škodovkáře asi nedoženem.

No nic, jen, že jsem tady dlouho nic nepřispěl. Moje služební Fabie, s kterou teď najezdím více km než s Mazdou mne však každým dnem více utvrzuje v tom, že jsem udělal dobře, když jsem si ji nekoupil a zvolil jsem raději starší vybavený vůz.

Rád používám slovo vůz, protože Fabie je jen auto, avšak Mazda to je vůz. Dobrou noc a pěkné ráno.

Není na ty mezery něco jednoduchšího.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.03  11:56

« Report zo servisu

Report:

Tak som bol v Mazde v oprave, bolo treba vyriesit nasledovne:

1 - motor zle tahal za studena pri nizkych otackach

2 - lava zadna rucna brzda sa zasekavala

3 - stara chladiaca kvapalina

Faktura:

Antifreeze 4l = 756 Sk

Dest. voda 3l = 42 Sk

Lozisko paky brzdica = 881 Sk

Brzdova kvapalina 1l = 257 Sk

AntiFreeze (asi do brzdovky) 1l = 189 Sk

Vymena chladiacej kvapaliny = 315 Sk

Nastavenie motora = 1080 Sk

Oprava LZ brzdica = 773 Sk

Vymena brzdovej kvapaliny = 595 Sk

Nastavenie rucnej brzdy = 340 Sk

Trzby za rezijny material = 50 Sk

Suma spolu = 5278 Sk

DPH= 1055,60 Sk

Celkom = 6333,60 Sk
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.03  11:35

« Update www.mazda626.sk 14.8

Pridana nova spriatelena Mazda: Georgova GD 2.0i
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.03  11:34

« Re: Skloservis

yyyyy: Dik za detailny popis. Snad sa mi podari to najst ;)) Takze ked zajtra uvidis po Dubravke bludit cervenu Mazdu s mnichovskym cislo, nejde o zabludeneho turistu, ale o mna ;)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…