MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  16:56

« Re: www.Mazda626.sk update - 20.8.2003

Diky. V priebehu zajtrajska poslem aj nejake popisy ohladom toho auta.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  16:07

« www.Mazda626.sk update - 20.8.2003

Nova Mazda medzi nami - Scuderia, plus kopa fotiek od Fagora, krasne momentky z parkovania (galeria divnych stretnuti)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  15:33

« Re: 6

scuderia: Tom prave dokoncuje update stranky, takze tam bude za par minut. Ak sa da, odkaz prosim Ta bratovi, ze tie potahy sedadiel "Audi" su nestylove a ze by ich mal najlepsie spalit ;)))
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.03  12:43

« Geometrie

Caute mazdaci, musim se pochvalit.Nechal jsem si promerit geometrii po 70 tis km (2 roky). Mazdula GE obstala na vybornou a nic se neserizovalo.Parada.Pristi tyden technicka, tak uvidime,jestli se objevi nejaka zavada.B.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  10:31

scuderia: sup sup, uz nech to mam v mailboxe ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  09:50

STAVROS: 3.0V6 jazdi pekne. Je to tichucke auto, s dostatocnym vykonom. Bracha unho chvali hlavne pruzne zrychlenie akeho je schopne (ale M3 to samozrejme nie je). A na tych 17" to vraj sedi nadherne. No a ma to v ciernej metalize: onyx black, co v kombinacii s tymi kolesami a sportpackom vyzera nadherne (v usa sa vzadu nenosia tie biele svetla ako v EU). Mam furu fotiek, tak nieco asi poslem na mazad626.sk. Inak jeho kratke review najdes tu: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  09:36

to scuderia: tak pak napis jak mu jezdi, tenhle motor (3,0V6) lze objednat i u nas, aspon dealer mi to ted nabizel. Ma asi 230 PS, skoda, ze uz jednu mam. Vzal bych jinak asi tuhle verzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  08:19

Ozyvam sa znova po dlhsom case. Radim, riesim podobny "problem" s mazdou. Takisto som vyfasoval sluzobne auto a momentalne sa s mazdou prejdem zhruba raz za tyden ale musim priznat ze si tych chvil uzivam. Po presadnuti z TDI do V6 je to sakra rozdiel. Jednak to doknale ticho v aute a jednak ta dynamika, priestor (az na kufor). Ale kedze ta sluzobna oktavka je celkom slusne vybavena, tj. 4xairbagy, ESP, ASR, klima, atd, naviac 1km sukromnych ciest ma stoji cca 1Kc, tak to vyzera tak ze aj rodinne vylety sa v nej daju absolvovat. Takze bud svoju 626 necham manzelke, alebo premyslam ze ju vymenim za nieco mensie (napr hondu civic). Kazdopadne musim povedat ze ta 626 je niekde inde ako ta oktavka. Ten rozdiel po presadnuti je fakt dost velky.
    Inak bol som cca pred 1,5 mesiacom v usa za bratom. Bohuzial jeho objednana 6ka (3.0V6) este nedorazila, tak sme si pozicali na 2 tyzdne jednu inu mazdu6, bola to 2,4. Po najazdeni cca 2000miles musim povedat ze to auto ide fakt velmi pekne, krasne sedi v zatackach, je pohodlne a nadherne vyzera. Akurat tomu auto schadzal trocha vykon, ale to bolo asi aj tou kombinaciou s automatom. Sice to malo takisto 160PS ako moja mazda ale rozdiel v dynamike oproti mojej bol citelny (ale ja mam manual). Inak brachovi tyzden na to ako som odisiel dorazila jeho 6ka. Neviem sa dockat kedy tam vyrazim znova a vyskusam ju. Ma ju vratane sport package (17" gumy, spojlery, atd.) a hlavne ju ma v manuale.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  15:07

Dabel: díky, už jsem k Vám dal dotaz.

M 6 mě také dráždí, teď sám nevím co mám dělat s mou Mazdou. Když mám firemní auto k soukromému užívání, tak Mazda pořád stojí v garáži a pojistky baští peníze. Na jedné straně se mi ji nechce prodávat - docela dost jsem do ní už nainvestoval a ty peníze za ní nedostanu. Navíc teď nikam nejezdím jen do práce a zpět a přes víkend pár km. Mazda stojí a baští prašule. Na druhé straně firemní Fabie mne stojí 1000 / měsíčně bez jakýchkoliv dalších nákladů na gumy, servis atd. + soukromý benzín. Jenže mám obavy, že prachy utratím za jiných milion potřebných věcí a na M 6 v budoucnu stejně nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  10:42

Tom: jasne, este k tomu nejaky vrak GBcka, ktore zacneme restaurovat ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  10:40

Ja uz teraz setrim a mamonim ;))) Len tie svine byty su v BA tak hnusne drahe, ze budem musiet este aspon rok setrit a mamonit, aby som mohol zacat setrit a mamonit na M6... ale v tom case snad uz budu aj jazdene ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  10:28

to dabel: musis holt setrit a mamonit jako ja. Mimochodem neni kam spechat,ne? Ctyricet ti jeste neni, takze na M6-ku je porad dost casu myslim.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.03  10:28

Mam napad, ty si kupis M6 kombajna, ja GEcko 2.5V6 a budeme mat kompletnu radu :))) a este spolocne nostalgicky nejake GCcko :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  10:21

Tom: ja viem, ale ked vidim ten cerveny kombik, tak mi to byvanie pripada nejak nepodstatne ;))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  10:21

« Re: zadní světlo GE -1994

Radim: skoc ku nam, zaviedli sme rubriku "Bazar" a Steve (inak novy spolutvorca ;)) tam ponuka vselijake diely na GE-cko ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.03  10:19

Aby si mal kde byvat :-) Bud rad ze si rad :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  09:53

*... kazdy den chodim okolo toho "mojho" cerveneho kombika a kazdy den slintam a v duchu si hovorim "sakra naco musim kupovat blby byt"....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  09:48

« Re: Presnost tachometra

rbaron: Ja si tiez myslim, ze je to tak, ako pises ;))) Okrem pokuty mozno este jeden dovod: majitel si vravi "jak mi to paradne ide, na dialnici aj 220 a pri 150 mi to nic nezere". Ked pozres kusok dalej, tak tam popisujem zazitok so soferom Octavky, ktory mi pri mojich 150 nadaval, kam sa tak zeniem, ze nemusime ist stale 170 ;)))

Che che, inak to tak rozmyslam, ze musim mat uz Mazdulku dobre zabehnutu, ked na dialnici vybehlo tacho na 215 jak malina (potom ma zbrzdilo nejake blbe Audi TT, co nechcelo uhnut, Mazda by ale este isla dalej ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.03  09:44

STAVROS: no to som sa bavil s chalaniskom, ktory pred casom stal pred dilemou noveho auta. Skusal presne "Tvoju" Mazdu, velmi sa mu pacila. Ale potom neukecal dealera na poriadnu zlavu (aj v Nemecku sa na M6 caka ;))), tak radsej zobral za rovnake prachy asi rocny Saab 9-5 kombi 3.0TiD. Jeho vyjadrenie: Mazda bola lepsia a rychlejsia, ten motor vraj nemal chybu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.03  09:30

Jo, jo... Alfy uz nie su to co byvali...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…