MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« Re: 6
STAVROS: 3.0V6 jazdi pekne. Je to tichucke auto, s dostatocnym vykonom. Bracha unho chvali hlavne pruzne zrychlenie akeho je schopne (ale M3 to samozrejme nie je). A na tych 17" to vraj sedi nadherne. No a ma to v ciernej metalize: onyx black, co v kombinacii s tymi kolesami a sportpackom vyzera nadherne (v usa sa vzadu nenosia tie biele svetla ako v EU). Mam furu fotiek, tak nieco asi poslem na mazad626.sk. Inak jeho kratke review najdes tu: [odkaz] -
Ozyvam sa znova po dlhsom case. Radim, riesim podobny "problem" s mazdou. Takisto som vyfasoval sluzobne auto a momentalne sa s mazdou prejdem zhruba raz za tyden ale musim priznat ze si tych chvil uzivam. Po presadnuti z TDI do V6 je to sakra rozdiel. Jednak to doknale ticho v aute a jednak ta dynamika, priestor (az na kufor). Ale kedze ta sluzobna oktavka je celkom slusne vybavena, tj. 4xairbagy, ESP, ASR, klima, atd, naviac 1km sukromnych ciest ma stoji cca 1Kc, tak to vyzera tak ze aj rodinne vylety sa v nej daju absolvovat. Takze bud svoju 626 necham manzelke, alebo premyslam ze ju vymenim za nieco mensie (napr hondu civic). Kazdopadne musim povedat ze ta 626 je niekde inde ako ta oktavka. Ten rozdiel po presadnuti je fakt dost velky.
Inak bol som cca pred 1,5 mesiacom v usa za bratom. Bohuzial jeho objednana 6ka (3.0V6) este nedorazila, tak sme si pozicali na 2 tyzdne jednu inu mazdu6, bola to 2,4. Po najazdeni cca 2000miles musim povedat ze to auto ide fakt velmi pekne, krasne sedi v zatackach, je pohodlne a nadherne vyzera. Akurat tomu auto schadzal trocha vykon, ale to bolo asi aj tou kombinaciou s automatom. Sice to malo takisto 160PS ako moja mazda ale rozdiel v dynamike oproti mojej bol citelny (ale ja mam manual). Inak brachovi tyzden na to ako som odisiel dorazila jeho 6ka. Neviem sa dockat kedy tam vyrazim znova a vyskusam ju. Ma ju vratane sport package (17" gumy, spojlery, atd.) a hlavne ju ma v manuale. -
Dabel: díky, už jsem k Vám dal dotaz.
M 6 mě také dráždí, teď sám nevím co mám dělat s mou Mazdou. Když mám firemní auto k soukromému užívání, tak Mazda pořád stojí v garáži a pojistky baští peníze. Na jedné straně se mi ji nechce prodávat - docela dost jsem do ní už nainvestoval a ty peníze za ní nedostanu. Navíc teď nikam nejezdím jen do práce a zpět a přes víkend pár km. Mazda stojí a baští prašule. Na druhé straně firemní Fabie mne stojí 1000 / měsíčně bez jakýchkoliv dalších nákladů na gumy, servis atd. + soukromý benzín. Jenže mám obavy, že prachy utratím za jiných milion potřebných věcí a na M 6 v budoucnu stejně nebude. -
« Re: Presnost tachometra
rbaron: Ja si tiez myslim, ze je to tak, ako pises ;))) Okrem pokuty mozno este jeden dovod: majitel si vravi "jak mi to paradne ide, na dialnici aj 220 a pri 150 mi to nic nezere". Ked pozres kusok dalej, tak tam popisujem zazitok so soferom Octavky, ktory mi pri mojich 150 nadaval, kam sa tak zeniem, ze nemusime ist stale 170 ;)))
Che che, inak to tak rozmyslam, ze musim mat uz Mazdulku dobre zabehnutu, ked na dialnici vybehlo tacho na 215 jak malina (potom ma zbrzdilo nejake blbe Audi TT, co nechcelo uhnut, Mazda by ale este isla dalej ;))) -
STAVROS: no to som sa bavil s chalaniskom, ktory pred casom stal pred dilemou noveho auta. Skusal presne "Tvoju" Mazdu, velmi sa mu pacila. Ale potom neukecal dealera na poriadnu zlavu (aj v Nemecku sa na M6 caka ;))), tak radsej zobral za rovnake prachy asi rocny Saab 9-5 kombi 3.0TiD. Jeho vyjadrenie: Mazda bola lepsia a rychlejsia, ten motor vraj nemal chybu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!