MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

25.08.03  12:33

« 626 TDiD

Zdar pani, tak sa k nam do klubu dostala dalsia Mazda, 626GW so 100k turbodizlacikom. Kamarat ju kupil niekde na vychode Slovenska, rocnik 12/99, 39tkm, full okrem koze a to vsetko za 390000SKK. Kedze mame zvyk dat si navzajom zasoferovat fara, uz coskoro vam budem moct poreferovat, jak jazdi dizlacik ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.03  12:05

« Re: Servisni manual pro 626 od 1/92

fakt? ja ho tam doted nikidy nevidel? To je SUPER...je v tom i mx6 ci pripadne 626 2,5V6?
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.03  11:35

« Servisni manual pro 626 od 1/92

Caute mazdaci, vcera se mi v TESCO podarilo koupit tento manual v cestine. Do ted jsem ho vzdycky jen marne hledal. Stoji 600 Kc.B.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.03  11:31

« Re: ruční brzda

no..ja mel opacny problem..brzdila porad. Zkus se opdivat na nasteveni bovdenu..jestli neni moc dlouhej - volnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.03  08:24

« Re: www.mazda626.sk a MPS od M6

to joe: psali mi to v letaku, normalne jako oficialni nabidku, byla za 899 900, asi i drzi zaruku, kdyz mi to pradava, ne? Byl to dealer z Roudnice n/L.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.03  23:45

« Re: www.mazda626.sk a MPS od M6

sorry mel jsem nejak zatemneno...i ty fotky co jsou tam na tom webu mam na disku...heeeee...neva..jasne MPS je MPS :-)

jo jeste dotaz, komu a kde rikal dealer o tom, ze lze objednat V6 3.0 v CR...na to bych dal bacha to auto nema homologaci pro EU...nevim jak by to bylo s prihlasenim protoze to neni offic. dovoz.
    frankfurt je ve fazi premysleni... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.03  13:43

« Minitestik

Tak som sa v piatok nutene zviezol (ako sofer) na Passate Kombi 1.9TDi (66kW). Som rad, ze Mazda robi to co robi.
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.03  18:38

« ruční brzda

ahojte řeším problém s ručkou. Nebrzdí mi jedna strana ani když ji otočím ručně tak se kolo normalne protaci ??? Poradte . Nebo musim to servis. dikes 626gw
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.03  15:19

« Re: www.mazda626.sk

Mazda 6 MPS je napriklad tu

http:// www.ultimate car page.com/frame.mv? file= car.mv&num= 1481
    medzery dajte vsetky prec... Inac je toho na webe dost, staci dat do googlu vyhladat Mazda 6 MPS...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.03  14:38

« Re: ze by nova MX3 ????

taky bych jel.... apropo, Soprtak v dieslu? NIC, opakuju nic proti dislakum nemam..ale do sportaku? Jel jste uz nekdo fabii RS? kamarad ji ma..
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  13:54

« Re: ze by nova MX3 ????

to joe: ja bych tam jel hodit oko, vuz mam
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.03  13:52

« ze by nova MX3 ????

[odkaz] public/200308/ 0807e.html tak bez mezerek a je to odkaz na nejakej koncept, kamos od toho videl nejake materialy a pry to ma byt velikost MX3 ale s DIESELEM!!!!!! wow....koukam, to nas ceka prekvapeni. nepojedete nekdo do Frankfurtu?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  13:48

jeste pridam: v prednim narazniku jsou ty zluty bocni svetla..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  13:47

no jestli vidim dobre, tak jsou tam kola, kridlo a prahy, maska je orig. predni naraznik taky, btw ta maska mez te mrizky je vazne dost pekna videl jsem to na ziva na aute a je to trochu jina kava ;-) ten interier je dobrej, holt si to MAZDA-USA tak prala. mozna by Scuderia mohl rict od brachy co tam bude Extra na tom kocarku.
    to tawa: co myslis tou pretunningovanou??? ... mazda 6 snad jako MPS nebyla, nebo se pletu?...videl jsem 626 MPS a MX5 MPS..ale sestku???....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  10:05

Stavros - tak mercedesu snad ani ne, a pak ta vybava taky u jinych nebude tak velka............ovsem pravda nove Subaru Legacy vypada prijemne a takovy pohon mit to uz je dalsi lakadlo prez tu malinko vyzsi cenu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  10:03

jak psal Stavros.....sou tam namontovane doplnky co i u nas sou k dostani, krom te pristrojove desky :-) takze tohle auto muzes si postavit i tady.....ovsem v autolarosu mi nabizeli v tom sport paketu jeste trochu jinou predni masku a musim rict, ze s ni se mi to libilo jeste vic (bez toho pletiva takova masivnejsi prouzkovana).........jinak moc hezky auto akorat ta cerna neni moc moje barva :-).......jinak docela by me zajimalo kdy se objevi ta sportovnejsi oficialne pretunningovana verze mazdy co tolik anonncovali v reklamnich letacich
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  07:17

to joe: ma to sportovni dadu doplnku, muzes si to objednat i u nas, cca 80 tis. Kč. Jenze to uz by ses dostal na cenu Mercedesu ci jinych / Subaru/ vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.03  01:00

Tak tak, mne sa aj 626ka americka verzia pozdavala... taka ina...
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.03  22:26

« www.mazda626.sk

ty fotky te 6 v cerne jsou super...nevim proc, ale temer vsechna ta auta mi z usa pripadaji trochu vic atraktivnejsi....a nemusi to byt jen mazdy. proste je to na tom aute videt, ze je z poza louze (nevim jestli to delji jine narazniky nebo svetla...) co vy na to?
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.03  22:22

« nejsou auta

no uz je to tak..na Mazdu 2 Comfort - Tonic metaliza budeme cekat az do 20. zari....hmmmmm takze zatim prd....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…