MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
« 626 TDiD
Zdar pani, tak sa k nam do klubu dostala dalsia Mazda, 626GW so 100k turbodizlacikom. Kamarat ju kupil niekde na vychode Slovenska, rocnik 12/99, 39tkm, full okrem koze a to vsetko za 390000SKK. Kedze mame zvyk dat si navzajom zasoferovat fara, uz coskoro vam budem moct poreferovat, jak jazdi dizlacik ;)) -
« Re: www.mazda626.sk a MPS od M6
sorry mel jsem nejak zatemneno...i ty fotky co jsou tam na tom webu mam na disku...heeeee...neva..jasne MPS je MPS :-)
jo jeste dotaz, komu a kde rikal dealer o tom, ze lze objednat V6 3.0 v CR...na to bych dal bacha to auto nema homologaci pro EU...nevim jak by to bylo s prihlasenim protoze to neni offic. dovoz.
frankfurt je ve fazi premysleni... :-) -
« Re: www.mazda626.sk
no jestli vidim dobre, tak jsou tam kola, kridlo a prahy, maska je orig. predni naraznik taky, btw ta maska mez te mrizky je vazne dost pekna videl jsem to na ziva na aute a je to trochu jina kava ;-) ten interier je dobrej, holt si to MAZDA-USA tak prala. mozna by Scuderia mohl rict od brachy co tam bude Extra na tom kocarku.
to tawa: co myslis tou pretunningovanou??? ... mazda 6 snad jako MPS nebyla, nebo se pletu?...videl jsem 626 MPS a MX5 MPS..ale sestku???.... -
« Re: www.mazda626.sk
jak psal Stavros.....sou tam namontovane doplnky co i u nas sou k dostani, krom te pristrojove desky :-) takze tohle auto muzes si postavit i tady.....ovsem v autolarosu mi nabizeli v tom sport paketu jeste trochu jinou predni masku a musim rict, ze s ni se mi to libilo jeste vic (bez toho pletiva takova masivnejsi prouzkovana).........jinak moc hezky auto akorat ta cerna neni moc moje barva :-).......jinak docela by me zajimalo kdy se objevi ta sportovnejsi oficialne pretunningovana verze mazdy co tolik anonncovali v reklamnich letacich -
« www.mazda626.sk
ty fotky te 6 v cerne jsou super...nevim proc, ale temer vsechna ta auta mi z usa pripadaji trochu vic atraktivnejsi....a nemusi to byt jen mazdy. proste je to na tom aute videt, ze je z poza louze (nevim jestli to delji jine narazniky nebo svetla...) co vy na to?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!