MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Re: cena vozu
dabel: Na inzerát nemám odvahu, co když se s tím něco stane a já se s někým budu popotahovat. Taky pořád nevím co udělat. Na jedné straně mi utíkají tisíce mezi prsty na druhé straně budou potíže, když bude nutné Fabii používat v práci a doma manželka auto nebude mít ( třeba při nemoci dětí atd.). Taky se mi moc nechce auto prodat, ale možná bych pak dříve našetřil na M6. -
"-- skrytý --" 29.08.03 19:12
« Brzdy
Tak jsem dal dnes pha - olomouc - pha a reknu Vam, brzdy po vymene desticek (original mazda), brzd kapaliny a serizeni, vycisteni, stale spatne. Vadnou..dost brzo...mate nekd nejake reseni? Napada Vas neco? Vse je po kontrole vpoho. Kotouce nezvlnene, trmeny plovou..vse oki. Tak nevim, jestil tam nekoupim nejaky silnejsi, zavodnejsi...ale to bude palka :-((( -
« reifen.com
Caute vseci pisete jak nakkupujute na reifen ale ja neumim nemecky ani tuk jen sem nasel svuj rozmer a u toho byla nejaka cena ale vic sem nepoznal. jak tam tedy probiha nakup, nebo kde jinde v nemecku nakoupit levne mam moznost si nechat deovezt ale musim ho presne nasmerovat diky moc za info -
« Re: Bezpecnost
klidne bych zustal u M6 , znamyho sestrelila koktavka primo z boku asi ve 140 tak si zaletel pak jel po strese asi 30 metru mezitim nejake to salto, pak si pockali az je hasici vystrihaj (jel s dcerou) ta mela jen sok a on jen odrene celo a to mel jen 626 GE z nejakyho 96týho, takze verim ze bezpecnost bude vysoka i u M6 combi. -
« Re: Bezpecnost
Nuo, ked tak pozeram, tak Tribune, je lahke (hmotnostne skoro ako M6) SUVko - cize potom skor B-Fighter ... Je mi jasne, ze bezpecnost ako taka, nie je celkom umerna hmotnosti. Ta vsak dava ovela vecsie sance voci spomonanemu 'zostreleniu' z cesty nejakym 18-rocnym vyrastkom v ockovom 300ps aute. -
« Bezpecnost
Vcera alebo pred vcerom som zazrel jednu reportaz, kde sa okrem ineho spominalo ako dokaze tazke auto (tentokrat Mercedes, myslim E, a Cayenne) doslova zostrelit nizsiu strednu triedu (myslim, ze to bol golf) z dialnice :(... a to len kvoli blbosti. Hold, jedna mamicka a jej dieta uz nie je medzi nami. Pisem to preto, ze moj kolega dostal minuly vikend do rodiny prirastok a prave sme ropzpravali aky to je pocit, ked sa v aute vezie malicke ... Myslim, Ze moje uvahy o M6 (diesel, kombi) ako o potencialnom rodinnom aute sa po totmo pomaly rozplyvaju. Asi to bude Tribune (ak by som mal ostat u mazdy) LandCruiser alebo Patrol. Je mi jasne, ze M6 nie je nizsia stredna, ale aj tak ... ~ 2 tony a viac su 2 tony a viac ... -
"-- skrytý --" 28.08.03 10:25
« Re: RX7 Re: Tak panove..kdo ji postavi do garaze?
JJ souhlas..ta spotreba je vrazedna..kdyz na to clovek slape a na tohle neslapat nejde...ale co..je to sportak a ne auto na kazdej den..i kdyz by se treba dalo ;-) Jinak..AAAno, je to na www.tipcars.cz nebo take www.autpoint.cz ;-) -
« Re: Servisni manual pro 626 od 1/92
jojo, je to klasicky stale ta stejna od stejneho vydavatele, ma vzdycky v oddilu motopotreb svoji sbirku. Mam ji i v nemcine a je to naprosto presne, jen to prelozili.
Rekl bych dobry kseft :-))
A ted z jineho soudku, vcera jsem byl na nemecke TUV (technicka), mazdula prosla bez problemu, mel jedinou poznamku - pravy zadni stabilizator ma uz vuli, tak by bylo dobre ho vymenit. Je to takova cca 6 cm tycka o prumeru 1 cm. Zadne drama :-))
Vzhledem k tomu, ze jsem nemel cas ji pripravit,tak sla na kontrolu naostro po 2 letech provozu (bribylo 70 tis km). Byl jsem mile prekvapen, zadne zbytecne vule, zadna koroze, brzdy sqele parada. Rocnik 92, najeto 138 tis. Co dodat?
Proste mazda :-)))) -
« RX7 Re: Tak panove..kdo ji postavi do garaze?
je to u Autopointu...to auto ma jednu chybu...kdo to ma zivit...i kdyz to koupis jako auto na legraci tak te sezere, to chce mit mimo tech 350 papiru i tak 3 benzinove stanice aby ti vydelavaly na provoz :-)..ale svezt bych se chtel taky Rudo..to mi ver :-) -
« cena vozu
Byl jsem zjistit kolik by mi dali za auto. V AAA mi řekli 180.tis., tak jsem řekl nashledanou. Druhý den volali, že mají kupce (klasická finta, ale trvalo jim to dlouho. Volali až v 16,00 hod. Známým většinou volali hned po ránu a když jsem prodával loni Felicii, tak mě málem vzbudili). Nabídli mi 200.tis. což se mi už zdálo zajímavé. Nu však mé drahé choti se to zdálo málo a chtěla 220.tis. Samo, že ji poslali do háje. Druhý den, zatím co já jezdil po Blansku s Fabii a běhal po lesích a úřadech, má žena navštívila tři velké autobazary. Ve všech ji řekli, že 220 dostane, ale musí to tam nechat a až se prodá, stáhnou z prodejky 3-8 % ( jak který). Tak teď jsem zvědav, co uděláme. Stále se nejsem schopen rozhodnout zda prodat či ne. -
"-- skrytý --" 27.08.03 11:15
« Tak panove..kdo ji postavi do garaze?
Na jednom nejmenovanem parkovisti u prodejce mazdy je ke koupi RX 7 r.v. 1994, 176kW, koupena v CZ, najeto 94tis km..nadherna, cervena..cena 350tis. Ci bude, kdo me sveze? Ja na ni nemam :-( Kdyby jste chtel nekdo videt fotku...tak Vas odkazu na nejmenovany server, kteremu tu nechci delat reklamu ;-) nemam s nim nic spolecneho. -
"-- skrytý --" 27.08.03 09:28
« Re: Servisni manual pro 626 od 1/92
no..mx6 je vlasne malinko modifikovana 626 s 2,5V6..mrknu do toho. Asi ji koupim... Co ze je to za nakladatelstvi? Takova ta velka A4 knizka, mekke desky? Od toho mam uz skodu favorit a jsem s ni velice spokojen..taky z Tesca. -
« Re: ruční brzda
za kolem je takova ta paka co ji bovden taha. mam ji jakoby porad v brzdici poloze nevraci ji perko to vim, ale i když je v poloze brzdeni tak nebrzdi.
ještě se chi informovat jestli mate nekdo zkusenosti s pneu Nokian NRVi eventuelne Fulda Carat attiro zajímá mě nejvíc kolik tak km vydrží při slušnější jízdě dikes