MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  13:13

« Re: Brzdy

I zazraky se deji :-))
    Ja nevim a nemuze to bejt tim, ze kdyz brzdis pri 170, ze na to vic slapes na tu brzdu, nez pri 100? Zkus prudcejs zabrzdit pri 100 jestli se to bude klepat.
    Ted si jeste vzpominam, ze nekdy kdyz jsem pribrzdil, tak to jako zustalo malinko viset a auto se klepalo malinko dal, ikdyz uz jsem nebrzdil a po chvilce to prestalo, ale po vymene vse ok.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.03  12:56

Vis co je divny..ze kdyz brzdim treba kolem 100 dolu..tak je vsehladke a vpohode. Pak ale dobrzduju ze 170 na 130 a pri 130 se to klepe jak o zivot.. Pak jsou ale zase rovne, nic neklepe a vse je hladke. Nechapu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  12:45

morfikus: vsechny kotouce byly meneny nedavno, nez jsem to koupil....ty predni byly taky dobry, akorat jsem nechapal, jak se mohly takhle rychle zvlnit(hrozny rany do rizeni)...vzadu to fakt je ve stavu skoro novem, jak desticky, tak i kotouce. Tak jsem dal jenom na predek novy kotouce+desticky a je to OK. Dokonce tu mam jeste ty stary desticky zepredu a jsou sjety tak z 80%.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.03  12:35

rozhodnuto..vymenim kotouce. joe_st mi shani nejaky informace...tak do toho hned skocim.. rad bych o vikendu..zvednul to a prehodil..uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.03  12:29

Ja jsem stara skleroza :-) no a ne brzdi Ti to ted moc na predek? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  11:58

morfikus: koukam,ze jsou tam foceny jeste ty stary kotouce :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  11:56

Kdyt jsem ti uz rikal, ze 626 2,5 ([odkaz]
    Vzádu jsou orig., vepredu novy brembo a je to v poho, uz se volant neklepe a auto brzdi dobre. Ale mazda nikdy nebrzdila,tak jak bych si predstavoval, ale zase tak hrozny to neni.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.03  12:11

co mas a co Ti to delalo?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  20:16

Ja menil taky jen predek. Zadni byly v poho, tak jsem je tam nechal.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.03  13:46

co vymenitjen predek? Uz jsem o tom slysel.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  13:41

Pro ilustraci: [odkaz] generator/ www/ com/ en/ ate/ ate/ themes/ products/ power_disc_en.html (vsechny mezery pryc).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.03  13:39

boze..to je hrubka..ted to po sobe ctu..samo..lidi..jeste stale vidim!! :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.03  13:09

no..asi tak to vydim..vymena kotoucu.. to me ale pekne ser* jelikoz jsem ted koupil uplne novy original desticky od mazdy a nenchal je vymenit..suma sumarum asi 6tis.. cili, opkud budu menit kotouce..tak je to vyhozenejch 5 tis?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.09.03  11:02

« Re: Mazda

joe_p> Jo, s benzínovou 626 jsem spokojený. Všechno funguje, spotřeba od 7 (sám v autě) do 8 (plné auto) litrů, problémy žádné. Sorry, 14 dní jsem byl mimo, takže odpovídám až teď.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.03  10:00

Problemy s brzdami jsem si take uzil dost a dost. Kotouce se zvlnily do 20 tis., po delsim brzdeni vadly, rekl bych, ze na tu vahu (2.5l V6) jsou brzdy dost poddimenzovany. Hledal jsem reseni. Nasel jsem je v kotoucich od ATE (takove ty s drazkou) + ATE desticky a mam pokoj. Jediny problem je, ze ty desticky jsou hodne mekky a rychle odchazi..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.03  23:22

« Re: 3000

super... myslim, ze muzu s Joem_st jen souhlasit..diky, diky a diky. Diky vsem a diky Joeovi za zalozeni tematu..diky mazde! Diky. Apropo, Ruda jsem ja ;-DDD
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.03  21:51

« 3000

pratele, dekuji za super pohodove forum ktere kdyz jsem zakladal tak jsem doufal, ze bude vypadat tak jak vypada...pratelska atmosfera a kamaradske dialogy :-) dik moc ...tohle hezky cislo je dukazem toho ze je vsechno ok
    :-) kluci je to fajn :-) na Vas a na Vase krasavice s podpisem JMZ*****.... teda az na US verze (Ruda a kolektiv tam bude ten VIN trochu jinej tak i pro Vas ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.03  12:28

No ja nejsem zadnej odbornik :-)) Kotouc jeden stal tusim neco kolem 1300,- (Elit) A to s tema hadickama jsem slysel od majitelu probe, ale to menili za pancerove, ze kdyz se brzdovka hodne ohreje, tak hadicky se roztahnou a nedavaji tolik potrebny tlak a brzdovka s vyssim bodem varu pry take pomaha. Neni to z me zkusenosti, ale pry to bylo znat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.08.03  13:41

OK, vse je vyreseno jak? Trmeny plujou a kotouce zvlneny nejsou.. Kotouce brembo? Na kolik Te vysly? Vymenit hadicky? No, tomuzu zkusit..ale je to takovy nejaky neurcity..zkuse se pls vic rozepsat. Faaakt se nechci o nekho nekde rozsvihat proto, ze mi to nebude brzdit. Dneska to otestuju a napisu resume.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.03  21:41

morfikus: mam skoro to samy 626 GT V6 a s brzdama jsem mel docela problemy(zvlnene kotouce, zasekavani trmenu,..), ale vse je vyreseno a nezda se mi, ze by vadly. Mam kotouce brembo a desticky textar(nic moc), ale nebrzdi to spatne (ani pri delsim brzdeni). Na tvym miste bych zkusil vymenit brzd. hadicky za nejake s mensi roztazností a dal lepsi brzdovku, myslim, ze by se to melo zlepsit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…