MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 09.09.03  09:56

« Re: A co říkáte na novou Mazdu3?

Pozeral som na www.mazda.cz, ten sedan vyzera fantasticky. Predpokladam, ze batozinovy priestor bude > 400 litrov, co bude stacit. Som zvedavy na ceny. Keby to ostalo na urovni 323, resp iba o nieco vyssie, tak by som bol spokojny.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.03  08:51

To bude nieco ako s novym Meganom, HB uplne mimo, a sedan uhladene auticko - asi to siju podla cielovych skupin.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.03  08:18

Fotky Mazdy3 SEDAN !!! som nasiel na oficialnom webe www.mazda.cz v sekcii nove vozidla, tak si ich pozrite, vyzera to, podla mna aspon, o dost lepsie ako HB :)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  22:46

« Re: M6 versus M6

Ruis..zjistim jak to s tim SW je...to MXko (5) uz s tim jezdi dneska jsem mluvil s majitelem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  22:44

tyhle vsechny fotky jsou 5DV HB..dalsi karos. varianta by mela byt do konce roku a je to klasifikovano jako liftback...opticky je vice podobny 323F BA (Lantis, Astina) (to je asi to co vsichni obdivujete) ten stavajici 5dv HB je naprosto jasne dalsi krok od 323F BJ (na tech obrazcich je dole ten skelet, jako bych videl odstrojenou svoji 323F 1999).
    Pry je ten liftback (nebo sedan jak tomu budou rikat) na pohled hezci nez tohle petidvirko. rekl bych, ze opticky je to mensi rozdil od soucasne faceliftovane rady 323 nez posun od posledni 626 k M6.
    jeste t tomu soucasnemu efku, BJ ma podvozek temer identicky s 626 takze se nedivim, ze W. shani 2.0 Sport...to je totiz bomba kara, jo kdyz na tom nejsou velky kola a hafo spoileru tak se za tim malokdo otoci, ale co se tyka techniky tak je to o 3 generace dal nez bylo BA s KF motorem (2.0V6)...
    jo a k te cene..myslim, ze to bude v zakladu tak za 419...o kilo vic nez M2 a 519 bude stat Mazda 4 (nastupce Premacy) to je muj odhad :-) a krasnych 619 nase stara znama M6 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.03  21:53

No, taky bych do toho šel ale těch 300 litrů mně přímo straší - Fabia sedan 340l, stávájící F (která žádný F není 8-(() má uváděno 356 l, Efko z roku 97 kdy jsem kupoval svého sedana 346 l. 300 l je v tomto roce u kupé...

Snad je to opravdu chyba, měli (mají) tam i kratší rozvor (o metr). Má někdo jasno v tom, jestli další typ bude klasický sedan nebo hatchback = takový jaká byla poslední pořádná 323 Efka ...? Moje 323 SDN má krásných 427 l ale pořádnou televizi tam nedáš a tak bych bral vzadu něco s větší dírou. Matika je jasná - vybavená 3 nebo 6 v základu ...

Karel

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 08.09.03  11:08

Mne sa osobne tiez M3 velmi paci, ale sklamal ma udaj o velkosti batozinoveho priestoru. 300 litrov je predsa len malo. Dufam, ze sa autor pomylil. Ak to bude vazne tak, tak do toho asi nepojdem.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.03  08:30

« A co říkáte na novou Mazdu3?

Jako první český web vydal zrovna auto.cz první pořádnou recenzi na připravovanou sériovou Mazdu3, od konceptu se přece jen malinko liší a konečně je zde hromada krásných fotek a údajů které mi chyběly. Je nádherná, jen ta cena. Podle prodejce ve Zlíně má 1,6-ka začínat na 460 000kč! Sice už s lepší výbavou, čítám okna v el., ABS i klima,no stejný princip jako u Magdy6. Přesně za dva měsíce prodávám svou postarší (leč krásnou) mrkačku F-ko a chci novější Mazdu, úpěnlivě budu hledat 323F ve verzi Sport do 370litrů a ne víc jak 2 roky starou (kdybyste o ní někdo věděli dejte vědět), je jich na prodej jak šafránu anebo jsou bourané. Pokud ji do konce roku neseženu naseru se a koupím trojku, je dokonalá a ty fotky si prohlížím každý večer před spaním :-) Manželku jsem tak zblbnul že si je prohlíží se mnou, skvělá to žena...
    Ahojky. W
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.09.03  00:00

« Re: M6 versus M6

a co software na mx6? ;-) Nebyl by nejaky kontaktik? Ocenil bych
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.03  23:25

« M6 versus M6

zdarec boys :-)

tak vam povim...jel jsem ted v M6 TD CR II 100kW Wagon, perfektni autak, ale jaky obrovsky rozdil to je od M6 2.3 Sport HB to jsem necekal...ten diesel je fakt trida, je to absolutni spicka, moje premacy po precipovani je na tom zhruba stejne s tahem a akceleraci (jo ruku na srdce neni to tak hladky jako v 6), ale to DiTD je takovy vic hrubsi, ten Common Rail dela divy. jinak bajecny auto.
    mimochodem mam nejaky info o firme co predelava SW i v ECU pro BENZINOVA auta !!!!! uz vim o jedne MX5 s upgrade softwarem....tak vam poreferuju...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.09.03  23:20

« Re: Brzdy

Tak vas vsetkych opat zdravim po dovolenke... Len k tym brzdam, mne sa na dovolenke podarilo odrovnat na par chvil moje brzdy, Dabel vam to bude vediet lepsie popisat (sedel vzadu :-) ) proste serpentiny 30km v kuse, trosku sportovejsia jazda, a ku koncu uz to smrdelo a moc bohvieako nebrzdilo :-) Po vychladnuti brzd uz zasa brzdia ako predtym (vramci normy) :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.09.03  09:40

Me napada.. 1, vule nekde v naprave - ale panove..poznam, kdyz mi uvadnou brzdy.. a nevibruje to stale. Nybrz az par sekund po usilovnem brzedni z vetsi rychlosti. Kdyz na to dubn ve 130, zaflekuju na miste bez sebe mensiho zavibrovani. a tak to temer vylucuji. 2, Snad jen ty kotouce..proste, nejsou ok, ale ko. (ac na pohled nevypadaj - zadne ryhy, rovnomerne sjete, ne moc tenke a nezvlnene), ale proste, spatne.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.03  07:45

Vibrace jsou v nekterych pripadech zpusobovany taky blbe ojetyma gumama,na pohled to neni poznat,zjistej to ale ve slusnym servisu. Mam neco podobneho,zajimavy je,ze se to projevuje min,nebo vubec,kdyz predek prehustim. Pokud mas vsechno ostatni OK,tak bych zkusil vyloucit i vliv gum,jinak jsem taky v koncich.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.03  17:01

PS Brzodvka je uuuplne nova. 3 tydny stara..brzdy jsou radne odvzdusnene, kotouce rovne a vuli nikde nepozoruji.
    K otazce, to urcite mozne je..respektive, to tak urcite je. Diky...kazda rada, nazor, zkusennost dobra
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.03  15:50

Jo..to je jasny..cim vetsi rychlost, tim nutna vetsi energie na ubrzdeni a neroste to linearne..souhlas.
    Co se tyka vule..mozne to je..ale nikde nic nepozoruji..vse sedi jak prisite.
    Co se tyka krivosti kotoucu, urcite, souhlas...jenze..kdyz se jednou zkrivej, uz se samy o sobe nenarovnaj.. jenze..tyhle se "zkrivej" a pak brzdej zase hezky jemne..
    Lidi, co s tim?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  15:13

Ted me tak napadlo. Vzhledem k tomu, ze nad 100 jsou tam vetsi sily, jestli to nemuze delat nejaka vetsi vule, nez by mel byt. Treba v uchyceni kol, rizeni a podobne. Treba se tam neco rozechveje v ramenech a vymenou brzd to nezpravis.

Jen tipuju.

Jinak kotouce se ti muzou pokrivit prakticky hned, kdyz zaparkujes auto z rozpalenyma brzdama, tak kolem desticek mas horsi odvod tepla a nektere plotny to psychycky neunesou. :-((
    Asi bych je nechal preventivne prebrousit.

Na jare se mi pri prudkem brzdeni ozyval rachot od prednich kol, jako bych jel po tom budicim pasu na dalnici. Ale po par km to samo preslo a dodnes jsem nezjistil co to moho byt.

Hodne stesti.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  15:03

To co popisujes vypada fakt na plynateni, nebo vareni brzdovky. Ale je zase divne, ze ti to nedela, kdyz se snazis brzdit tahle aby se to rozehralo. Slysel jsem ze na ubrzdeni z 200 na 100 brzdy vstrebaji skoro dvojnasobek energie nez kdyz brzdis z 100 na 0. Otazka: Bylo by mozne, ze by se to pri tom rychlem brzdeni ve velke rychlosti nestihalo ochlazovat, tak jako kdyz brzdis tahle a dlouho? Prece jen jsou tam zebra a ty muzou docela dobre fungovat, akorat asi maji problem s narazovitym brzdenim. Nevim. Moc to nechapu. B.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.03  13:36

:-( se nechci nekde ve 170 rozmaznout o kamion, co mi tam vjede. Snad to vyresej jiny kotouce. Doufam,ze zmaknu vymenu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.03  13:30

Hmmm, tak to je divny no.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.09.03  13:21

No..prave ze kdyz na to slapnu ve 100 prudce i se je snazim "uvarit" tahlym brzdenim z kopce apod..tak proste nic. Zaflekuje to porad stejne. Pri tom dobrzdovani na dalnici to dela to, ze to enjdriv brzdi dobre, pak to zacne podivne hucet a hucet a jeste vic a pak se to rozklepe vic a vic a vic..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…