MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
"-- skrytý --" 26.01.05 07:48
« Re: Dost už bylo Sony
Luboš: Největší problém byl vymontovat rádio z auta, tak jsem zajel do Mazda servisu a tam mi ho (zadarmo) vyšoupli. A pak jsem dal rádio do servisu Sony. Problém byl v mechanice autoreverzu - tak mi to řekl mechanik, který to rádio opravoval. V tvém případě bych zajel do servisu Mazda a ať se starají - máš to ještě v záruce, ne ? Pokud je to drátařina, tak to blbě namontovali a opravu zvládne jejich autoelektrikář. Pokud odešel jeden kanál na CD changeru, tak ho nechají v záruce opravit, určitě mají smluvní servis na elektroniku. -
"-- skrytý --" 25.01.05 11:24
« Re: Re: Dost už bylo Sony
Stavros: Dík za tip, ale byla to asi jenom prkotina, opravili to za pár peněz a hraje to. Takže nové HiFi až do nového auta ;-) , mám mraky nahraných kazet a převod mé oblíbené hudby do MP3 nejde tak rychle jak bych chtěl, není čas. :-( .
Lubos: Taky mi nehrála pravá strana, ale jenom při přehrávání kazet, rádio OK. -
-
"-- skrytý --" 24.01.05 11:26
« Dost už bylo Sony
Tak po skoro 4 letech první porucha na mém (skoro novém >:D ) voze ..... na rádiu značky SONY začala fixlovat kazetová mechanika. Fakt je, že dostávala dost zabrat, kazety točím téměř nepřetržitě. Ale pokud už chtěla odejít, měla odejít v záruce, a né až půl roku po jejím skončení >:-[] . SONY už mi teď nesmí přes práh mého domu >:D ! Jaká značka se teď montuje do nových Mazd ? -
"-- skrytý --" 17.12.04 00:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2
to euroc: clovece budes se divit, ale melo to zvuk jako diesel :-D proste malej diesel s common railem ... trosku vic kovovej, ale naprosoto normalni a prirozenej, kdyz vis co mas pod kapotou :-) ... a co me jeste napada?...hmmm prima maly auto, zadna fabrika na emoce jako RX, MX nebo M6 s 2.3i ... to vazne necekej :-D -
"-- skrytý --" 12.12.04 13:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2
jel jsem trasu Tabor - Pelhrimov a zpet je to cca 90km, kolik to sezralo nevim a co tam bylo za naftu taky netusim, jelo to slusne, docela jsem chvatal tak asi spotreba nebyl nijak extra nizka, ale jak rikam, moc jsem to nesetril. -
"-- skrytý --" 11.12.04 10:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2
Čau, sorry, že ještě otravuju s tou Mazdou2, ale chtěl bych se tě ještě na něco zeptat.Víš, jakej v tom autě byla nafta(z jakej benzínky a jaká), pak co to mělo za výbavu a kolik to sežralo nafty a kudys jel.Kdyžtak můžeš ještě něco připsat... >:D >:D :D -
"-- skrytý --" 08.12.04 22:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2
tak uplne nahodou jsem dneska ujel 90km v M2 1.4D najeto 7000km...auto jede bez vetsich problemu 150km/h (jeden clovek v aute), cekal bych malicko vetsi tah toho dieselu, ale to je tim, ze jsem zvyklej na dvoulitr a tohle je proste 1.4...ale jinak fajn auto, ale abych rekl pravdu tak mi vic sedi ten bezinak. Vlastne jediny motor se kterym jsem nejel je 1.6i ..jinak 1.25, 1.4i i 1.4D uz jsem ridil. oproti jinym malym autum ma M2 o tridu lepsi podvozek, bez legrace. So se tyka toho ESP...no JPN to proste neni to je bez diskuze.
mejte se krasne a klouzejte se pomalu :-)