MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.05  22:44

« www.miata.cz

ahoj mazdaci, chci upozornit na nove obrazky snad uz finalove verze NOVE MAZDY MX5 .. jsou k videni na www.miata.cz
    mejte se krasne a klouzejte se pomalu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.01.05  07:48

« Re: Dost už bylo Sony

Luboš: Největší problém byl vymontovat rádio z auta, tak jsem zajel do Mazda servisu a tam mi ho (zadarmo) vyšoupli. A pak jsem dal rádio do servisu Sony. Problém byl v mechanice autoreverzu - tak mi to řekl mechanik, který to rádio opravoval. V tvém případě bych zajel do servisu Mazda a ať se starají - máš to ještě v záruce, ne ? Pokud je to drátařina, tak to blbě namontovali a opravu zvládne jejich autoelektrikář. Pokud odešel jeden kanál na CD changeru, tak ho nechají v záruce opravit, určitě mají smluvní servis na elektroniku.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.05  18:23

« Re: Re: Re: Dost už bylo Sony

Country
    A v com bol problem? Ako si to vyriesil?
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.05  11:24

« European Mazda Meeting 2005

Tak sme sa rozhodli spravit nieco vacsie... podrobnosti citajte na
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.05  11:24

« Re: Re: Dost už bylo Sony

Stavros: Dík za tip, ale byla to asi jenom prkotina, opravili to za pár peněz a hraje to. Takže nové HiFi až do nového auta ;-) , mám mraky nahraných kazet a převod mé oblíbené hudby do MP3 nejde tak rychle jak bych chtěl, není čas. :-( .
    Lubos: Taky mi nehrála pravá strana, ale jenom při přehrávání kazet, rádio OK.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 25.01.05  10:02

« Re: Re: Dost už bylo Sony

BOSE neBOSE, nehra mi na CD prava strana reprakov. Radio je v poriadku, ale CD nie. Asi nejaky kontakt medzi CD menicom a zosilovacom. A to mam auto 5 mesiacov stare!
    A nie je to 1. chyba, ktoru mam. Menili mi aj cely display na strdovej konzole.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.05  09:24

« Re: Dost už bylo Sony

ted se tam montuje BOSE :-) :), ale urcite neprohloupis, kdyz si koupis neco treba od firmy Clarion, Kenwood, Alpine. Zkus treba diskusni forum na www.autohifi.cz , tam velmi casto prodavaj pekny radia za super penize.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.05  11:26

« Dost už bylo Sony

Tak po skoro 4 letech první porucha na mém (skoro novém >:D ) voze ..... na rádiu značky SONY začala fixlovat kazetová mechanika. Fakt je, že dostávala dost zabrat, kazety točím téměř nepřetržitě. Ale pokud už chtěla odejít, měla odejít v záruce, a né až půl roku po jejím skončení >:-[] . SONY už mi teď nesmí přes práh mého domu >:D ! Jaká značka se teď montuje do nových Mazd ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.12.04  00:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2

to euroc: clovece budes se divit, ale melo to zvuk jako diesel :-D proste malej diesel s common railem ... trosku vic kovovej, ale naprosoto normalni a prirozenej, kdyz vis co mas pod kapotou :-) ... a co me jeste napada?...hmmm prima maly auto, zadna fabrika na emoce jako RX, MX nebo M6 s 2.3i ... to vazne necekej :-D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.12.04  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2

Čau, ještě mě něco napadlo >:D jakej zvuk motoru ma ta Mazda2 s motorem 1.4D?a napadá tě k ní eště něco dík...
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.04  13:58

« Tlumič

Zdravim všechny. Mam M626 GW 1998, na zadních kolech je tlumič a němu je přimontováno něco malého - prý na dofukování kompresorem na tuhost tlumiče. Neví někdo prosím něco bližšího? Eventuelně jestli je to pravda jaký by tam měl být nafoukán tlak?? Díky Mike
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.12.04  21:16

« Bez nadpisu

kam zmizela Mazda6 ???... :-D dotaz mate nekdo M6 s 2.3 motorem?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.04  13:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2

jel jsem trasu Tabor - Pelhrimov a zpet je to cca 90km, kolik to sezralo nevim a co tam bylo za naftu taky netusim, jelo to slusne, docela jsem chvatal tak asi spotreba nebyl nijak extra nizka, ale jak rikam, moc jsem to nesetril.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.04  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2

Čau, sorry, že ještě otravuju s tou Mazdou2, ale chtěl bych se tě ještě na něco zeptat.Víš, jakej v tom autě byla nafta(z jakej benzínky a jaká), pak co to mělo za výbavu a kolik to sežralo nafty a kudys jel.Kdyžtak můžeš ještě něco připsat... >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.12.04  20:54

« MAZDA Group

admins zafungovali a mame vlastni skupinku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.04  22:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2

ESP myslim Espanol....nikoliv stabilizacni system.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.04  22:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Mazda2

tak uplne nahodou jsem dneska ujel 90km v M2 1.4D najeto 7000km...auto jede bez vetsich problemu 150km/h (jeden clovek v aute), cekal bych malicko vetsi tah toho dieselu, ale to je tim, ze jsem zvyklej na dvoulitr a tohle je proste 1.4...ale jinak fajn auto, ale abych rekl pravdu tak mi vic sedi ten bezinak. Vlastne jediny motor se kterym jsem nejel je 1.6i ..jinak 1.25, 1.4i i 1.4D uz jsem ridil. oproti jinym malym autum ma M2 o tridu lepsi podvozek, bez legrace. So se tyka toho ESP...no JPN to proste neni to je bez diskuze.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.04  11:38

« Re: Re: Re: Re: Mazda2

Jo jo, to je na tom to najsmutnejsie >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 08.12.04  11:11

« Re: Re: Re: Mazda2

a spanielske paprce k tomu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.04  09:25

« Re: Re: Re: Mazda2

eeeeh... sorry... Brazdic samozrejme, nie Brazdis :*)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…