MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

06.10.03  10:01

« Re: AL kola

to guesst: ja tam mam 215/45/17 a neni to tak spatny, lepsi asi bude 225/45/17, ale aby to zas moc nezralo. Mimochodem sada nebude nic levnyho. Zkus www.reifen.com. Auto lip drzi a je ale malinko tvrdsi, ale nic drastickyho, gumu jsem zatim nikde nebouchnul. A hlavne lip vypada. Sestnacky na vetsim aute vubec nevyniknou.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.03  08:46

« Re: AL kola

Máš 17´´ kola v techničáku ? Pokud máš teď 205/55/15, tak se domnívám, že na 17´´ disky by měly být 225/45/17. Nejlépe ti poradí na www. e-pneu.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.03  21:02

« AL kola

Zdravim. Jaky mate nazor na kola u 626 GE 2,5 V6 GT. Nevim jestli ma cenu kupovat 17ky, jak se auto bude chovat atd. mate nejaky zkusenosti? Nebudou stacit 16ky? A popripade jaky rozmer pneu byste mi doporucili. Ted jezdim na 205/55/15 dle TP. Diky moc za nazory.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  12:45

« Re: dialnicna znamka

Radim> vidim ze rakusku znamku si odliepat neskusal. Problem nie je v tom ze je naseknuta. Problem je v tom, ze cast jej popisu nie je na znamke nijako prilepena, nie je jej sucastou, ale pri tom je na nom lepidlo ktore ho drzi na skle, v tom je princip ochrany pred ziletkou, proste ziletkou sa k tomu dostens az ked je znamka prec a pismenka furt na skle. Ked menili sklo mne, tak najprv ze neni problem, to sa da nahriat, ale dve pismenka mu tam zostali, tak som to nakoniec musel vybehat ... no a ked skoncil rok, tak som si to skusil vlastnorucne - a bol som uspesnejsi, zostalo tam len jedno ... nehovorim ze sa to neda, ale prvy pokus urcite skonci neuspechom, treba to proste mat natrenovane a furt to nie je istota, tak si myslim kupit nahradnu je priechodnejsia cesta ... BTW su to mimochodom take svine ze pouzivaju nejake ine lepidlo co sa neda rozpustit benzinom ani liehom, tazsie kalible typu trichlor a aceton som neskusal, nechcel som si rozpustit pol auta alebo dychat tie smrady dva mesiace :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  12:04

SMSkoval som prave s tym chalaniskom - Mazda gurum to najvacsim, citujem "Ano, samozrejme sa daju prelepit". Tak pevne verim, ze na to ma nejake udelatko, s ktorym to zlupne a vybabre tak aj s vychcanymi Rakusakmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  11:52

Dabel: Pamatuju si, že kdysi byly ČR známky taky prořezané a když jsi nedal pozor, roztrhal jsi i při nalepování. V tom autosklo servise maji na to něco jako velikou žiletku a sloupnou to neuvěřitelně rychle a jednoduše. No možná, že na to zase přišly české vychytralé ručičky a německé ručičky a mozečky se tím zatím nezabývaly.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.10.03  10:29

Dabel: hodně štěstí. Onehdy jsem sundaval rakouskou dálniční známku (propadlou) z procleniny z Rakouska, tak jsem chtěl zkusit, jestli to dokážu bez poškození. Hm, dobrej fór, šla dolů nádherně. Jen drobnost se nepovedla, na skle zůstaly nalepené malé kousíčky, jakoby šupinky, co se z té známky odlouply. A jako na potvoru byly napříč přes celou známku, a dávaly dohromady náherný obrázek nápisu: "UNGULTIG"... Dobře to maj vymyšlený :((((
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  10:06

Jazdit bez znamky, to riskovat nebudem. V Rakusku ma kontrolovali sice iba 2x (jazdim cez A skoro kazdy tyzden 2x), obidva razy na parkovisku. No nic, skusim sa spytat chalaniska, co mi to bude opravovat, ci sa to da, ked nie, tak to skusim sam za pomoci fenu a inych diabolskych pomocok.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  09:25

Ja nejsem ridic z povolani, najezdim okolo 30 tis rocne a znamku mi kontrolovali v CR 5x a v Rakousku 2x (po rakousku najedu tak 2 tis. rocne).Kolikrat me kontrolovali dalekohledem to nezjistim. Vzhledem k tomu, ze jde o danovy unik, bych neriskoval ani chvilku.B.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  08:52

RadimH> tak to asi nebola rakuska znamka, pre tu srandu si to skus az ti nejaka vyprsi ... BTW ta kontrola - znamky kontroluju ak sa pripleties do nejakej pakarne, a aj vzdy ked cosi vyvedies, a potom sa nestihas divit za co vsetko platis.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.03  08:44

Dabel: třeba ti ty dálniční známky sundají a znovu nalepí na nové sklo. Byl jsem loni a předloni měnit sklo u služ. Felicie a neviděli v tom nejmenší problém. Známku sundali a přelepili jako by se nic nedělo. Zůstala zcela nepoškozená.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 01.10.03  18:16

muj otec je "řidič z povolání" Najezdil přes milion kiláků a taky mu dálniční známku nikdy nekontrolovali
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 01.10.03  18:07

Ustrizok z dialnicnej znamky ti neuznaju. Je potrebne si vybavit novu dialnicnu znamku, co je narocna pricedura. Bajlepsie si kupit znamku novu alebo riskovat :-)

Osobne chodim do Viedne prakticky kazdy den uz 3 roky a nikdy mi ju nekontrolovali, aj ked ju samozrejme mam.
  • 00 Reagovat !

foto

01.10.03  11:57

« 1. Mazda slet

Priatelia a priaznivci Mazd, chystame sa s Tomom zorganizovat "1. Mazda slet". Ako miesto sme vybrali Jelku (nedaleko Senca), to je mestecko nedaleko Senca (cca. 40km od BA). Vyber miesta konania vzhladom na moznost vynikajuceho papania a kvoli velkej naklonnosti majitela restauracie Mazdam ;)) Slet by sme spravili niektory vikend v sobotu - presny termin dohodneme. Zaujimalo by nas, kto z Vas by mal o takuto akciu zaujem. Piste ma mazda626@mazda626.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  11:52

« Re: Fuf fuf...

Bob: Dik moc, skusim zistit, kolko by ma to kostovalo (som u nuernberger). Sklo ma nakoniec vyjde aj s robotou na 14 papirov (10800 ceskych), takze to az taka hrozna palka nebude. Slovenska dialnicna znamka mi zily netrha, 400 korun mam na haku. Horsia je ta rakuska, ustrizok sice mam, ale sklo bude asi bez papiera, tak som zvedavy, ze ci mi to uznaju.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  11:47

Dalnicni znamka - tak toto mi nefungovalu u ceske znamky. Prej jedine kdyby i ji nekdo ukrad. hhhm ku*vy cesky vychcany. :-(( B.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  11:46

Haftpflicht - U moji (Garanta - u Fordu) pojistovny se toto nezapocitava do bonusu, nemuzes za to. Jak pojistovak slibil, tak se i stalo.B.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.03  10:05

Dabel, rakuska dialnicna znamka sa da kupit nova, potrebujes na to tu cast co zostala po odlepeni nalepky a doklad o vymene poskodeneho skla, mne v pohode zafungovala slovenska faktura zo servisu, zaplatis len maly manipulacny poplatok. Inak odlepit rakusku znamku zo skla bez poskodenia fakt neni sranda, su to svine, dali si na tom zalezat.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:32

Bob: dik moc za info. To Teilkasko znie relativne zaujimavo, ale ako to je v pripade cerpania? Hodia Ta zase do omnoho horsej kategorie (Haftpflicht: z 85% na 140%)?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:22

Cao Dabel, tak toto se mi stalo tuto nedeli taky ,tesne pred Dingolfingem. Nevim odkud, ale priletel, necekan, nezvan a mam prasklinu. Letos uz podruhe.
    Ja jsem si, ale pripojistil auto na teilkasko u Garanta AG (u Fordu). Pojistka neni o moc drazsi, zakonne ruceni je silene a tohle pripojisteni je k tomu uz nic, mam v tom zaplacenou srazku se zviretem, mobilitu (tak jako u ADAC), predni sklo, poskozeni od vandalu, pocasi. Vzal jsem si to se spoluucasti 150 EUR, kdyz pouziju servis Ford, tak 75 EUR. Opravy skla jsou zadara. Na jare mi menili sklo za 600 EUR, ja jsem platil tech 75 EUR. Spokojenost. Ted to necham opravit, je to na strane spolujezdce u kraje.B.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…