MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  13:44

« Re: 105000

No "moj" servis si uctuje 55EUR za hodinu prace. To staci volaco (ako minule stacanie kotucov) a palka je na svete. Viz naposledy predne okno: nemci chceli od 630 do 670EUR, u nas original v Mazde 17 papirov, bez blocku 14 ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:55

no jo ty servisy mazdy sou krapet drazsi...tohle je jedina vec ktera mi na tom aute vadi nejvic :-)....protoze za 40tis.KM byl jenom problem s utrhnutym steracem a pritom sem v servise nechal penez jako bych u jine znacky tam jezdil pokazdy na 90tis. prohlidku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  11:48

scuderia: tak tak ;)) pondelok 500km, utorok-piatok dalsich cca. 200 po meste, piatok 500km, vikend dalsich cca. 200 (frajerku mam 60km od BA). Pred rokom Mazdicka este ani nebola zabehnuta (52000km), teraz uz si motor pomalicky sada ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  10:48

dabel: to jazdis nemecko - slovensko kazdy tyzden? :-) tie km ti pribudaju jedna radost.
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.03  10:16

« 105000

Tak Mazdicka je dneska v servise na kontrolu po 105000km. Ako tradicne, za poslednych 15tkm ziadny problem. Akorat jeden remen je trosku uvolneny, pri sychravom rannom starte si sem-tam zakvici. Vecer si pre nu idem, tak dufam, ze ma zase tito veprici nezoderu z koze pri plateni ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.03  09:20

« Re: Brzdy

To je mozne..mrknu na ne. Zaclo to delat az ted..zhruba pred tydnem.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  07:31

« Re: Brzdy

Tipoval bych rezavé kotouče, které se po prvním zabrzdění zbrousí a pak to je již OK. Pokud máš litá kola, lze to odpozorovat. Pokud to ale dělalo i přes krásné letní počasí, kdy bylo sucho, tak to nevím. Parkuji v garáži a vliv vzdušné vlhkosti na rezivění kotoučů jsem nepozoroval.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.03  10:07

« Brzdy

Cao lidi..netusite, cim by mohl byt zpusobeny problem..sem tam.. kdyz auto delsi dobu stoji, tak pri vycouvani z parkovaciho mista a zabrzdeni, z toho couvani, si prava zadni brzda jakoby hlasite vrzne, ale spis hlubsim tonem..pak to same pri prvnim zabrzdeni z dosmerneho pohybu..pak uz je vse oki, tiche a normalni. Vse brzdi vpoho. Pred asi 1000km jsem menil vsechny brzd. desticky za orig. mazda a na prednich kolech jeste kotouce. Dik R
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:13

« Re: to Mitsi:

M 6 hodnotí rovněž v diskuzi na www.autohit.cz, ale spíše jen desingově.
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.03  22:04

« to Mitsi:

odvolam se na Radima: Pánové, myslím, že se nedohodnete. Každý od auta očekává něco jiného.
    ...

to je prene ono...mimochodem to pluzeni tech zadnich kol...vzpomenme na Peugeota v roce 1984 a jeho pasivni rizeni zadni napravy...uzasnej system pri prvnim prujezdu zatackou mas pocit ze zadek ma vlastni volant.
    myslim si, ze ten podvozek wagona M6 je opravdu jinej nez na sedanu a HB. kazda mazda mela v provedeni wagon silnejsi tlumice, tuzsi stabilizatory a to naladeni proste bylo jine. nevim, proc by byla M6 vyjimka a mela vsechny 3 verze na totoznem podvozku.
    at M6 2.3...nevim s jakou konkurenci bych tohle auto mel srovnat, nic podobneho jsem neridil, mozna proto se mi to libilo :-) ...naposledy M626 2.5V6 r.v.95 viva Ruda a jeho MX6 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  16:31

« Re: dotaz

To To _Tom - OPRAVA: Předchozí článek patřil do jiné rubriky jinému člověku. Sorry, nějak jsem se uklep.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  16:29

To _Tom: Strejda Multiplu má, ale sotva mu skončí leasing, tak jí pouští do světa. Krom toho že s ní má problémy, tak ho sere ještě to, že se ho lidé ptají " Co to je za hnusný auto?" To by mi taky asi vadilo. Sám osobně ji považuji za jedno z nejošklivějších aut a nelíbí se mi ani zevnitř, ale fakt je že je uvnitř velice prakticky řešená a když by vypadala k světu, tak by z ní mohlo být solidní rodinné auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  16:02

Ahoj, dik za odpoved, znackovej servis to byl, ale hyundai...auto uz tam nikdy nedam...bylo tam skoro o litr oleje vic nez by melo byt...je to docela neuveritelny, ze tak lehka vec jako vymenit olej se da udelat spatne :-(
    Prisel jsem na to jen nahodou - na fakture byly 4,0 l oleje pritom vim ze se tam ma davat 3,4 l. Myslel jsem ze me treba osidili, ale ne, oni ho tam tolik fakt dali...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  15:28

« Re: podvozek

To STAVROS: Jo to sedí :-) psssssstttttttt
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  15:22

to Brazdic: tak to bude asi tim, ze jsou ty Skodovky i v tomhle sraci. / ale PSSSSST, at to nevidi-neslysi HUF/
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.03  15:17

« Re: Ojetá 6 Wagon

Stavros: Tak to budu mít na 626ce asi taky tak 65 tisíc, taky moc nejezdím, teď mám 38 tisíc za 2 a půl roku. To je skoro škoda měnit, ne :-) ? Ale M6 diesel 100 kW mě láká. Uvidíme za 2 roky, třeba mi Ďábel nedá šanci :-(( .
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  15:17

To STAVROS: Jak jsem již psal, tak jsem to zkoušel dohnat do extrému jen jednou a to bylo na asfaltové ploše za deště, jinak mi snad nikdy nesepnul. Jen jednou jsem to stře krouhnul na nějaké šotolině a mám pocit že nachviličku zabral, ale nejsem si s tím jistý. Možná se mi tehdy jen zdálo, ale to bylo u předváděčky, když jsem si ověřoval kvality podvozku.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  15:04

« Re: Ojetá 6 Wagon

OK, budu mit najeto tak 65 tis. ja moc nejezdim
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.03  14:59

« Ojetá 6 Wagon

Stavros: Hlásím se do pořadníku za Ďábla, až budeš za 2 roky prodávat, OK ?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.03  14:41

to Brazdic: ne fakt bez legrace, ja ho jeste na jinym aute nemel. Jenom mi jde o to, jestli se ti uz stalo aby zabral za sucha. Treba znamej co ma Octavku RS, tak rikal, ze mu to spousti velmi casto, tak jsem se divil, ze me vubec ne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…