MAZDA Thinking in new dimension....vse o MAZDE
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
« Re: TEST
To dabel: K tej M6 1.8, hmmmmm, cital som tvoj test, hmmmmm, to strevodovanie ma tiez prekvapilo. Zhodou okolnosti som dnes v Suhle testoval punto 1.3 JTD (potencialne priblozovadlo pre priatelku) a cestou tam - pred Rensteig-tunelom som trocha prevetral moju 323, 1.8 - 3.st - 6500 ot. (500 do cerveneho, asi 800 do 'cut off') al'a 150km/h ... M6 je asi naozaj dost nakratko. Pritom 323 1.8 je vseobecne povazovana za sprevodovanu do lahka (najme 5.tka) -
« Re: TEST
STAVROS: Nie, bol to urcite motor 1.8, potvrdil mi to ten sefino. V Nemecku su inak vybavy Comfort, Exclusive a Top, 1.8 sa predava aj ako Comfort aj ako Exclusive - toto bola asi Exclusive, mala aj DSC a aut. klimu. No nic, moje auticko to neni, preto som mu poradne na dialnici vytal ;)) -
« TEST
to dabel: koukal jsem na ten tvuj test, barva ty Mazdy je opravdu pekna, chtel jsem tuhle, avsak v CR nebyla. Jinak si myslim, ze si tam nemel 1,8 l motor, ale 2,0 l. Protoze je tam vybava Touring a do ty se 1,8 nedava. Jinak je jasny, ze ten motor jeste trochu hucel, neni jeste zajetej a tech 210 km/h nebylo asi uplne podle jeho chuti. -
"-- skrytý --" 22.10.03 12:20
« Re: Tunel prahu
Morf: to by měl dělat klempíř, když už, to vytažení za navařené dráty, sám se na to radši vyprdni. Z té fotky to nevypadá nijak hrůzostrašně, takže bych do toho vůbec žádnou svářečkou nešahal - páč to pak dřív a ochotněji rezne. Pokud se k tomu dá dostat zevnitř, tak to jen trochu pošťouchnout, a zbytek natáhnout prknem, žádné nařezávání a podobné experimenty nedoporučuju. -
« Re: Tunel prahu
Mně to spravovali na 323 po pádu na cihly při krádeži všech 4 kol, dostali se do toho zřejmě nějak zevnitř a není to vůbec poznat (kromě nástřiku prahů - už nejsou lesklé ale trochu mat -asi nějaký plast). Takže bych řekl že pro aspoň trochu schopného klempíře to není problém. -
« Re: To STAVROS: chip M6
Dakujem za slovo, nuz stalo sa to, ze som si vcera vecer prisiel po auto (prehliadka ludovych 180EUR) a zistil, ze mi stratili klucik. Kedze nahradny bol doma, dali mi ako nahradne vozidlo M6 kombika s 1.8 motorom. Ja viem, nic moc, ale v principe sa s tym jazdit da ;)) Bohuzial okreska klukata nebola, podvozok som testol len mierne na kruhovom objazde a na zjazde na dialnicu, tych 20km bez obmedzenia rychlosti som si ale riadne vychutnal ;)) Btw neuskodi to autu s 2200km, ked si to ziha po dialnici 210? -
"-- skrytý --" 22.10.03 09:21
« Tunel prahu
Zdar, jde nejak vyklepnout ci opravit tunel prahu na mazde mx6..626 to am asi stejny, proste ten dutej tunel pode dverma? Nejaky zasrani kopaci zapomneli na silnici nejakej kamen a ja na nej pri couvani na parkovaci najel a promackl si prah.. -
"-- skrytý --" 22.10.03 08:58
« Re: To STAVROS: chip M6
No na vstup do EU sa vsetci velmi tesime :-) hned vyrazame a kupujeme v nemecku aftiaky :-) Ked ja mam ale to moje tak rad a v podstate mu okrem klimy nic nechyba... a okrem toho sa mi z 626tiek to moje GD dizajnovo paci najviac... ale az budu 6ky za rozumnu cenu... mnam... mnam... inac, Dabel mal vcera 6ku na vozenie, ale to on tu urcite poreferuje ako k nej prisiel :))) ze Dable? :-) Che che, poviem len tolko, posielal mi hned z Nemecka SMSku, a dnes rano odkaz na nasej privatnej diskasn, ze to cele nafotil a da na web che che... Prenechavam tymto slovo Dablovi... -
« Re: To STAVROS: chip M6
to dabel: diky moc nebo na to kasli ja se toho cipovani dost bojim, kamaradi maj 2 Passaty a na obou chip no a dela jim to docela problemy, rikali at to tam nedavam. Mimochodem mam zalusk na Subaru Impreza WRX na www.mobile.de, najeto 300 km - predvadecka za 17 800 EUR. U nas vyjde na 1 mil. Kč. V nemecku ¨se da koupit auto opravdu cenove vyhodne. Priste kupuju uz v EU. -
« Re: To STAVROS: chip M6
"Teda je tam P Box. Teda vlastne virus. Ovšem nie je to dokonalé, trhajú nám autá v určitej polohe pri rozbiehaní". ....bud neumim ceskoslovensky nebo tomu nerozumim.... :-)
k tem cenam servisu, pristi stredu jdu na prvni servis s premaskou v 15k..tak poreferuju o cene. -
« To STAVROS: chip M6
Dostal som odpoved od toho znameho Mazda guru ohladne chipovania M6. Tu je citat jeho odpovede: "Teda je tam P Box. Teda vlastne virus. Ovšem nie je to dokonalé, trhajú nám autá v určitej polohe pri rozbiehaní". Ked budem mat blizsie info, dam zase vediet ;))