Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi
Flash666 30.07.10 10:47
« Re: Bez nadpisu
bohuzel vas zklamu. ale brookera delam. a nikdy se nedostanete s cenou niz nez nabidne jina mensi spolecnost :-) priklad u KOOP to bude 12tisic. pres brookera 10500kc [aaaa nesnasim spolecnost tohoto jmena. OVB 4EVR :)]. ale mensi konkurence napriklad Triglav to bude 9500 ze kterejma nema vetsina maklerskych spolecnosti smlouvy ;) asi takhle nak to je :-) PS: vsechno uvadim pouze jako priklady a ne vzdy to tak musi platit ale nekdy se z cenou dostanete niz -
JOB 28.07.10 20:43
« Re: Bez nadpisu
No vidíš ,já sní neměl nikdy problém.Naopak u český jsem zrušil úplně všechny pojistky.Je fakt že peníze pošlou poměrně rychle,akorát mám vždycky dojem že je to záloha a né celý plnění.
Jinak vytahovat se kdo má nejnižší pojistku je o ničem.Záleží na mnoha faktorech né jen objem nebo výkon.Důležitej je věk pojistníka ,bydliště atd.. ;-) -
milan3 28.07.10 12:30
« Re: Bez nadpisu
Tak tebe s ČPP bych opravdu potkat nechtel, naprosto nejneserioznejsi ustav! Jinak ja platim u Allianz necelych 3500 na 1.9 a 1800 na 1.6 ku. ;-)
Co se tyce pojisteni aut nejlepsi je Ceska, Allianz a Kooperativa (pokud zpusobite skodu a nebo nekdo vam a je u nich pojisten),chran vas panbuh pred Ceskou podnikatelskou!!!!
S tou jsemn si uzil takovy anabaze ze o ni do konce zivota nechci ani slyset! -
kaja11 27.07.10 15:32
« Re: Kolik platíte za povinné ručení?
Normální Trabant 601 z roku 1969... a o každejch asi 10 let starší auto máš na pojištění velkou slevu :-) Ale prý jen u týhle pojišťovny. Takže od té doby co to vím tak bych novější auto nechtěl :-) 2,5 litrový auto s tím bych jezdit nechtěl protže: jednak bych se hnet někde vyboural a jednak bych s tím nemoh jezdit naplno asi ani na dálnici a mě nejvíc baví když můžu jet s autem naplno víš?? >:D -
kaja11 26.07.10 23:56
« Re: Kolik platíte za povinné ručení?
Nene mám to na sebe, asi 3 roky, neboural jsem to je pravda a známýho tam rozhodně nemám.
A mám motor 0,6 a není to evidovaný jako veterán. Kdyby bylo tak by to pojištění bylo prý ještě nižší. Ale já mluvím o osobáku... 2,5 litru motor to je autobus nebo vojenskej džíp?? >:D -
"-- skrytý --" 24.07.10 13:09
« hojda
ahojda,tak před půl rokem jsem bourala svoje autíčko,moje chyba,špatně jsem vyjela z garáže a sjela si hodně dveře u spolujezdce,když jsem si autíčko kupovala,tak mi známí poradili poj. Slávia,že s ní mají hodně dobrou zkušennost a tak jsem na ně dala a musím říci,že jsem na 100% spokojená,opravdu,jak tu píšete 20min, čekání na tel,to neznám a peníze jsem do týdně měla vyřízené a auto si mohla ihned opravit.[odkaz]
Dokonce jsem to tenkrát i zřizovala pře on-line,takže to byl fofr,jak z mé strany,tak z jejich:-))) -
"-- skrytý --" 01.06.10 12:36
« Plnění ČP při odcizení 5 měsíců starého auta
tak se mi stala nemilá událost a to ta,že má zbrusu nová Octavia Tour TDI (výroba 12/2009) byla odcizena :-( ... All Risk u ČP v rámci splátek úvěru přes škofin, PC 340TCZK ..... tak kolik asi ČP zaplatí ? nemá někdo zkušenost jak vysoká bývá amortizace u méně než rok starých vozů? Nebo se to bere přímo z Eurotaxu? což by bylo hodně vtipné :-/ -
superkutil 13.01.09 11:12
« Kooperativa
Ahoj, nabourala mě řidička pojištěná u Koooperativy. Když jsem volal na zákaznickou linku Kooperativy, čekal jsem jednou 15 a jednou 20min. Jakou máte zkušenost s touto pojišťovnou? Jejich jednání se mi moc nelíbí. Nic nejsou schopni říct na rovinu, stála kličkují a vymlouvají se. Chtěl jsem proplatit náhradní vozidlo, protože své používám k podnikání a oni chtějí abych si auto půjčil, pak přinesl doklady a že pak mi řeknou, zda mi ho proplatí. To mi připadá jako dost slušná levárna. -
« Re: DRAHÉ havarijní pojištění
oddie: No mas castecne s tim zamkem prevodovky
pravdu. Ale ne u kazdeho auta to jde vyhaknout.
Alespon co jsem na svou Bravu zbezne koukal...
I kdyz ty jsi urcite myslel vlezt pod auto :-)
No jo, ale to nas, bile limecky, nenapadne :-)
Ale predsi jen. Tu tyc ohne zpet kazdy. Ale
zamek prevodovky ne kazdy prekona.