Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto Flash666

Flash666 30.07.10  10:47

« Re: Bez nadpisu

bohuzel vas zklamu. ale brookera delam. a nikdy se nedostanete s cenou niz nez nabidne jina mensi spolecnost :-) priklad u KOOP to bude 12tisic. pres brookera 10500kc [aaaa nesnasim spolecnost tohoto jmena. OVB 4EVR :)]. ale mensi konkurence napriklad Triglav to bude 9500 ze kterejma nema vetsina maklerskych spolecnosti smlouvy ;) asi takhle nak to je :-) PS: vsechno uvadim pouze jako priklady a ne vzdy to tak musi platit ale nekdy se z cenou dostanete niz
  • « 00 Reagovat !

foto milan3

milan3 30.07.10  06:33

No ja platim jeste relativne dost, da se dostat jeste niz pokud se pojistis ne na primo u pojistovny ale pres brookerskou spolecnost. ;-) Jinak zpusobil jsi uz nehodu a poskozeny byl plne spokojen s plnenim od ceske podnikatelske? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto JOB

JOB 28.07.10  20:43

No vidíš ,já sní neměl nikdy problém.Naopak u český jsem zrušil úplně všechny pojistky.Je fakt že peníze pošlou poměrně rychle,akorát mám vždycky dojem že je to záloha a né celý plnění.
    Jinak vytahovat se kdo má nejnižší pojistku je o ničem.Záleží na mnoha faktorech né jen objem nebo výkon.Důležitej je věk pojistníka ,bydliště atd.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto milan3

milan3 28.07.10  12:30

Tak tebe s ČPP bych opravdu potkat nechtel, naprosto nejneserioznejsi ustav! Jinak ja platim u Allianz necelych 3500 na 1.9 a 1800 na 1.6 ku. ;-)
    Co se tyce pojisteni aut nejlepsi je Ceska, Allianz a Kooperativa (pokud zpusobite skodu a nebo nekdo vam a je u nich pojisten),chran vas panbuh pred Ceskou podnikatelskou!!!!
    S tou jsemn si uzil takovy anabaze ze o ni do konce zivota nechci ani slyset!
  • « 00 Reagovat !

foto Barrichello

Barrichello 28.07.10  12:06

« Re: Kolik platíte za povinné ručení?

já to mam v nejvyšší kategorii nad 2,5 za 5800 ročně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kaja11

kaja11 28.07.10  00:56

Myslím že ČPP (česká podnikatelská pojišťovna).. Tak to bych tě nechtěl potkat někde na okresce ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Flash666

Flash666 27.07.10  17:22

ja jezdim naplno porad ;-) a u jaky pojistovny to mas ?
  • « 00 Reagovat !

foto kaja11

kaja11 27.07.10  15:32

Normální Trabant 601 z roku 1969... a o každejch asi 10 let starší auto máš na pojištění velkou slevu :-) Ale prý jen u týhle pojišťovny. Takže od té doby co to vím tak bych novější auto nechtěl :-) 2,5 litrový auto s tím bych jezdit nechtěl protže: jednak bych se hnet někde vyboural a jednak bych s tím nemoh jezdit naplno asi ani na dálnici a mě nejvíc baví když můžu jet s autem naplno víš?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Flash666

Flash666 27.07.10  03:09

jezis marja, co to mas za auto? fiat 650 ??? zadnej autobus ale mercedes >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto kaja11

kaja11 26.07.10  23:56

Nene mám to na sebe, asi 3 roky, neboural jsem to je pravda a známýho tam rozhodně nemám.
    A mám motor 0,6 a není to evidovaný jako veterán. Kdyby bylo tak by to pojištění bylo prý ještě nižší. Ale já mluvím o osobáku... 2,5 litru motor to je autobus nebo vojenskej džíp?? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Flash666

Flash666 26.07.10  22:55

to mas na dedu co nikdy neboural, mas tam znamyho co unich dela, a mas naky radoby auto co ma motor 0.9 kterej mi pohani sterac. tak to chapu. jinak ja to mam za 7.000 rocne. mam to na sebe. 18let 2.5 litru obsah. :-)
  • 00 Reagovat !

foto kaja11

kaja11 26.07.10  18:30

« Kolik platíte za povinné ručení?

Já platím povinné ručení za auto 600 Kč ročně (původně asi 700, pak dali bonus). Jestlipak někdo platí míň? :-) :-) A je to u ČPP.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.10  13:12

« kuriozitka

Jak jsem teď koukala na stránky,abych mohla vložit odkaz,tem,co chtějí mrknout,tak jsem narazila na jednu kuriozotku:-)))Pojištění Kryštof-pojištění proti pokutám,no to je mi novinka:-)))[odkaz]
    Co vše se dá v dnešní době pojistit:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.07.10  13:09

« hojda

ahojda,tak před půl rokem jsem bourala svoje autíčko,moje chyba,špatně jsem vyjela z garáže a sjela si hodně dveře u spolujezdce,když jsem si autíčko kupovala,tak mi známí poradili poj. Slávia,že s ní mají hodně dobrou zkušennost a tak jsem na ně dala a musím říci,že jsem na 100% spokojená,opravdu,jak tu píšete 20min, čekání na tel,to neznám a peníze jsem do týdně měla vyřízené a auto si mohla ihned opravit.[odkaz]
    Dokonce jsem to tenkrát i zřizovala pře on-line,takže to byl fofr,jak z mé strany,tak z jejich:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.10  12:36

« Plnění ČP při odcizení 5 měsíců starého auta

tak se mi stala nemilá událost a to ta,že má zbrusu nová Octavia Tour TDI (výroba 12/2009) byla odcizena :-( ... All Risk u ČP v rámci splátek úvěru přes škofin, PC 340TCZK ..... tak kolik asi ČP zaplatí ? nemá někdo zkušenost jak vysoká bývá amortizace u méně než rok starých vozů? Nebo se to bere přímo z Eurotaxu? což by bylo hodně vtipné :-/
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.03.10  17:29

« Až 70 % sleva na povinné ručenní

Dobrý den, pokud potřebujete zjistit nejlevnějši povinné ručení přímo pro vás tak zde [odkaz] a nebo spousta informaci zde [odkaz] Vše je zcela zdarma.
  • 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 13.01.09  11:12

« Kooperativa

Ahoj, nabourala mě řidička pojištěná u Koooperativy. Když jsem volal na zákaznickou linku Kooperativy, čekal jsem jednou 15 a jednou 20min. Jakou máte zkušenost s touto pojišťovnou? Jejich jednání se mi moc nelíbí. Nic nejsou schopni říct na rovinu, stála kličkují a vymlouvají se. Chtěl jsem proplatit náhradní vozidlo, protože své používám k podnikání a oni chtějí abych si auto půjčil, pak přinesl doklady a že pak mi řeknou, zda mi ho proplatí. To mi připadá jako dost slušná levárna.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.08  23:36

« husta storka

zrovna jsem narazil na příběh o chlápkovi co dostal pokutu od pojišťovny nebo ňákého úřadu tři roky poté co prodal auto na součástky.. to už mi přijde docela síla ;-\
    [odkaz] >
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.08  23:32

« revize zabezpečení ?

Víte něco blíž o tom zda je (prý) nutná pravidelná revize zabezpečení auta jinak vám třeba neuznají nárok na peníze když vám auto ukradou????
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.03  11:05

« Re: DRAHÉ havarijní pojištění

oddie: No mas castecne s tim zamkem prevodovky
    pravdu. Ale ne u kazdeho auta to jde vyhaknout.
    Alespon co jsem na svou Bravu zbezne koukal...
    I kdyz ty jsi urcite myslel vlezt pod auto :-)
    No jo, ale to nas, bile limecky, nenapadne :-)

Ale predsi jen. Tu tyc ohne zpet kazdy. Ale
    zamek prevodovky ne kazdy prekona.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…