Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
ace2: no Allianz poslala taky jednu zadost o zaplaceni se slozenkou a samozrejme jsem na ne hodil bez zadnych vycitek bobek. Od te doby se neozvali a slozenku na pojisteni na novy rok poslali stejne blbe jako minule, t.j. sumu na letosni sazby. -
To ace2: Hlavně se tam bude řešit, jaké další investice kdo může nabídnout ČR, pak se tam bude debatovat o našem průmyslu, přesné strojařině a zlepšování infrastruktury. Navíc tam bude dost zájemců a o informace stran dalšího působení M. Zemana v politice, resp. Evropských strukturách, také se bude hodnotit jeho návštěva v USA atd... Málem bych zapomněl, v jaké branži vlastně děláš??? -
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
Prof: cece ty jses genius. Uz zbyva hodit to jen na papir a sebrat dostatesnej pocet podpisu, popr. zalozit nejake sdruzeni a prosadit to. Akorat jeste nechapu, proc by mel profi ridic platit vic nez amater. Kdyz nebude bourat, tak az jezdi 24 hodin denne, 7 dni v tydnu a plati malo. Kdyz neco zbori, osolil bych ho stejne jako ostatni. Bylo by to jeste jednodussi. -
To Prof: Hele, nevím, jestli jsem vysoko, ale většina lidí, který znáš z politické scény si s Tebou klidně potřese rukou a pokecá třeba i o fotbalu. Jsou to normální lidi, jako, já nebo ty, jasně, najde se tam i pár nafokanejch blbců, ale na ty se můžeš vykašlat... :o))) -
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
Ále, měli jsme tam seminář o bezpečnosti. Fischer tam zrovna nebyl, ale pokud vím, tak je úplně mimo! Řešilo se tam třeba to, že teď poslanci schválili, že BISka má volnej přístup ke všem informacím (kvůli 11.9.2001) a že oni v Senátu jim to zatrhli! A měli pravdu, je to totiž první rozumná věc, co v senátu udělali!!! Bohužel, nemůžu říct, za co jsem "lobboval" (kvůli konkurenci). Teď mě zvou na večeři s premiérem Zemanem, je to tuším ve čtvrtek 15.tého, ale nevím, jestli mám čas, přeci jen, asi dám přednost někomu jinému ;o))) Nechcete jít někdo místo mne? ;o))) -
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
Hele, lidi, mám špatnou zprávu. Dneska jsem byl trošku "lobbovat" v senátu. Můžu vám říct, že někteří senátoři se neuměj ani vymáčknout, natožpak snažit se jim něco vysvětlit, to je ztráta času. Pochybuju o tom, že by se někdo z Českých zákonodárců vůbec podobným návrhem zabýval nebo ho snad nedej Bože pochopil (pokud by si ho vůbec přečetl :o((( -
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
Podle mě by změna na systém "pojištění majitele řid. průkazu" byla prostě moc velká a jako takové je to jistojistě neprůchodné. Myslím, že by proto bylo rozumější se soustředit na změnu systému "pojištění aut", aby to nebylo tak nesmyslné (podle objemu) jako doposud. Zřejmě to ale změní pojišťovny sami od sebe, až skončí ta státní regulace. -
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
ace: S ČPP už ikdy nechci nic mít. Zkus vypovědět pojistku dřív, než sama skončí. No, a pak jenom čekej, jak dlouho z nich ty zbylý prachy budeš tahat. Mě to trvalo půl roku, než se uráčili mě je a to jsem tam byl dost často. Kdybych se o to nestaral, tak je mají do dnes. -
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
bych to nevidel tak černě. Nové pojištovny jsou OK, za nehorazny prachy lobuje ČP. Jinak ja jsem u Podnikatelský a tam je vidět, že se snažej jednat ferově. Třeba jako jedinná v ČR nedobírala doplatky za pojišnění. Ostatní to nehorázně smlouva nesmlouva udelali. Tím si mě zacháčkovali a i druhé auto jsem k nim dal. -
"-- skrytý --" 11.11.01 21:19
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
prof: řekl bych, že toho jeden člověk s dostatečným volným časem schopen je. Jen není schopen vymyslet to, co pojišťovny potřebují - aby se při mírumilovně a dokonale vyhlížejícím systému ještě nekale a zatraceně napakovali.