Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  18:29

« Re: Re:

1. definuj BLF :)

2. Když budu v TV, tak bych i těch 750 za dobré jídlo investoval :-) Ale jinak si dam neco doma u televize.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  18:23

Nechci Vám kazit radost, ale opomněl jsem vám říct, že pozvánky byly rozeslány pouze členům BLF a vstupné je 750Kč (přičemž počet míst je omezen)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  17:55

Ja taky bych se najedl. Vono obsas ten ministr může být OK, jenom v TV z něj vždycky udělaj blbce :o) a to se potom blbě vysvětluje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  17:49

« Re:

Diesel Power: No, možná máš pravdu, s tím potřesením rukou, člověk by měl mít možnost si zkusit někdy s takovým člověkem podebatit, aby se dozvěděl, jaký problémy mají takový ministři, nebo předsedové vlád :-) Ale iluze si nedělám, jeden klábos asi na změnu systému povinnýho ručení stačit nebude :-)))))))))) Začínám o tý večeři přemýšlet .... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  13:08

« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění

To ruprecht č.461 - Já bych řekl, že je to logický, že sazba za profíka bude vyšší, ale zas si ji odepíše z daní. Přirozeně se může stát, že profík, co má x km bez nehod bude platit stejně jako ten, co má tři bouračky do roka.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:43

To DieselPower: Toho času Telekomunikace na pozici Starší Obchodník :-) No jo stárnu :)

Jo jinak se mi nezdá že by většina řidičů autobusů jezdila jak prasata. V Praze se jim nedivim, obcas si musi vynutit velikosti misto, jinak by nikam nedojeli vcas.) A mimo Prahu je to taky OK, vyjimky se taky najdou. Horsi je to s ridicema kamionu... to je na dlouhe vypraveni ...: (
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:39

No ono obecně se se služebním autem jezdí trochu "jinak" než s vlastním :o) Takže se Vám ten systém pojištění řidičů poněkud komplikuje...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:11

ruprecht: A osolit je stejně??? Když se profi řidič vybourá s autobusem 45 lidí, má dostat flastr jako řemen a několikaletej, né-li doživotní zákaz ježdění...!!! Napřed se musí naučit pořádně jezdit a dodržovat předpisy, dokud budou jezdit jako teď, zavedl bych jim ty nejpřísnější tresty!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:08

ruprecht: Většina profi řidičů jezdí s odpuštěním jako "prasata"!!! Zvlášť atobusáci a řidiči MHD si šíleně dovolují a přitom ohrožují lidské životy!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:07

ace2: no Allianz poslala taky jednu zadost o zaplaceni se slozenkou a samozrejme jsem na ne hodil bez zadnych vycitek bobek. Od te doby se neozvali a slozenku na pojisteni na novy rok poslali stejne blbe jako minule, t.j. sumu na letosni sazby.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:05

To ace2: Hlavně se tam bude řešit, jaké další investice kdo může nabídnout ČR, pak se tam bude debatovat o našem průmyslu, přesné strojařině a zlepšování infrastruktury. Navíc tam bude dost zájemců a o informace stran dalšího působení M. Zemana v politice, resp. Evropských strukturách, také se bude hodnotit jeho návštěva v USA atd... Málem bych zapomněl, v jaké branži vlastně děláš???
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  11:03

Prof: cece ty jses genius. Uz zbyva hodit to jen na papir a sebrat dostatesnej pocet podpisu, popr. zalozit nejake sdruzeni a prosadit to. Akorat jeste nechapu, proc by mel profi ridic platit vic nez amater. Kdyz nebude bourat, tak az jezdi 24 hodin denne, 7 dni v tydnu a plati malo. Kdyz neco zbori, osolil bych ho stejne jako ostatni. Bylo by to jeste jednodussi.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  10:58

no to by mohlo byt fakt docela dobry :p) Nicmene si tam asi clovek moc nepokeca s lidma o vaznych vecech :-( Ale kontakty by jsme tam mohli nasosat...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  10:46

« Re:

To ace2: To vážně nevím, ale je to v Diplomatu, takže by to mohlo být celkem slušný ;o)))
  • 00 Reagovat !

foto

13.11.01  09:13

« Bez nadpisu

To Prof: Hele, nevím, jestli jsem vysoko, ale většina lidí, který znáš z politické scény si s Tebou klidně potřese rukou a pokecá třeba i o fotbalu. Jsou to normální lidi, jako, já nebo ty, jasně, najde se tam i pár nafokanejch blbců, ale na ty se můžeš vykašlat... :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  22:24

No já bych šel :o) Co se bude podávat ? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  21:27

DP: Člověče, ty jseš docela vysoko. Přitom tady s náma diskutuješ, jako normální člověk. To je docela vzácný a musím to ocenit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  21:01

Ále, měli jsme tam seminář o bezpečnosti. Fischer tam zrovna nebyl, ale pokud vím, tak je úplně mimo! Řešilo se tam třeba to, že teď poslanci schválili, že BISka má volnej přístup ke všem informacím (kvůli 11.9.2001) a že oni v Senátu jim to zatrhli! A měli pravdu, je to totiž první rozumná věc, co v senátu udělali!!! Bohužel, nemůžu říct, za co jsem "lobboval" (kvůli konkurenci). Teď mě zvou na večeři s premiérem Zemanem, je to tuším ve čtvrtek 15.tého, ale nevím, jestli mám čas, přeci jen, asi dám přednost někomu jinému ;o))) Nechcete jít někdo místo mne? ;o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  19:42

DieselPower: A měl jsi s sebou dost peněz? :-))) Za co jsi loboval?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  18:25

Aha až tak ? Senát ? A s kým si tam mluvil ? To chce hnedle za Fischerem :-) i když tuším dělá v zahraničním výboru senátu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…