Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re:
Diesel Power: No, možná máš pravdu, s tím potřesením rukou, člověk by měl mít možnost si zkusit někdy s takovým člověkem podebatit, aby se dozvěděl, jaký problémy mají takový ministři, nebo předsedové vlád :-) Ale iluze si nedělám, jeden klábos asi na změnu systému povinnýho ručení stačit nebude :-)))))))))) Začínám o tý večeři přemýšlet .... :-) -
« Re: RE: Změna systému zákonného pojištění
To ruprecht č.461 - Já bych řekl, že je to logický, že sazba za profíka bude vyšší, ale zas si ji odepíše z daní. Přirozeně se může stát, že profík, co má x km bez nehod bude platit stejně jako ten, co má tři bouračky do roka. -
« Re: Re:
To DieselPower: Toho času Telekomunikace na pozici Starší Obchodník :-) No jo stárnu :)
Jo jinak se mi nezdá že by většina řidičů autobusů jezdila jak prasata. V Praze se jim nedivim, obcas si musi vynutit velikosti misto, jinak by nikam nedojeli vcas.) A mimo Prahu je to taky OK, vyjimky se taky najdou. Horsi je to s ridicema kamionu... to je na dlouhe vypraveni ...: (
-
ruprecht: A osolit je stejně??? Když se profi řidič vybourá s autobusem 45 lidí, má dostat flastr jako řemen a několikaletej, né-li doživotní zákaz ježdění...!!! Napřed se musí naučit pořádně jezdit a dodržovat předpisy, dokud budou jezdit jako teď, zavedl bych jim ty nejpřísnější tresty!!! -
ace2: no Allianz poslala taky jednu zadost o zaplaceni se slozenkou a samozrejme jsem na ne hodil bez zadnych vycitek bobek. Od te doby se neozvali a slozenku na pojisteni na novy rok poslali stejne blbe jako minule, t.j. sumu na letosni sazby. -
To ace2: Hlavně se tam bude řešit, jaké další investice kdo může nabídnout ČR, pak se tam bude debatovat o našem průmyslu, přesné strojařině a zlepšování infrastruktury. Navíc tam bude dost zájemců a o informace stran dalšího působení M. Zemana v politice, resp. Evropských strukturách, také se bude hodnotit jeho návštěva v USA atd... Málem bych zapomněl, v jaké branži vlastně děláš??? -
Prof: cece ty jses genius. Uz zbyva hodit to jen na papir a sebrat dostatesnej pocet podpisu, popr. zalozit nejake sdruzeni a prosadit to. Akorat jeste nechapu, proc by mel profi ridic platit vic nez amater. Kdyz nebude bourat, tak az jezdi 24 hodin denne, 7 dni v tydnu a plati malo. Kdyz neco zbori, osolil bych ho stejne jako ostatni. Bylo by to jeste jednodussi. -
« Bez nadpisu
To Prof: Hele, nevím, jestli jsem vysoko, ale většina lidí, který znáš z politické scény si s Tebou klidně potřese rukou a pokecá třeba i o fotbalu. Jsou to normální lidi, jako, já nebo ty, jasně, najde se tam i pár nafokanejch blbců, ale na ty se můžeš vykašlat... :o))) -
Ále, měli jsme tam seminář o bezpečnosti. Fischer tam zrovna nebyl, ale pokud vím, tak je úplně mimo! Řešilo se tam třeba to, že teď poslanci schválili, že BISka má volnej přístup ke všem informacím (kvůli 11.9.2001) a že oni v Senátu jim to zatrhli! A měli pravdu, je to totiž první rozumná věc, co v senátu udělali!!! Bohužel, nemůžu říct, za co jsem "lobboval" (kvůli konkurenci). Teď mě zvou na večeři s premiérem Zemanem, je to tuším ve čtvrtek 15.tého, ale nevím, jestli mám čas, přeci jen, asi dám přednost někomu jinému ;o))) Nechcete jít někdo místo mne? ;o)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
2. Když budu v TV, tak bych i těch 750 za dobré jídlo investoval :-) Ale jinak si dam neco doma u televize.