Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

15.09.00  15:35

« Kde pojistit?

V ČP a.s. je teď nějaká nová pojistka.Sdružené havarijní a povinné pojištění.Prý to vychází velmi dobře.Dá se pojistit i z obecné "prodejní" ceny vozu.Mám Octavii tak taky hledám něco solidního.Máte s timo pojištěním zkušenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.00  12:18

« Re: Kooperativa

p.c. meho auta je 463 000 Kc. Pri 5 % na kradez a havarku mi rekli pojistku 21 188. Nejsem z Prahy, autem jezdim sam, jsem starsi 23 let, mam u Kooperativy povinne ruceni, ale mam ABS, airbag, metalizu, slitinova kola, .... Pri 5% na kradez a 30% havarky mi pri rocni platbe rekli cenu kolem 18 500 Kc
  • « 00 Reagovat !

foto

05.09.00  06:46

« Re: Kooperativa

To nevim cos tam pojistoval za auto? Felicie rv.99 (320.000,- por.c) rocni pojistne pri nejmensi spoluucasti zaklad 9800,- - dali mi 50% bonus za 30mesicu u jine pojistovny takze felda stoji necelych 4900,- coz uz jde.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.00  13:19

« Bez nadpisu

dik
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.00  12:48

« Re: Bos

Zkus českorakouskou pojištovnu, taky počítají tržní hodnotu auta, měl jsem fáčko rv 94 a platil jsem rocne 5800,- cauves
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  10:15

« Kooperativa

Ackoliv mne ujistili, ze se vypocet pojistky provadi podle stari auta, rekli mi ze pri 5% spoluucati na havarku a kradez je pojistka 21 188. Nejsem z Prahy, mam u Koopertivy povinne ruceni, jezdim s vozem sam ......
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  09:21

« Zurich pjišťovna

Ty posluchej .... Ja vim, ze jsme na vychode CR .... Ale jsme na severu moravy, a proto ... . Kolegyni se jmenem Kozlova rikame "capikova".
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.00  09:15

« Kooperativa

Napsali mi ze pojistku proti kradezi delaji jen jako pripojisteni k havarijnimu. Vypocet pry na 0800 105 105. Ja mam fakt posledni dobou sakra divny pocit. Zda se mi o hadech ... Ty ja nemusim. Za 19 dni se zenim ....
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  08:42

« Zurich pjišťovna

že by měla volné číslo 0800... o tom nevím, ale zkus www.zurich.cz a event zavolej na jejich SOS linky: 0602 222228 event. 0603 414141 (PS: zajímavé je, že Česká asociace pojišťoven je na svém www.cap.cz neuvádí mezi svými členy - má či nemá to svůj dobrý důvod ohledně režírování této asociace Českou pojišťovnou??; ostatně cap.cz vzbuzuje určitě zejm. ve východních okresech ČR jiné asociace než na pojišťovny že?? :)))))
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.00  08:24

« Kooperativa

Dostal jsem bonus 20% hned při uzavření pojistky, dalších 5% za roční platbu a dalších 5% při uzavření i zákonného ručení. Chce to jen ukecávat a ukecávat.
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.00  07:18

« Bez nadpisu

Mluvil jsem s kolegou, ktery kdysi pojistoval pro Allianz. Na skoleni rikali, ze pojistkami ve vysi ceny noveho auta u ojetin Allianz kompenzuje vyssi ztraty pri pojistovani novych aut. Bordel.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.00  07:16

« Re: Pojisteni proti odcizeni ALLIANZ

diky. Nema zurych nejakou info 0800 ??? ???
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  13:27

třeba Zurich pojišťuje na aktuální tržní tabulkovou (=bazarovou) cenu - tzn. že z té aktuální ceny vypočítává i pojistné a samozřejmě do té výše také max. plní, má slevy za různé stupně zabezpečení atd. Zatím jsem je nepotřeboval, ale na starší auto se mi nechtělo platit ročně 42 tis.(u České poj. z tabulkové ceny nového auta), ale vychází mi to na 6 tis.Kč na pořizovací cenu ojetiny. Je to finančně příjemnější a určitě i spravedlivější.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  13:26

« Bos

taky na CSZivnostenskou jsem posilal mail. Zatim mi nic neprislo. Z 8 pojistoven se mi zatim ozvaly 2. Vis, parkuju doma v garazi, bydlim na dedine, v praci v Ostrave parkuju na dvore, kde na auto furt vidim .... Nechci havarijni, uvazuji jen proti odcizeni a bych mel klid. Mel jsem predstavu max. 5 000 rocne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.08.00  12:56

Mam za to, ze vsechny pojistovny (alespon ty velke) pojistuji timto zpusobem. U Allianzu to snad jde pojistit na nizsi procento nez 100% - je tam na to kolonka ve formulari, ale nejsem si jist jestli tato pojistka k necemu je. Je to nechutne, cim mas starsi auto tim je vic "sponzorujes". Navic Allianz pojistuje proti ukradeni pouze auta starsi 3let.
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.00  12:48

« Pojistka havarijní

Mám pojištěno u ČS Živnostenské poj. , na tzv. obecnou cenu vozidla, tj. cena asi tak na trhu. U Tvého fiata by to asi bylo kolem 12000 kč ročně, 5000 spoluůčast, ALL risk. ZBohužel koeficienty se trochu navyšovaly. Mimo jiné mám pojištěnu i L-Themu TDS, 93, před dvěma léty jsem uzavíral smlouvu, platím kolem 15000, pojistka asi na cenu 210000. V sočasnosti samozřejmě méně, ale při zvýšených koeficientech mi to nestojí měnit.Mám jen nejlepší zkušenosti,likvidoval jsem krádež vozidla, vyloupení 2x, vítr, nehoda nezjištěného vozidla. Pojistku si musíš zvážit sám, ale mě se v Praze před asi 3. lety ztratila CROMA, od té doby ty peníze za dobrý spánek obětuji. PS naštěstí se mi ji podařilo vypátrat. ( to i po druhé). Pokud budeš chtít bližší informace, ozvi se zde.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  12:24

« Re: Havarijní pojištění ojetých vozidel

Mam skusenosti jen s hasicskou!! RUCE PRYC!!Mel jsem pojistnou udalost v noci me nekdo slusne nacouval do auta mazda 626. Kdyz doslo k tomu aby poskytli servisu zalohu tak jim to trvalo pres 2mesice, a konecne doplaceni o tom ani nemluvim chtel jsem si prijit pro penize ale nakonec jsem cekal jeste tyden.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.00  08:38

« Pojisteni proti odcizeni ALLIANZ

otazka:Prosim, nekontaktujte mne osobne. Mam jen maly dotaz, na ktery mi muzete odpovedet formou emailu. Vlastnim ojety vuz Fiat Brava 115 ELX, ktery jsem poridil za 185 000 Kc. Puvodni cena je 463 000 Kc. Zjistuji ceny pojisteni pouze proti odcizeni a zajimalo mne jestli bude pojistna castka odvozena od 185 000 Kc, nebo bude pojistna castka odvozena od zminovanych 463 000 Kc ?
    odpoved: Děkujeme, že jste při svém výběru zvolil právě Allianz pojišťovnu as. Pojistné Vašeho vozu se vždy stanoví z pořizovací ceny nového vozu.
    S přátelským pozdravem e-mailove informační středisko Allianz
    reakce: Dekuji, je to pro mne zklamani.
    Nerozumim tomu, proc bych mel platit pojistku stanovenou podle 463 000 a pritom v pripade skodne udalosti mi nebude vyplacena tato castka, ale castka priblizna 185 000, ktere odpovida
    soucasna cena vozidla.
    odpoved: Pojistná částka vozu je vždy stanovena z pořizovací ceny nového vozu, a to i
    v případě, že se jedná o starší vůz.
    S přátelským pozdravem ....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.00  09:20

« Havarijní pojištění ojetých vozidel

Máte někdo zkušenosti s havarijním pojištěním ojetých vozidel u Podnikatelské pojišťovny, případně kterou jinou pojišťovnu byste doporučili pro havarijní pojištění ojetého vozidla.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.00  09:56

« Re: Leasing

Vyhodnost pojisteni z jednoho kramu nebo vice kramu je velmi relativni.Pokud podepisuju smlouvy, ale taky je CTU,pak nevim vo co go.Prevazna vetsina nestastniku se seznamuje se smlouvou az v okamziku,kdy je treba jednat.A co je drazssi,vice behani,vyplnovani ruznobarevnych papiru,dohadovani o vysi zustatkove ceny,nebo plneni podle predem stanovenych pravidel.A treba na telefon a fax ze servisu.Podpis jen jeden,na zaver.Casova ztrata by me stala mnohem vic,zivim se jinak.
    Pravdou ale je,ze smlouva byla zpracovana jejich a mym pravnikem,na to kazdy nema nervy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…