Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi
« Re: to JoeD
to hellebrand: Přečti si příspěvek č. 220. Zkus si jen tak na papír hodit pár čísel, kolik se na pojistném vybere, kolik se utratí za reklamy a kolik za případy, o kterých hovoříš. A taky se zkus vrátit o kousek zpátky, když Česká měla ještě monopol a pokus se nám objasnit, jak je možný, že i přes ten monopol jí to šlo tak blbě, že jí chybí 14 miliard. -
nevim el. adresu, nekdy to ale vypada, ze je jedno komu to napises, vsechno je adresne. Kdybys to ale fakt chtel vedet, tak asi bude odkaz na strankach CSSD. To je sranda, strana ktera vyhrala volby akci "Ciste ruce" a vsechny ostatni oznacila za "vladu tunelaru" si klidne nechala platit vlastni poslance tunelujici firmou... -
« Re: prof
To je klidně možný. V tomhle bordelu, milón sem, nebo miliarda tam. Hlavně že doba se mění a banka zůstává a váš pes už do banky nemusí, protože to stádo poslušně zaplatí. Je mi z toho na blití, sory, že už jsem hrubej. Nevíš, mfilipe, el. adresu Rycheckýho. Chtěl bych mu něco napsat. Vím, že to nepomůže, ale alespoň budu mít čistý svědomí. -
« Re: Ne, nechci slevu zadarmo
naprosto stejna zkusenost s CPP...trvalo to skoro 5 mesicu od doby co byla smlouva zrusena. A to jsem tam musel asi 5 volat. Porad same vymluvy, odkazovani na nekoho jineho, pripadne argument typu "on ten prevod na poste dlouho trva". Na dotaz zda uz to bylo poslano byla odpoved ze jeste ne, ze toho maji moc. S timto pristupem se bat nemusi, spatnou zkusenost udela clovek jednou a pak je sebelepsi reklama k nicemu. Ja bych CPP rozhodne nikomu nedoporucil. BTW, reklama IPB na pov.ruceni je jeste stupidnejsi..."z povinneho ruceni mas nove auto"...vetsi nesmysl nemuze existovat. -
« Re: to JoeD
Takže jdu zejtra s chutí vypláznout skoro desítku, abych nemusel platit nějakej kandelábr, kdybych o něj náhodou se svým pětilitrovým miláčkem zavadil. Když si však vzpomenu, koho tím sponzoruju, tak je mi z toho na nic. Neví někdo náhodou, jak je možný, že má Komerční banka, která je v totálním háji a stála nás už skoro 100 milionů, stále telvizní reklamy, řekl bych cca po 150 - 200 tis. kč/1 odvysílání? -
« Re: prof
Jen na doplnění. Samotný úraz je oceněn body, ale při trvalých následcích se navíc postiženému vyplácí i doživotní důchod. Taky rozdíl mezi mzdou a nemocenskou je mu jednorázově za dobu léčení vyrovnán. Konec konců jak by k tomu ten chudák přišel, když ho někdo poškodí , aby za to trpěl. A o tom to právě je, že těch peněz co jdou z PR je daleko víc, nepočítaje v to náklady na léčení, které za škůdce pojišťovna taky přebírá. A když se to nevejde do 5 melounů tak přestává být sranda i pro pojištěného. -
« Re: Z jineho soudku
Furt nechapu tvuj podil viny na 2. pripadu .... Pokud jsem dobre pochopil situaci. Ty jsi couval zadkem kolmo k boku auta a soused otevrel dvere ? Myslim, ze to neni tvoje vina, je to podobne, jako kdyz jedes po normalni silnici vedle stojicich aut a zrovna nejaky ridic otevre dvere ... prijde o ne. U komercky jsem na prvni splatku ( 8 000 Kc ) cekal 1,5 mesice a na doplatek dalsi 2 mesice ( 2 000 ). Je sice hezke, ze Allianz, CP plni skody rychle, ale ty z toho nemas vubec nic, kdyz jsi u nich pojisten, radost ma tebou poskozeny. Jako poskozeni prichazime do styku s pojistovnou vinika, kterou ovlivnit nelze. Vzdy se modlim, at to neni Zurych, CRP, CsP, Hasicska,.... bo nevim, kde maji pobocky a jestli je maji, urcite jsou od CEskeho Tesina nejmene 50 km = dalsi naklady. -
« Re: prof
Je to tak. Samy odhady, statistiky, hodnoty a podobně. Ono se to vždycky někjak zdůvodní. I kdyby to pojistný bylo poloviční, pořád dost zbejvá. Jenom čekám, kdy někdo vyšťourá, že v té a té pojišťovně došlo k nezákonným investicím do obchodů na burze, při kterých pojišťovna přišla o XY mld Kč.Jinými slovy: Občane, motoristo, koukej solit a nestarej se o nic, do čeho ti nic není. Za to za tebe zaplatíme, když něco jinýmu rozmydlíš! Možná. -
« Z jineho soudku
Ja byl letos ucastnikem dvou nehod.Pri prvni me vohulil manik v dodavce co me predjizdel do zatacky 100-kou a prehlidnul cyklistu(zkusil me poslat do skarpy misto nej).Tu druhou jsem "zavinil"sam,kdyz mi pri zajizdeni vedle sousedovi Filcky combi dotycny otevrel zadni dvere v ustrety.Ten dodavkac byl pojistenej u CP a prachy jsem mel do tri tydnu doma v celkem prijatelne vysi(na Corollu '91).Ja jsem u Komercni a soused se furt vyptava kdy dostane prachy.Mesic pryc a nic.
Rozdil bude v tom ze u toho prvniho pripadu byli cajti a u druheho ne.Jinak vyse skody skoro stejna(ac velky rozdil rychlosti).Tudiz musim konstatovat:1)CP plni zavazky rychle
2)Filcky jsou pekna hrachovina-ja na aute nic a von novy dveře,rovnani sloupku,strikani,atd.
Zatim cau.