Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: ???
Jediny smysluplny rozdeleni povinneho ruceni je podle pohotovostni hmotnosti automobilu. Jak asi dopadne bouracka napr. dvoulitrove 205ky a 1.2 litrove Astry. Rozdil v ruceni je o dva rady. Nic proti ani jednomu auto, je to jen priklad, ale ta 205ka bude na hadry. -
PODLE MNĚ SE MÁ VÝŠE POVINNÝHO RUČENÍ ŘÍDIT POČTEM ZÁZNAMŮ O PŘESTUPCÍCH V KARTĚ ŘIDIČE !!! Vztahovat povinný ručení na auto, který za nic nemůže a navíc to lišit jeho objemem, je krajně nelogický. V Čechách je stále těžkej problém nazývat věci jejich pravými jmény. Tak, jak to teď je, by se to mělo nazývat "daň z objemu motoru". -
člověče chlape, sem ted neco podobnyho uz taky psal. Jen jsem tam dodaval pro ja ktery, má řízený katalizator, el. vstřikování, ABS, Airbag mám platit víc jen že mám 4.5, bych se na to fakt vykaslal, je to nefér. Když vidím tu kupu rezu co někdy bejvala skodovkou... špatně svítí, smrdí, je nebezpecná svému okolí ale i svému řidiči, hlavně že tam má 1.2 která ekologicky vydá za 50 aut s katalizatorem :( -
presne tak lenine. nevim, proc mam platit 6000 rocne za 10 roku stary auto s motorem 2l. A kdyby mi ho nekdo naboural dostanu na ruku maximalne 80000. Nejradeji bych zdvihl povinne ruceni skodovkarum, protoze je jich na silnici moc, zdrzuji a svym smradem linoucim se z prorezlych vyfuku nuti ostatni ridice k riskantnimu predjizdeni a naslednym dopravnim nehodam. -
Jo zase ty k...y zdražily. Ať i s tím svým populismem ve stylu "zdražení se nejvíce týká velkoobsahových automobilů, největší část našich motoristů tedy nepostihne" jdou do háje. Nevím proč bych měl platit za všechny ty podělaný škůdkaře škody, který oni napáchají.
No nic, jen jsem si potřeboval ulevit... -
Saab 02.01.01 09:24
« Re: Allianz pojišťovna
Já mám u Allianzu povinné ručenní 2000 i 2001. Zatím jsem s nimi přišel do styku jen při vyplnění a podpisu smlouvy. Jednání bylo velmi seriozní, ale to je spíše v lidech než v pojišťovnách. Jinak zatím je celkem jedno kde se pojistíš (povinné ručení), protože když do tebe někdo napálí, tak se na tebe stejně vykašlou, vždy si musíš sám zjistit pojišťovnu toho co nehodu způsobil a pak musíš jít sám na jeho pojišťovnu a sám to musíš vymáhat. Na tohle jsem se u Allianzu ptal a řekli mi, že se pokoušeli o to aby za klienta převzali zodpovědnost s vyřizováním, tzn. že bys neměl žádné starosti - Allianz to zařídí, ale bohužel tento návrh hlavní vedení neschválilo, takže jedinou výhodu kterou u Allianzu můžeš využít je jejich asistenční služba. Všem přeji aby jezdili bez nehod a pokud už k něčemu takovému dojde, tak aby byl vyník pojištěn u Allianzu - mají rychlé pojistné plnění (dle kamaráda který už u nich využil havarijní pojistku a je velmi spokojen). -
« ČPP - to je opravdu něco
Zde, jak se zdá, mají času dost. Zelená karta k pojistce, uzavřené v prosinci 1999 mě přišla, přátelé, tento týden!!! Nedej bůh, způsobit někomu škodu. Pakliže by k její likvidaci postupovali stejným tempem, lituji upřímně poškozeného. Ne, ČPP jsou jen tři písmena, co nedávají smysl, nic víc! -
« Re: to JoeD
to hellebrand: Přečti si příspěvek č. 220. Zkus si jen tak na papír hodit pár čísel, kolik se na pojistném vybere, kolik se utratí za reklamy a kolik za případy, o kterých hovoříš. A taky se zkus vrátit o kousek zpátky, když Česká měla ještě monopol a pokus se nám objasnit, jak je možný, že i přes ten monopol jí to šlo tak blbě, že jí chybí 14 miliard. -
« Bez nadpisu
nevim el. adresu, nekdy to ale vypada, ze je jedno komu to napises, vsechno je adresne. Kdybys to ale fakt chtel vedet, tak asi bude odkaz na strankach CSSD. To je sranda, strana ktera vyhrala volby akci "Ciste ruce" a vsechny ostatni oznacila za "vladu tunelaru" si klidne nechala platit vlastni poslance tunelujici firmou... -
« Re: prof
To je klidně možný. V tomhle bordelu, milón sem, nebo miliarda tam. Hlavně že doba se mění a banka zůstává a váš pes už do banky nemusí, protože to stádo poslušně zaplatí. Je mi z toho na blití, sory, že už jsem hrubej. Nevíš, mfilipe, el. adresu Rycheckýho. Chtěl bych mu něco napsat. Vím, že to nepomůže, ale alespoň budu mít čistý svědomí.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!