Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:28

« Re: ???

Aha - vsichni platit stejne - no to by asi nebylo to prave malinove. Motokola taky?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:28

d.aemon- to jo, to je reseni, jen nevim, jak by se to libilo firmam, spis teda firemnim ridicum... Zalezelo by ale na umeni kazdeho, coz by bylo spravedlive!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:26

walther-ten by pak mel platit jeste ekologickou dan... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:23

Ježišmarja nemotejte dohromady pojištění na auto a na řidiče!!! Když si půjčím místo svýho 85kw auta nějaký 120kw a nabořím ho, je to jedno, pokud mám pojištění na řidiče. Výkon nevýkon, byl jsem to já, kdo boural, z čí pojistky se to zaplatí a kdo bude doplácet na malusu příští rok velký prachy na pojištění navíc. A kilowatty mě v tu chvíli nezajímají.

Ono totiž velké, malé, silné, slabé auto - to je úplně jedno. Vždycky záleží na řidiči. Znám kila blbů, co s 20 let starým autem a litrovým motorem ťukají, drcají a někdy i bourají jak na běžícím páse. A nepomůže jim menší objem, ani mizivý výkon k tomu, aby byli méně rizikovou skupinou. Prostě jsou to blbci a jako takoví by za sebe jako za řidiče měli platit jak mourovatí.

Závěrem: podle mě je nejspravedlivější způsob pojištění "Všichni stejně bez rozdílu a za každou škodu platit víc a víc". Dovedu si dokonce představit bezvadný scénář, kdy lidi, co furt bourají už prostě pojištění neutáhnou a přestanou jezdit. A bude od nich klid.

• « 00 Reagovat !

foto

Tak se podivej na 2.0 piano v nafte, obcas do kopce radis i jednicku.
  • « 00 Reagovat !

foto

Pak by to muselo byt udelano tak, ze by se vzal vykon a podle nej by se udelala podskupina, ktera by byla rozdelena jeste podle hmotnosti!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:21

Ja jsem jeste E Mercedes se 46 kW nevidel...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:16

Vykon je taky blbost, vezmi si Mercedes E classe s vykonem 46 kW a vahou skoro 2t. TO kdyz vleti ve 100vce do krizovatky tak prevrati tramvaj...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:16

K tomu by si mohl koupit jeste vozik a dostal by se na nejakych 8 metru a mel by to jeste drazsi... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:15

To jo... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:14

Kamos koupil za par slupek SEL 560 ve verzi LONG s 5,5 m - to by posral :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:12

To je taky o necem vypovidajici udaj...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:11

A co treba jeste podle delky vozidla? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:09

Ted ale ktera by se brala, pohotovostni nebo celkova??? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:08

Jedine vykon je odpovidajici udaj, ale ikdyz hmotnost...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:06

Aha - jeste by to mohlo byt dle hmotnosti :-) chudak ti co maji piano nebo nejaka 20let stara SELka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:04

Proto by se ruceni melo vztahovat k autu a ne k ridici!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:03

walther-to nevim, ten system neznam a je to podle mne blbej system! To co jsem psal nebyla odpoved na tvou otazku!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  22:02

Ja normalne jezdim 2.0 s vykonem jenom 100 koni, ale obcas si pujcim 3.8 l 220 koni - to jako mam kvuli tomu platit rocne o nekolik tisic vic?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.01  21:58

Jezis to je snad v tomto pripade jedno, ja se ptam na to jak se bude resit platba kdyz pujcim moje 180 kW auto nekomu do ma zaplaceno jenom 44 kW? Co kdyz nekomu ukradnou auto a s nim me nabori a ti zlodeji nebudou mit vubec ridicak?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…