Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  13:34

« Re: Re:

aha tak to jo, ja jsem to porovnaval s tim na co mi pojistovna poslala slozenku. Asi si s nima zajdu popovidat.
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.01  11:29

« Celý je to nesmysl

Nechápu tu logiku, že auto s 2.5 litrovým motorem působí v průměru zhruba 10 x vyšší škody než auto s motorem 1litrovým. Vy jo???
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  10:30

« Re: návrh

Bob: Však jsem to pochopil a proto soudím, že přesně víš o co jde a co těmasvejma, mnohdy zdánlivě protichůdnejma názorama chci říct. Jinak mrkněte se všichni na:

[odkaz]

Jako by se to nabízelo. Že by bylo těch nespokojenejch víc ? :-))) Tady odsud by to šlo možná začít. Nebo jinde, to je jedno. Ale je potřeba mít nějakou podobnou základnu, kde se poukazuje na problémy ve všech oblastech života obyčejných lidí v tomto státě, vysvětluje se, sjednocuje se výklad nejednoznačných zákonů, radí se a pomáhá tam, kde to lze nebo se vymýšlí další postupy tam, kde to prostě už nejde. Toto je je zatím jediný místo s podobou problematikou, který jsem našel teprve před chvílí. Pokud někdo víte o něčem lepším, je nutno to dát vědět. Tady v MC si přece neudeme kazit prostředí a náladu nějakým politickým bahnem, ne?

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  09:48

reuprecht: to jsou sazby na tento rok, ktere tam jsou zverejnene od cca zari 2000. Sazby na rok 2002 jsou na www.ckp.cz v sekci domaci motoriste.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  09:46

bob_ ne tak jsem to nemyslel. Resil jsem jen dilema, jestli je vyhodne byt ve tride, ktera bude v kratke budoucnosti nejpocetnejsi, bude mit nejvetsi prirustek novych aut, bude nejvice rust cena skody a tedy i pojisteni. Na druhou stranu zas nejvetsi prirustek novych aut teoreticky muze znamenat nejmensi bouranost, kazdy si nove auto setri, i kdyz....
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  07:07

« Re:

mfilip>Urcite je dobre, ze mas auto v te sve tride. Vem si takovy 3 litr, ten muze platit cca od 10 kKc do 13 kKc. Vzdyt to je ruceni pro tebe na 4 roky :-) Nebo mas 1.8 (ach ta skleroza...)? V tom pripade holt je dva roky...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.01  07:04

« Re: návrh

prof>To s tou televizi byla reakce na "NEJLEVNEJSI BENZIN - OnLine", prispevek c. 1069 (od tebe). Ovsem co chces realne provest... Ach jo, zase na novy rok prijdu urcite o 6000 Kc...
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.01  06:30

« návrh

Já bych to ještě vydržel do okamžiku, kdy bude zrušená regulace sazeb pojistnýho. Pokud se potom pojišťovny neproberou, jsou dvě možnosti. Buď zaprotestovat nebo si založit novou pojišťovnu.

bob: Z tý televize bych strach neměl. Ten protest by pouze musel být udělán tak, že nějakej povyk, kterej by televizi zajímal, stropily jako první ty pojišťovny. Jde jen o to, aby k tomu měly nějakej důvod, že ano, ehm, ehm ... ? :-)

• « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  16:32

« Re:

na www.ruceni.cz jsou ty sazby na rok 2001 snad uvedeny. Akorat se moc nelisej, tudiz kartel jak svina.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.01  15:58

« Bez nadpisu

zrovna premyslim o tom, jestli je to dobre, nebo spatne, ze mam auto ve tride, ktera do budoucna bude mit diky Fabiim asi nejvetsi prirustek aut a tedy i vyse skod. Asi je to spatne. Na druhou stranu se nevi na zaklade ceho se od 7/2002 budou auta povinne rucit. Kubatury sice muzou byt pripadne ukradeny, ale skatulkovani podle vykonu by mi moc nepomohlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  15:43

« Re: u??

Tak do konce mesice ? hm. Mno doufam, ze se s bonusy u Kooperativy dostanu na uroven lonskeho roku.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  15:15

mracek> A vezmem si rude lampiony a transparenty "S nasi jednou pojistovnou na vecne casy a nikdy jinak" :-) Ja nerek ze je zrusime, ja pouze konstatoval (mirne ironicky), ze jestlize maji pojistovny problemy s hospodarenim kvuli PR, tak je to jejich vec, vzdyt tohle pojisteni poskytovat nemusi (o licensi si zadali dobrovolne)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  15:12

No ony jsou zverejneny -- minimalni. Ke konci mesice pry pojistovny zverejni sve sazby.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  15:07

Hele profe a nebude ti vadit, ze kdyz budem protestovat, ze budem treba v televizi? Protoze co je v televizi, to je pro ovce? Chicht :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  14:10

se mi zda, ze uz loni o tomto case uz pojistovny zverejnovaly sve konkretni sazby.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  13:31

bob_-jasne, zrusime pojistovny a bude jen jedna, zavedeme monopol a bude vyhrano! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  09:27

bobe, díky, určitě se ozvem! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  08:45

Vzhledem k tomu, že v Plzni ještě není udělanej obchvat, tak by to mohlo být zajímavé :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  07:29

Mracek> a to mi ma byt nekterych pojistoven lito, ze maji malo pojistencu? A neni to jejich problem? On jim nekdo narizuje nabizete tento typ "pseudopojisteni"?

A pridavam se k vasemu, zatim jen psanemu, prostestu a blokaci magistratu :-) A jestli budete k necemu potrebovat me 110 kilove telo, nebo 4,5 m dlouhe a 1300 kg tezke auto, tak se ozvete, ale musi to byt po pracovni dobe a pokud mozno nekde v Plzni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.01  16:17

Tak, dohoda by byla, ted jenom zastavit dopravu na magistrale a je to :o) No nejake napady co s tím. Nicméně rád bych upozorni, že za rok budou mit plnou svobodu pri rozhodovani jaky system a kolik za nej se bude platit. Ted je polosovoboda kdy maji pravo je zdrazovat :(( vsazim na Podnikateskou pojistovnu, ktere uz v nekterych vecech sla proti proudu a např nezvedela pojistne kdyz se v vprubehu roku zvedlo coz ostatni do posledni bez ostychu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…