Pojišťovny - zkušenosti s povinným ručením a hav.pojistkámi
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: návrh
Bob: Však jsem to pochopil a proto soudím, že přesně víš o co jde a co těmasvejma, mnohdy zdánlivě protichůdnejma názorama chci říct. Jinak mrkněte se všichni na: [odkaz] Jako by se to nabízelo. Že by bylo těch nespokojenejch víc ? :-))) Tady odsud by to šlo možná začít. Nebo jinde, to je jedno. Ale je potřeba mít nějakou podobnou základnu, kde se poukazuje na problémy ve všech oblastech života obyčejných lidí v tomto státě, vysvětluje se, sjednocuje se výklad nejednoznačných zákonů, radí se a pomáhá tam, kde to lze nebo se vymýšlí další postupy tam, kde to prostě už nejde. Toto je je zatím jediný místo s podobou problematikou, který jsem našel teprve před chvílí. Pokud někdo víte o něčem lepším, je nutno to dát vědět. Tady v MC si přece neudeme kazit prostředí a náladu nějakým politickým bahnem, ne? -
« Re: Re:
bob_ ne tak jsem to nemyslel. Resil jsem jen dilema, jestli je vyhodne byt ve tride, ktera bude v kratke budoucnosti nejpocetnejsi, bude mit nejvetsi prirustek novych aut, bude nejvice rust cena skody a tedy i pojisteni. Na druhou stranu zas nejvetsi prirustek novych aut teoreticky muze znamenat nejmensi bouranost, kazdy si nove auto setri, i kdyz.... -
« návrh
Já bych to ještě vydržel do okamžiku, kdy bude zrušená regulace sazeb pojistnýho. Pokud se potom pojišťovny neproberou, jsou dvě možnosti. Buď zaprotestovat nebo si založit novou pojišťovnu. bob: Z tý televize bych strach neměl. Ten protest by pouze musel být udělán tak, že nějakej povyk, kterej by televizi zajímal, stropily jako první ty pojišťovny. Jde jen o to, aby k tomu měly nějakej důvod, že ano, ehm, ehm ... ? :-) -
« Bez nadpisu
zrovna premyslim o tom, jestli je to dobre, nebo spatne, ze mam auto ve tride, ktera do budoucna bude mit diky Fabiim asi nejvetsi prirustek aut a tedy i vyse skod. Asi je to spatne. Na druhou stranu se nevi na zaklade ceho se od 7/2002 budou auta povinne rucit. Kubatury sice muzou byt pripadne ukradeny, ale skatulkovani podle vykonu by mi moc nepomohlo. -
« Re: u??
mracek> A vezmem si rude lampiony a transparenty "S nasi jednou pojistovnou na vecne casy a nikdy jinak" :-) Ja nerek ze je zrusime, ja pouze konstatoval (mirne ironicky), ze jestlize maji pojistovny problemy s hospodarenim kvuli PR, tak je to jejich vec, vzdyt tohle pojisteni poskytovat nemusi (o licensi si zadali dobrovolne) -
Mracek> a to mi ma byt nekterych pojistoven lito, ze maji malo pojistencu? A neni to jejich problem? On jim nekdo narizuje nabizete tento typ "pseudopojisteni"?
A pridavam se k vasemu, zatim jen psanemu, prostestu a blokaci magistratu :-) A jestli budete k necemu potrebovat me 110 kilove telo, nebo 4,5 m dlouhe a 1300 kg tezke auto, tak se ozvete, ale musi to byt po pracovni dobe a pokud mozno nekde v Plzni :-) -
Tak, dohoda by byla, ted jenom zastavit dopravu na magistrale a je to :o) No nejake napady co s tím. Nicméně rád bych upozorni, že za rok budou mit plnou svobodu pri rozhodovani jaky system a kolik za nej se bude platit. Ted je polosovoboda kdy maji pravo je zdrazovat :(( vsazim na Podnikateskou pojistovnu, ktere uz v nekterych vecech sla proti proudu a např nezvedela pojistne kdyz se v vprubehu roku zvedlo coz ostatni do posledni bez ostychu...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!