Konstrukční vady

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• 00 Reagovat !

foto

21.06.06  22:36

« Bez nadpisu

rozptyl
  • 00 Reagovat !

foto

17.06.06  13:29

« Autoradio škoda symphony CD - CDměnič

nevite nahodou nekdo jaky CD měnič se dá připojit ke škodáckenu rádiu??Jestli jen ten originál nebo jakýkoliv. Hledal jsem v návodech ale nic jsem tam pořádně neobjevil..díky za rady
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.06  11:46

« Trhavý rozjezd

Dobrý den. Mám Octavii Combi TDi66kW Ambiente RV2004 - najeto 31tis km. Je ještě v záruce. Při studeném motoru - a při "opatrném rojíždění" má auto tendenci trhaného rozjezdu. Je to normální? Pokud přídám více akcelerace tak to není tak znatelné ale při rozjezdu bez akcelerace je trhaní velmi znatelné. Pokud je motor zahřátý je vše OK. Na auto mám už jen měsíc záruku , tak nevím jestli to mám reklamovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.06.06  19:09

« Re: cukání

Co te škubající octávce nakonec bylo_?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  09:16

« Re: to mfilip

tu spojku zkusim. diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.02  14:48

... a ta hřídel se bude točit furt.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  14:37

« to mfilip

No vždyť jo, i když vypneš motor a vyřadíš, pořád se točí v převodovce jedna hřídel. Zkus u toho ještě sešlápnout spojku...
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.02  14:04

« Bez nadpisu

ono to nevibruje celym autem, je to jen hluk. Ale je fakt dost podobny, kdyz jsem jezdil s UAZem, ktery mel vycfachtany kardan.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  14:03

mne to hu-hu dela i pri vypnutem motoru a vykvaltovane rychlosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  13:19

« to mfilip

To hu-hu-hu někdy dělá převodovka.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  11:37

« Re: to fija

jinak mne celkem prekvapil test a zejmena rakce Octavky na www.rsautorevue.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  11:35

« Daniel D

Vsecko pasuje, je to slyset snad vice zepredu, nez zezadu, ale to hu - hu -hu se se zvysujici rychlosti nezkracuje interval mezi hu-hu, ale zda se mi, ze pribyva na hlasitosti a zhruba od 130 jej kvuli aeorodynamickemu hluku skoro neslysim. diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  11:33

« Re: to DIM

no, clovece diesel, to by byla parada. Jenze nenajezdim tolik, aby se mi to vyplatilo. Tech 20-30 tKc z rozdilu benzin - diesel se svym 18 tkm rocnim jezdenim splacel dlouho.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  11:31

no copak kus rovne silnice ... ale bez provozu ??? Protoze v provozu to asi tezko merit ...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  09:54

« to fija

Však jasně, taky jsem měl 3 měření. To chceš říct, že nemáš nikde kus rovné silnice??? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  06:54

to bude tezky, na prazdnou silnici, kde to lze zkouset tam a pak v protismeru aspon 3x tezko hledat. A za jinych okolnosti to nebude objektivni. Navic nemam vyskolenou obsluhu, ktera dokaze ovladat me stopky ... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  14:49

« to fija

Zkus směřit 0-100 a 80-120 (3,4,5). Zajímal by mně rozdíl mezi našimi vozy.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  13:46

no, PP je fajn, to zas jo .. ale ja myslel kvuli snadneji a lepe chipovatelnym motorum :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.02  15:43

« TO MFILIP

No ak ti to pomoze mal som raz na VW Jetta 1.6TD podobnu zavadu. A teda, v predu bolo strasne pocut hucanie typ: hu-hu-hu-hu a cim rychlejsie som isiel tym boli tie medzery uzsie. Ked si si vsak presadol do zadu, tak si to takmer vobec nepocul. Takze prislo vyvazovanie kolies, problem samozrejme neprestal, potom vymena prednych lozisiek (uz som si trhal vlasy) potom vymena zadnych a zrazu klud a pohoda. Najzaujimavejsie bolo, ze si to pocul viac v predu ako vzadu. Ale ci je to tvoj problem, to netusim.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.02  15:23

v kazdem pripade asi pockam do vymeny vyfuku, mozna ten hluk prebasuje :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…