Konstrukční vady
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Trhavý rozjezd
Dobrý den. Mám Octavii Combi TDi66kW Ambiente RV2004 - najeto 31tis km. Je ještě v záruce. Při studeném motoru - a při "opatrném rojíždění" má auto tendenci trhaného rozjezdu. Je to normální? Pokud přídám více akcelerace tak to není tak znatelné ale při rozjezdu bez akcelerace je trhaní velmi znatelné. Pokud je motor zahřátý je vše OK. Na auto mám už jen měsíc záruku , tak nevím jestli to mám reklamovat. -
« TO MFILIP
No ak ti to pomoze mal som raz na VW Jetta 1.6TD podobnu zavadu. A teda, v predu bolo strasne pocut hucanie typ: hu-hu-hu-hu a cim rychlejsie som isiel tym boli tie medzery uzsie. Ked si si vsak presadol do zadu, tak si to takmer vobec nepocul. Takze prislo vyvazovanie kolies, problem samozrejme neprestal, potom vymena prednych lozisiek (uz som si trhal vlasy) potom vymena zadnych a zrazu klud a pohoda. Najzaujimavejsie bolo, ze si to pocul viac v predu ako vzadu. Ale ci je to tvoj problem, to netusim.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!