Konstrukční vady

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  15:06

« Re: Combi - střikovač zadního skla

Opravdu tu není nikdo s combi MR2001 co má trysku ostřikovače zadního skla ve 3. brdovém světle, ale mi řek, jak mu to ostřikuje? Rozptyl? Či 1 pramínek?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  14:20

« Re: zamrzlé stěrače

Zatím jsou tuhé. Snad to v garáži rozmrzne. Koupil jsem glykosol a nastříkal na ty osky tak snad to pomůže jinak to budu muset vytáhnout ven a nechat vysušit nebo co. Je to na nasrání, ještě že nesněží. Nic podobného nikomu nepřeji.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  12:15

no kdyz se mi to kdysi stalo na Golfu, tak po zapnuti se mi protocila ocelova drazkovana oska v umelohmotnym ozubenym kolecku, ktery pak kejva obema pakama k osickam steracu a bylo zadelano ... radeji neblbni a strikni tam neco co nejdriv!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  11:20

Ano, je to v těch čepech, ale co s tím? Mám tam stříknout glykosol nebo rozmrazovač zámků?
    Ať to nezmrzne tak, že s tím hnu až na jaře.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  11:00

Nejsou přimrzlé gumičky ale pravděpodobně čepy otáčení...............
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.02  10:36

« zamrzlé stěrače

Včera odpoledne sednu do octavie a chtěl jsem setřít stěrači poprašek sněhu po ometení a ty se ani nehly. Přimrzlé nebyly. Jen při zapnutí v nich truchu škublo.
    Při jízdě rozmrzly a ráno se zase nehly. Nevíte někdo co se s tím dá dělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  08:48

NO TO S TÍM OSTRIKOVACEM NEMYSLÍŠ VÁŽNĚ ???????!!!!! Fakt ostatním u kombíků do MR 2000 chodí tryska i s osou stěračů ????? Mě první rok a půl stříkala jen středem okna....a za moc to nestálo.....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.02  22:06

« Re:

to stejný, akorát mně to přijde jak kdyby mi začalo ňák víc hučet turbo - snad to opravdu dělá jenom ten vzorek
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.01.02  22:01

tů DIM: mě se tedy u mý kombi MR99 ostřikovač otačí spolu se stěračem už od začátku... buďto ti to teda ze začátku negungovalo správně nebo to je u mě rozbytý už od výroby :-) fakt nevim...
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.02  11:44

« Bez nadpisu

Nějak se mi zvýšil hluk od kol........buď to dělají gumy na tom sajrajtu - ale je to celkem stejné při různých podmínkách - a nebo že by nějaké ložiska ??? Co ostatní ??
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  13:52

Mně asi před rokem zatuhla tryska zadního ostřikovače v otočném čepu stěrače a začala se točit společně s ním - a vznikl skvělý efekt, kdy voda stříká před stěrač v půlkruhové křivce . Od té doby stírám i zaschlou špínu mnohem snadněji. To by snad byl typ i pro výrobce.....i když teď už jsou vlastně trysky ostřikovače na střeše, já jsem mluvil o těch starších provedeních......
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  10:52

Na Brave mam na hadici k prednimu a zadnimu ostrikovaci takovy jednocestny ventilek s membrankou, ktery vlastne ma udrzovat neustale vodu v hadickach k tryskam. Uz se mi staly 2 zavady. Poprve mi voda nesla k ostrikovaci vubec - ventilek byl nepruchodny, a protoze jsem do te doby nemel o jeho existenci a umisteni ani paru, opravil to servis za 25 Kc za novy ventilek. Podruhe mi se voda jen tak slabe curala na sklo a to uz jsem do ventilku vlezl, zjistil jsem ze v membrane je dirka a pres otvor ve ventilku mi voda misto na sklo chcala na tapecirunk kapoty.
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.02  09:43

« Combi - střikovač zadního skla

Jak vám u kombíku funguje ostřikovač zadního skla?
    Já když ho pustím, tak z trysky jen vytéká pramínek vody jedním směrem. Myslím, že je to nějaká vada. Vždyť i u Feldy to mělo trysku s 2 pramínky a ostřikovalo to, ne že z toho jen vytéká voda.
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.02  00:00

« Automatické odmykání

U Škodovek jak se Vám líbí?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  00:00

« Re: piskani po startu

Někdy to bývá studeňák, řidič - auto!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  17:48

Jo, no to je obvyklý problém, těchto přetechnizovaných štítů. Mně to udělalo jednou, na podzim, u rok starého auta s 50tkm. Od té doby nic. Někdy pomůže rezdělat, kontox na všechny konektory a je pokoj. Někdy je to studeňák ve štítu...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  16:36

Diky za reply, i kdyz musim rici, ze jsi me moc nepotesil :o) Zajimave je, ze to dela casteji v tech dnesnich mrazech. Asi pockam do jara a kdyz se to nezlepsi, tak to hodim do servisu. Kazdopadne jeste jednou dik. Aspon vim, co jsem si koupil...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  16:20

To znám, super závada! Špatná kostra na štítu přístrojů. Rozdělat a proměřovat. Buď někde na konektoru, nebo uvnitř na tišťáku.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.01  11:11

« piskani po startu

Panove, stalo se mi jiz nekolikrat, ze v octavii se mi po nastartovani ozve 3x pisknuti. Je to to same pisknuti, jako kdyz dochazi benzin, ale s tim rozdilem, ze se 3x opakuje. K tomu se jeste rucicka tachometru vymrsi az na maximum a hned jde zpet na nulu. Netusite, cim by to mohlo byt? Je to asi nejaky servisni kod. Neni to pokazde, jen nekdy. V servisu ze me delali blbce, ze pry jsem se musel preslechnout. ATXi, pomoz...!! Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.01  16:56

« Re: Pocení čelního skla

Ja mam automat, pri rezimu Auto si to dela vse samo a AC se nyni nezapina, pokud ji zapnu rucne, vypne se nyni Auto(v lete se AC zapina spolu s autem, zalezi na venkovni teplote), ale v normalnim rezimu ji mohu zapnout nebo pokud zapnu tlacitko odmlzovani oken, AC se rozsviti sama!Zajimave je jak Auto funguje, kdyz nastartuju, tak se rychlost ventilatoru temer zastavi, az se motor zacne zahrivat, zapne se vnitrni cirkulace vzduchu, zvysi se rychlost ventilatoru a vzduch zacne do auta proudit a vsak ne aby mne studene ofukoval, zkratka vsude jinde, jen ne na pasazery, az se motor ohreje na zhruba 2/3, tak se prepne na venkovni cirkulaci a ohraty vzduch proudi inside... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…