Konstrukční vady

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

25.04.00  14:42

« Re: Hagusy a stresni nosice vubec

Diky, pisu si... a valim do Lisne... :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  13:17

bylo to Brno-Líšeň Autocentrum KEI (tel 05/44232881-3).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.00  09:38

Kde to bylo ? V Brne-Lesne (Autonova) mne proste tvrdi, ze namontovat ty delsi hagusy na mou (rok starou) OC nejde. Mam je zabit nebo co ? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.00  08:33

v únoru mi na Octávku Combi namontovali 3-bodové Hagusy při prodeji (i s montáží cca 5500.-). Bez problémů.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.00  08:04

Tak uz vim, jak to s tema hagusama je. Mechanik v mem servisu v patek volal primo do MB a tam mu rekli, ze delsi hagusy jsou montovany na OC primo pri vyrobe (pokud si je zakaznik pri koupi noveho vozu preje), zatimco pokud si chce nekdo nechat DODATECNE hagusy namontovat, dodavaji a montuji pouze ty stare, kratke. Osobne nechapu proc, dost mne timto pristupem nas..li.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.04.00  13:32

Já jsem viděl delší hagusy na úplně nových Octaviích, jednou například při prezentaci dealera Přerost a Švorc v Kotvě a ještě v jednom autosalóně, kde jsem se náhodou zastavil. Viděl jsem je již také v provozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.00  14:34

Nepamatuji se přesně, ale mám takový dojem, že ty delší jsem viděl v Praze na Jarově přímo u prodejce v prodejně.A protože tam prodávají i VW, je skutečně možné, že to je původně určené třeba na Golfa či Boru. Venku na ulici zatím všichni měli namontované ty kratší, co mám já. Já osobně, kdybych si mohl teď zvolit, bych šel do těch delších, přece jen je lepší, když "rozchod" příčníků může v případě potřeby být větší. Nedávno jsem vezl delší a poměrně těžkou desku na střeše a ty centimetry mi chyběly.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  13:23

Jedničko, já jsem je taky jenom viděl. začínají tak asi 20 cm od předního skla, jsou uchyceny nesymetricky na třech bodech....
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  09:21

« Re: Re: To DIM a prevodovka

je to fakt normalne? pretoze i ja som tuto zimu spozoroval na Matizovi, ze ked nastartujem studeny motor, tak par minut nieco v prevodovke "sterka", ked sa stlaci spojka to zmizne, tak isto ked sa prevodovka zahreje. Rozmyslal som, ze to pojdem reklamovat v ramci 2 rocnej zaruky (to je vyhoda, co? ;). Spozoroval som to u viacerych felicii, tak neviem.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.00  08:11

Otazka je, co jsou ty delsi nosice zac. I na obracich na www.skoda-auto.cz jsou v kapitole stresni systemy zobrazeny jen ty kratke (pekne hnusne !), a je mi divne, ze by o tom nevedeli v znackove skodovacke prodejne a servisu. Mozna ze ty dlouhe, cos videl, jsou nejake noname nebo hagusy z Passatu nebo tak (to by konecne bylo fuk, pokud by pasovaly) :-))) Takze, vite nekdo o tech dlouhejch hagusech neco vic a konkretnejsiho nez to, ze jste je nekde videli ? Jeste jednou diky za pripadne info !
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  16:48

Už jsem to tu jednou psal, fakt existují dvě verze, já mám ty kratší, starší, které začínají tak 40cm (od oka) od předního skla, ale viděl jsem jiné, které začínají přímo nad sklem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  15:34

Od kdy ? Jak velky je ten rozdil ? Opakuji, v servisu, kde mne je maji namontovat mi tvrdi, ze existuje pouze jeden typ. Otazka ted je, jestli mysli ten delsi nebo ten kratsi... :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  14:31

Opravdu zacali na OC vyrabet delsi hangusy. Uz jsem je videl namontovane (ja bohuzel mam ty kratsi - opticky vypadaji hure) ty novejsi pusobi prijatelnejsim dojmem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  13:49

« Re: Spojka

Do papiru sem nekoukal, ale byl to dehtak. Mozna 1.8 TD?, ale nic moc dynamika. Ja nevim, jaky se delaj modely v nemcich. A nechytej me na slovickach... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.04.00  08:51

Panove, pisete zde o kratsich a delsich hagusech. Opravdu existuji na OC dva typy ? Mam v umyslu si nechat v patek hagusy namontovat, a kdyz jsem se (pod dojmem zdejsi debaty) ptal v servisu, jestli existuji na OC delsi a kratsi hagusy, bylo mi receno, ze ne, ze existuje pouze jeden typ. Muzete mne tady k tomu nekdo rict neco blizsiho ? Diky !
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.00  23:47

Mondeo 1,9D se nevyrábí a tuším ani nikdy nevyrábělo......... ty vibrace ve spojkovém pédálu mohly pocházet od "vymletých" silentbloků (bolest většiny dieslů).
  • « 00 Reagovat !

foto

14.04.00  12:21

O té spojce to slyším poprvé. Ty flíčky na laku nemá jenom Škodovka....mimochodem , ani ten lak ani ty lakovací linky škoda nevyrábí...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  13:25

Meli jsme v Nemecku pujceny Mondeo 1.9D, najeto 7000 a spojkovej pedal pulzoval taky. Pri plnym seslapnuti spojky to zmizelo. Mozna je to normalni(zesilena spojka u dieselu), nebo nejakym zpusobem nacaty vypinaci lozisko u spojky. Nevim presne. Jeste k tem rezavejm flickum v laku, ktery vylezou skrz lak po desti nebo po zime. Treba jsou v laku mikropory(u skodovky se nedivim, kdyz vidim ten pomeranc na kazdym aute),a ty by chtelo ucpat nejakym kvalitnim voskem. Takze voskujte. Komentare vitam. Zdar a silu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  07:47

Mam taky TDI 81 (asi rok starou), ale nic podobneho jsem nezaznamenal. Takze jestli te fakt brni noha, tak never servismanum, ze "u dieselu je to normalni".
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.00  07:45

« Re: Rez ?

Mam to tam taky. Co to znamena: "trochu jsem vic pritlacil a lak nedopadl moc dobre" ? To ja jen, abych vedel, jak to svinstvo (ne)dostavat dolu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…