Konstrukční vady
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
« Oct. 1.6 74kW vs. Fabia TDI
To záleží na tom, co preferuješ.
1.Octavia 1.6 74kW má větší charisma a kufr, slabší, motorce podobný motor a vyšší spotřebu.
Co se týče tuningu motoru, dle mého názoru, moc peněz za málo muziky s omezenými možnostmi.
2.Fabia TDI má mladší design, menší kufr a image malých aut. Na druhou stranu má super motor s nízkou spotřebou, kterému s váhou Fábie je úplně jedno, když se zapomene podřadit o dva stupně dolu. Co se týče tuningu motoru, dle mého názoru, hodně muziky za málo peněz.
Čili, když to sečtu a podtrhnu, rozhodování je v rovině jak moc potřebuješ velký kufr a pseudoimage vozu střední třídy vykoupené malým výkonem s velkou spotřebou s omezenými možnostmi tuningu nebo prferuješ new design a dynamiku jízdy s výkonným a spořivým motorem, podbízícejím se k tuningu. -
« Re: Jízda na dálnici
To bohuzel nevim, trasy do Brna jsem moc casto nejezdil.Tu Oktavu jsem pred nejakym casem prodal.
Ted bych chtel koupit zas auto, rozhoduji se mezi you co jsem mel (1.6/74kW) - prave protoze dobre jela a Fabii 1.9TDI.Vzhledem k tomu, ze bych rad pozdeji sel do tuningu tak vypada ta fabie perspektivnejsi...v tomhle bys asi nejlepe poradil ty Michale. -
"-- skrytý --" 19.03.01 06:42
« Re: Výfuk rezonuje těsně nad 2000 ot.
Kulance - i když už máš po záruce tak ti to opraví zadarmo - seriozní firma uzná výrobní vadu i po záruce - to je kulantní jednání - jinými slovy řeknou - jsme * , montujeme do toho šmejd , tak ti to vyměníme zadara . Otec to měl u 1.6 74kW , po 2 letech bez problému vyměnili.