Konstrukční vady

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  20:01

« Re: Oct. 1.6 74kW vs. Fabia TDI

Když jsme u té Fabie TDI, tak mě napadlo, že tam nabízí za 22.000Kč sportovní paket (volant, sedadla...). Viděl to už někdo live?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  19:33

« Re: Oct. 1.6 74kW vs. Fabia TDI

Diky za vycerpavajici odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  19:18

« Oct. 1.6 74kW vs. Fabia TDI

To záleží na tom, co preferuješ.
    1.Octavia 1.6 74kW má větší charisma a kufr, slabší, motorce podobný motor a vyšší spotřebu.
    Co se týče tuningu motoru, dle mého názoru, moc peněz za málo muziky s omezenými možnostmi.
    2.Fabia TDI má mladší design, menší kufr a image malých aut. Na druhou stranu má super motor s nízkou spotřebou, kterému s váhou Fábie je úplně jedno, když se zapomene podřadit o dva stupně dolu. Co se týče tuningu motoru, dle mého názoru, hodně muziky za málo peněz.
    Čili, když to sečtu a podtrhnu, rozhodování je v rovině jak moc potřebuješ velký kufr a pseudoimage vozu střední třídy vykoupené malým výkonem s velkou spotřebou s omezenými možnostmi tuningu nebo prferuješ new design a dynamiku jízdy s výkonným a spořivým motorem, podbízícejím se k tuningu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  18:55

« Re: Jízda na dálnici

to "you" ma byt "tim" - pisu v jinem okne anglicky a tohle je vysledek.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  18:54

To bohuzel nevim, trasy do Brna jsem moc casto nejezdil.Tu Oktavu jsem pred nejakym casem prodal.
    Ted bych chtel koupit zas auto, rozhoduji se mezi you co jsem mel (1.6/74kW) - prave protoze dobre jela a Fabii 1.9TDI.Vzhledem k tomu, ze bych rad pozdeji sel do tuningu tak vypada ta fabie perspektivnejsi...v tomhle bys asi nejlepe poradil ty Michale.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  18:40

a mohu se optat, kolik to jelo do kopce před Humpolcem za benzinkou OMV? (směr Brno - Praha)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  18:35

Tech 220 skutecne bylo z kopce na dalnici smerem do Prahy od odbocky na Ricany.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  18:30

z toho kopce se i prazdne lenive debilni Berlingo 1.9D rozjede na cca 175km/h tacho ....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  18:28

..tady už někdo jezdil s Yarisem 1.0 190km/h, tak proč ne 1.6 74kW 220km/h....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  18:26

to je mozny, pokud to je 1.6/74kW a sjizdis ten docela prudky kopec nekde na cca 40km ... smerem na Brno samozrejme ...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  17:59

Nedelam si srandu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  14:18

cohen> 220 s 1,6kou? Zase se musím popadat za břicho... :o)
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.01  12:45

« literatura

Nevíte někdo o mějaké lepší knize o octávce než je ta od Cedrycha. MM
  • « 00 Reagovat !

foto

19.03.01  10:29

Mel jsem 1.6/74kW jezdilo mi to 220 (pak omezovac), s ovladanim auta jsem v te rychlosti
    problem nemel, ale brzdeni uz je horsi (v zadu nejsou kotouce a je to znat).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.03.01  06:42

« Re: Výfuk rezonuje těsně nad 2000 ot.

Kulance - i když už máš po záruce tak ti to opraví zadarmo - seriozní firma uzná výrobní vadu i po záruce - to je kulantní jednání - jinými slovy řeknou - jsme * , montujeme do toho šmejd , tak ti to vyměníme zadara . Otec to měl u 1.6 74kW , po 2 letech bez problému vyměnili.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.01  23:01

1.6 asi ne, ale s turbem jsem lítal po dálnici 230 a úplná pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.01  21:58

1.6 - to to jede 200? jeste to tady chvilku budu cist, a uz si tu Koktavku pujdu koupit. Jestlipak se to taky da jeste v te rychlosti ovladat nebo zabrzdit? pardon- trosku sem si musel rypnout, ale stejne, to auto na to asi neni...
  • 00 Reagovat !

foto

14.03.01  14:21

« Řazení

Občas mi nejde zařadit jednička a to i při opakovaných pokusech. Prý je to u 1.9SDi normální. Jezdil jsem i s TDi ale tam tento problém vůbec nebyl. Je to na reklamaci?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.01  11:01

Tak to by mně taky zajímalo. Rover napsal že v ramci kulance do 36 mesicu meni Škodovka predni cast vyfukoveho potrubi zdarma. Moje zkušenosti jsou takové že mám 1 rok záruku a víc ani prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.01  10:49

Co je to kulance ???? :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…