ŠKODA Felicia a její tuning
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« chip spotreba po ...
kluci mam 6mes starou 50MPi kombi, cca v 5tis sem u SportMotoru nechal udelat up na 60kW, auto je znatelne zivejsi ted sem tam hodil i vzduch filtr a Brisky LGS svicky je to este lepsi. Pomozte mi s hodnocenim spotreby. jel sem ted z Chorvatska cca 600km vkuse 140-150km/hod dalnice (Maribor - Ostrava) auto 3lidi plus plnej kufr veci + veci v interieru, spotreba 6,9l/100km. Je to dobry nebo je to moc? nemam se ceho chytit bo do 5tis km sem to auto jezdil v zime a spotreba byla v rozmezi 7,4 - 8,9 l/100km. ted normalne jezdim hlavne mesto za nejakych 7 - 7,4 l/100km. Dik za posterhy (popr. muj maj dkanok@edcz.cz). -
« chiptuning
Asi před třemi týdny jsem si nechal na své Felicii 1,3 MPI 50kW zvýšit výkon motoru na 55kW chiptuningem.Od té doby mi auto bezprostředně po nastartování a rozjetí ve studeném stavu silně (na křižovatkách až nebezpečně) cuká. Před touto úpravou jsem tento problém vůbec neměl. Firmu která mi tuto úpravu prováděla zatím nezveřejním. Počkám , až jak se k tomuto problému vyjádří, popřípadě jak dopadne reklamace. Máte někdo podobnou zkušenost? -
« Re: Pruh na predni okno
Myslel sem tim nedelat na ne moc machry pokud te chytej neco napr. nabouras. Nedavno sem naboural a docela sem mel stazenou * (ale slo i o jiny doplnky) ale nakonec vsechno bylo v pohode. Pokud clovek nedela "machry" ale spis blbce tak je to s poldama v pohode. Tema poldama sem hlavne myslel to ze ta samolepka na prednim okne nesmi podle mojich informaci bejt. Jinak nevim, nechci se s nekym hadat. Ale samozrejme samolepku na predni okno vrele doporucuju, vypada to nejen skvele "soutezacky" ale ma to i perfektni clonici funkci. Beavis
« Re: Ladeny vyfuk na Felicii
Mam akorat dobrej tip.Ted jsem si nechal udelat na Felicii(r.95,50 kwBM)mensi upravu u GXtuning.Filtr,jednotka a jejich vlastni vyfuk od katalyzatoru.Je to poradna roura(jak u Acka)a ten zvuk je paradni.Dokonce,kdyz clovek ubere plyn, tak "prska"vyfuk.A jede to skvele.Ted ma 55kw.Ptal jsem se jeste na vacku,ale pri volnobehu pry dost kolisaji otacky,tak uvidime. -
« Re: Ladeny vyfuk na Felicii
Jestli ti jde jen o ten zvuk , tak doporucuju, demontovat stredni mezitlumic a nahradit rourou 42 mm . A jako konec to chce treba Remus nebo podobne ladene koncovky. Pak je to docela hucak, mam to na Favu a je to OK. Ale kdyz vidim poldy, tak musi ihned noha z plynu :-)) -
« Ladeny vyfuk na Felicii
Cau vsichni fandove do Felicii.Prosim vas, mate nekdo zkusenosti s ladenim vyfuku na Felicii 1,3 50kW, r.v. 1995. Mam na ni chiptunning od firmy Cimbu (vrele doporucuji) ale furt mi to nestaci a hlavne mi schazi perfektni zvuk. Sice mam doma kompletni plany primo od Skodovky na vyrobu soutezniho vyfuku jak na Skodu 120, 130 a i na Favorita ale nevim jestli by ten na Favorita vyhovoval. Nebo mate nekdo jinej napad popr. zkusenosti. Diky Beavis
« Re: Pruh na predni okno
Me ho lepily v jedny firme ktery dela samolepici reklamy a ty to udelali jednoduse tak ze jsme tu folii (bila, samozrejme zvenci) postrikali vodou aby se tak nelepila a pak jsme ji prilozili na okno a prilepili a pak se okraj jednoduse napr. ziletkou odrizl a postupne se zasunul pod tesnici gumu okolo okna (ale pozor!!!!! pred lepenim je dobry gumu odchlypnout a vymyt protoze za ni je plno prachu ktery pak zhorsuje prilepenu a navic pod folii jsou zbytky spiny ktera je samozrejme videt jenom z kabiny ale i tak. Nakonec se z folie vytlaci sterkou voda a je to hotovo. Potom folie drzi jak pribita i kdyz prez ni jezdi sterace. To mam vyzkouseni. Ale bacha na policajty!!! Brzo nabidnu na svojich WWW strankach ([odkaz] i fotky, takze uvidis i jak to vypada. Jinak je to SUPER, hlavne ted v lete. Pekne to zastinuje slunicko. Beavis -
« Re: Barveni brzd
Ja to natiram emailem pro automobilove karoserie, presny typ jsem schopen v pripade zajmu zjistit, stoji tusim kolem 85 Kc. Nanasim to stetcem 2 x, na bubnech a trmenech to drzi vyborne, na hrane kotouce se to samozrejme speče. Na Formanu mi to vydrzelo bez jakychkoliv retusi 3 roky a urcite to jeste dlouho vydrzi. Na Brave jsem si to udelal taky. Pozn.: mam taky cervenou, proste se mi libi ... -
« Re: Barveni brzd
Staci to jen ocistit a odmastit. Pak si kup barvu ve spreji, takovy ty univerzalni na kov i umele hmoty. Nastrikej to trema vrstvama a az to trochu oschne, tak to auto projed, aby se to pekne zapeklo. Ja to tak delam a drzi to dobre. Jen doporucuju nejakou jinou barvu nez cervenou, takovejch tu jezdi az moc :-)) -
« Barveni brzd
Mam dotaz,
ma nekdo z Vas jiz za sebou barveni brzd. kotoiuce a desticek? Obcas nejake vidam, bud svitive zlute, zlute nebo cervene. Staci jen ocistit drat. kartacem? A jakou barvu pouzit aby vydrzela tu teplotu. Pripadne jak dlouho takove nabarveni vydrzi?
Diky za jakekoliv nakopnuti (spravnym smerem)