ŠKODA Felicia a její tuning

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

18.07.00  16:39

« chip spotreba po ...

kluci mam 6mes starou 50MPi kombi, cca v 5tis sem u SportMotoru nechal udelat up na 60kW, auto je znatelne zivejsi ted sem tam hodil i vzduch filtr a Brisky LGS svicky je to este lepsi. Pomozte mi s hodnocenim spotreby. jel sem ted z Chorvatska cca 600km vkuse 140-150km/hod dalnice (Maribor - Ostrava) auto 3lidi plus plnej kufr veci + veci v interieru, spotreba 6,9l/100km. Je to dobry nebo je to moc? nemam se ceho chytit bo do 5tis km sem to auto jezdil v zime a spotreba byla v rozmezi 7,4 - 8,9 l/100km. ted normalne jezdim hlavne mesto za nejakych 7 - 7,4 l/100km. Dik za posterhy (popr. muj maj dkanok@edcz.cz).
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.00  08:06

« chiptuning

Asi před třemi týdny jsem si nechal na své Felicii 1,3 MPI 50kW zvýšit výkon motoru na 55kW chiptuningem.Od té doby mi auto bezprostředně po nastartování a rozjetí ve studeném stavu silně (na křižovatkách až nebezpečně) cuká. Před touto úpravou jsem tento problém vůbec neměl. Firmu která mi tuto úpravu prováděla zatím nezveřejním. Počkám , až jak se k tomuto problému vyjádří, popřípadě jak dopadne reklamace. Máte někdo podobnou zkušenost?
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.00  22:38

« Neco novyho

No jsne, je tu nejak mrtvo. Napiste nekdo jaky kdo mate zkusenosti s trochu vetsim zasahem do motoru 1.3 50kW jako napr. snizena hlava, ostra vacka, brouseny kanalky apod. Beavis
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.00  00:00

« Felicie 50kwBMM

Je tu nejak mrtvo,uz to bylo v archivu a to je skoda.Ma jeste nekdo neco zajimavyho na felicii(jina vacka?)?????
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.00  16:50

« Re: Ladeny vyfuk na Felicii

Skvely, diky. Jdu se na to podivat. Beavis
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  22:37

Tak je to "GX TUNING LEV s.r.o.",Boranovicka 14 ,Praha 8.Tel.688 74 75.Jinak maj docela peknou reklamu v poslednim Autosport Tuningu.Je tam prave ten vyfuk(mimo jine).Kdyz si tam dojdes tak ti vytisknou vsechno co delaj na feldu.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  22:25

Mohl by si dat na tu firmu nejakej kontakt. Diky Beavis
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  22:22

« Re: Pruh na predni okno

Myslel sem tim nedelat na ne moc machry pokud te chytej neco napr. nabouras. Nedavno sem naboural a docela sem mel stazenou * (ale slo i o jiny doplnky) ale nakonec vsechno bylo v pohode. Pokud clovek nedela "machry" ale spis blbce tak je to s poldama v pohode. Tema poldama sem hlavne myslel to ze ta samolepka na prednim okne nesmi podle mojich informaci bejt. Jinak nevim, nechci se s nekym hadat. Ale samozrejme samolepku na predni okno vrele doporucuju, vypada to nejen skvele "soutezacky" ale ma to i perfektni clonici funkci. Beavis
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  19:26

Mam akorat dobrej tip.Ted jsem si nechal udelat na Felicii(r.95,50 kwBM)mensi upravu u GXtuning.Filtr,jednotka a jejich vlastni vyfuk od katalyzatoru.Je to poradna roura(jak u Acka)a ten zvuk je paradni.Dokonce,kdyz clovek ubere plyn, tak "prska"vyfuk.A jede to skvele.Ted ma 55kw.Ptal jsem se jeste na vacku,ale pri volnobehu pry dost kolisaji otacky,tak uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.00  10:12

« Re: Vyzva!!!

Ty budeš asi dobrej blbeček, co ?!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  22:49

Jestli ti jde jen o ten zvuk , tak doporucuju, demontovat stredni mezitlumic a nahradit rourou 42 mm . A jako konec to chce treba Remus nebo podobne ladene koncovky. Pak je to docela hucak, mam to na Favu a je to OK. Ale kdyz vidim poldy, tak musi ihned noha z plynu :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  22:47

Jak jsi to myslel s tema policajtama, to tak moc delaj bubaky? Zas takovej rozdil mezi nalepenym a natonovanym pruhem neni.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.00  22:13

« Ladeny vyfuk na Felicii

Cau vsichni fandove do Felicii.Prosim vas, mate nekdo zkusenosti s ladenim vyfuku na Felicii 1,3 50kW, r.v. 1995. Mam na ni chiptunning od firmy Cimbu (vrele doporucuji) ale furt mi to nestaci a hlavne mi schazi perfektni zvuk. Sice mam doma kompletni plany primo od Skodovky na vyrobu soutezniho vyfuku jak na Skodu 120, 130 a i na Favorita ale nevim jestli by ten na Favorita vyhovoval. Nebo mate nekdo jinej napad popr. zkusenosti. Diky Beavis
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  22:07

Me ho lepily v jedny firme ktery dela samolepici reklamy a ty to udelali jednoduse tak ze jsme tu folii (bila, samozrejme zvenci) postrikali vodou aby se tak nelepila a pak jsme ji prilozili na okno a prilepili a pak se okraj jednoduse napr. ziletkou odrizl a postupne se zasunul pod tesnici gumu okolo okna (ale pozor!!!!! pred lepenim je dobry gumu odchlypnout a vymyt protoze za ni je plno prachu ktery pak zhorsuje prilepenu a navic pod folii jsou zbytky spiny ktera je samozrejme videt jenom z kabiny ale i tak. Nakonec se z folie vytlaci sterkou voda a je to hotovo. Potom folie drzi jak pribita i kdyz prez ni jezdi sterace. To mam vyzkouseni. Ale bacha na policajty!!! Brzo nabidnu na svojich WWW strankach ([odkaz] i fotky, takze uvidis i jak to vypada. Jinak je to SUPER, hlavne ted v lete. Pekne to zastinuje slunicko. Beavis
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.00  16:39

« Pruh na predni okno

Nevite nekdo jak zarucene prilepit pruh nahoru na celni okno, aby kopiroval zaobleni okna (bez strihani)? Jestli to zahrivat fenem a tvarovat nebo jinak...?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  13:06

« Re: Barveni brzd

Ja to natiram emailem pro automobilove karoserie, presny typ jsem schopen v pripade zajmu zjistit, stoji tusim kolem 85 Kc. Nanasim to stetcem 2 x, na bubnech a trmenech to drzi vyborne, na hrane kotouce se to samozrejme speče. Na Formanu mi to vydrzelo bez jakychkoliv retusi 3 roky a urcite to jeste dlouho vydrzi. Na Brave jsem si to udelal taky. Pozn.: mam taky cervenou, proste se mi libi ...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.00  10:42

« Re: chiptuning

Sprasmotor - jsou to zlodeji. Zkus Motor-Excel, ti maj vlastni vyvoj,stavi zavodni motory (podle me zaruka kvality)..... + solidni jednani!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.06.00  21:44

« Re: Barveni brzd

Staci to jen ocistit a odmastit. Pak si kup barvu ve spreji, takovy ty univerzalni na kov i umele hmoty. Nastrikej to trema vrstvama a az to trochu oschne, tak to auto projed, aby se to pekne zapeklo. Ja to tak delam a drzi to dobre. Jen doporucuju nejakou jinou barvu nez cervenou, takovejch tu jezdi az moc :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.00  21:23

« Re: chiptuning

Proc ne SportMotor? Uz nekomu neco znicili? Jen mne zajima v cem se mohou jednotlive firmy lisit, kdyz opravene parametry v centr. jednotce jsou skoro shodne.
    ???
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.00  21:19

« Barveni brzd

Mam dotaz,
    ma nekdo z Vas jiz za sebou barveni brzd. kotoiuce a desticek? Obcas nejake vidam, bud svitive zlute, zlute nebo cervene. Staci jen ocistit drat. kartacem? A jakou barvu pouzit aby vydrzela tu teplotu. Pripadne jak dlouho takove nabarveni vydrzi?
    Diky za jakekoliv nakopnuti (spravnym smerem)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…