Škoda Fabia
« rekord
Zaznamenal jsem nový rychlostní rekord po dálnici, když jsem jel s nemocným dítětem: s 44kW Fábkou bez jakékoliv úpravy ve dvou dospělých + dítě po rovině 170km/hod. Když to bylo trochu skopca tak se ručička přiblížila 180km/hod, dokopce (relativně prudkého a dlouhého hned za Lipníkem na trase Lipník nad B. - Olomouc) se rychlost zmenšila na 140km/hod. Celkem sem s tím výkonem "slabčáckého motoru MPI" spokojenej. ;-) -
« Re: problemy so servomriadenim
vencex, drhlo ti to hned od zaciatku? - bo mne to zacalo iba cca pred mesiacom - je pravda, ze prave vtedy boli relativne slusne tepla - ale drhlo to aj ked bola vonku zima (takze teplotne to asi zavisle nie je) - skontrolujem este ten volant - mozno to skutocne drhne tam. -
« Re: problemy so servomriadenim
Mam neco podobneho, (74kW, 08/2000, 21kkm), slabe drhne pri urcitem natoceni, hlavne kdyz je vedro. Osobne si myslim, ze to nedela posilovac ani rizeni, ale drhnou plasty (nebo krouzek airbagu?) mezi volantem a konzoli. I podle toho drhnuti to tak vypada... -
« listy na vyduchoch
jednemu mojmu kamaratovi sa podarilo "nedopatrenim" ulomit jednu listicku na strednych vyduchoch z vetrania, dnes som bol v servisoch a vsade mi hovorili tak ako som ocakaval - treba vymenit komplet oba vyduchy za len 1600 korun, neviete niekto ine (hlavne lacnejsie:) riesenie?
pripadne by som to este skusil spravit - viete niekto poradit ako sa to rozoberie? -
« Otvaranie nadrze
Neprerabal niekto otvaranie palivovej nadrze z clasickeho na comfortne ? Mna to uz zacina hnevat. Pouzili tam rovnako debilny system sachovania s klucikom ako na S 120. Vsimal som si fabie na pumpe, videl som viacero novacikov, ako sposobuju pumparom vseobecne obveselenie svojim "odomykanim". Skor ako budem volat do nejakeho servisu, chcel som si vypocut (precitat) par dobrych rad. Vdaka. -
« Re: Prehliadka po 15 tis.
HAHA: Právě mám za sebou 1. roční garanční prohlídku (11.000 km) a ceny jsou přesně následující: 1) čistič oleje - 111Kč, 2) podložka 3Kč, 3) Olej (Shell 10W40 polsynt.) 1078Kč, 4) Konkor 20Kč, 5) práce 567Kč. Suma sumárum 1791Kč + DPH. Prohlídku jsem dělal na stejným místě, kde jsem auto koupil.