Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

13.08.01  10:27

« rychlost

Tachometrovejch 180 povazuju za klasiku, ale pak uz mam o motor obavy, otackomer je na 4800-4900 a jeste by to jelo (z kopce), myslim, ze na nejakym delsim stoupani bych z toho vymack i 190. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.01  22:41

« Re: výsledky po úpravě motoru 44 kW

PS2- nedelal ti to nahodou Ing. Muck??
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.01  22:28

« Re: rekord

ten kopec znam:o) tak to se da, to jako jo:o)!
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.01  10:11

« rekord

Zaznamenal jsem nový rychlostní rekord po dálnici, když jsem jel s nemocným dítětem: s 44kW Fábkou bez jakékoliv úpravy ve dvou dospělých + dítě po rovině 170km/hod. Když to bylo trochu skopca tak se ručička přiblížila 180km/hod, dokopce (relativně prudkého a dlouhého hned za Lipníkem na trase Lipník nad B. - Olomouc) se rychlost zmenšila na 140km/hod. Celkem sem s tím výkonem "slabčáckého motoru MPI" spokojenej. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.01  15:46

« Re: vrzani

Mě okna také nevržou, protože je zásadně neotvírám :))) A to i když mám elektriku.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  13:00

mne okna (zatial - 3000km) nednrcia
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  12:59

« Re: problemy so servomriadenim

vencex, drhlo ti to hned od zaciatku? - bo mne to zacalo iba cca pred mesiacom - je pravda, ze prave vtedy boli relativne slusne tepla - ale drhlo to aj ked bola vonku zima (takze teplotne to asi zavisle nie je) - skontrolujem este ten volant - mozno to skutocne drhne tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  12:22

Mam to stejné - okna v elektrice, jak se pootevřou začnou vrzat (drnčet). Čím větší sucho a teplo, tím je to horší.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  11:59

Neni to vrzani, spis drnceni. Dela to jen pri otevrenych okynkach, hlavne na dlazbe. Mam je v elektrice, tak nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  11:56

« Re: problemy so servomriadenim

Mam neco podobneho, (74kW, 08/2000, 21kkm), slabe drhne pri urcitem natoceni, hlavne kdyz je vedro. Osobne si myslim, ze to nedela posilovac ani rizeni, ale drhnou plasty (nebo krouzek airbagu?) mezi volantem a konzoli. I podle toho drhnuti to tak vypada...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  11:18

« Re: servizz

ten znamej mel felici ve stribrny metle. Blbej ani mozna ne, spis vyplasenej a nezkusenej.
    Do Exnera bych taky jezdil, kamos ma passata a nemuze si to vynachvalit, prijemny lidi, dobra prace, ...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  10:41

mne to tiez pekne drnci, ked mam pootvorene okno - ale len ked mam pustenu nahlas hudbu (tj.rezonuje to od reprod.)- ked je okno poriadne zavrete, tak je to v pohode... pomoze mi v tom dake utlmenie dveri ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  10:28

« listy na vyduchoch

jednemu mojmu kamaratovi sa podarilo "nedopatrenim" ulomit jednu listicku na strednych vyduchoch z vetrania, dnes som bol v servisoch a vsade mi hovorili tak ako som ocakaval - treba vymenit komplet oba vyduchy za len 1600 korun, neviete niekto ine (hlavne lacnejsie:) riesenie?

pripadne by som to este skusil spravit - viete niekto poradit ako sa to rozoberie?
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  10:15

« Otvaranie nadrze

Neprerabal niekto otvaranie palivovej nadrze z clasickeho na comfortne ? Mna to uz zacina hnevat. Pouzili tam rovnako debilny system sachovania s klucikom ako na S 120. Vsimal som si fabie na pumpe, videl som viacero novacikov, ako sposobuju pumparom vseobecne obveselenie svojim "odomykanim". Skor ako budem volat do nejakeho servisu, chcel som si vypocut (precitat) par dobrych rad. Vdaka.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  09:30

« servizz

flup> Zajimali by mne i jine zkusenosti, jestli tam (lajf carz) mam jezdit. Jezdil bych do Auto Exner, ale nemam VW :-). Treba to voni nebrali jako vojebavku, ale jako dobrou praci, estli ma tvuj znamej Laurina & Klementa, tak se nedivim.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  09:23

« vrzani

To se divim, pootevreny okynko. Ja kdyz mam otevreny okna, tak neslisim vubec nic, resp. zadny vrzani. To musi asi hodne vrzat.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  08:55

« Re: Prehliadka po 15 tis.

jo to by mne taky zajimalo co s tim... uz nez jsem si Fabiu koupil jsem o tom cetl no a dela mi to taky...pootevreny okynko na jakekoliv nerovnosti neprijemne vrze...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  21:15

Jo, a 5. dveře na moje upozornění seřídili v podstatě dokonale, takže teďka se zavírají až nepříjemně perfektně. Takže teď už mě štve jenom vrzání pootevřených předních oken a to jsem jim zapoměl říct! :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  21:10

HAHA: Právě mám za sebou 1. roční garanční prohlídku (11.000 km) a ceny jsou přesně následující: 1) čistič oleje - 111Kč, 2) podložka 3Kč, 3) Olej (Shell 10W40 polsynt.) 1078Kč, 4) Konkor 20Kč, 5) práce 567Kč. Suma sumárum 1791Kč + DPH. Prohlídku jsem dělal na stejným místě, kde jsem auto koupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  20:58

« Re: výsledky po úpravě motoru 44 kW

>Jasne ze se dalo jet na 4 stupen 140km/h(bez upravy)

Jo ale na 4 140 nemělo smysl - 4ka vadne někde u 120ti...

a 5200 otáček? no krize to není, ale neřek bych, že to tomu motoru prospívá.

PeeKaa
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…