Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: rychlost
huf> Nerozciluj se hned - netvrdim preci, ze v pohode jezdi 200 :-) Pouze rikam, ze jsem z toho auta jednou vytahl tachometrovych 200 (podotykam, ze z vetsiho kopce); kolik max jede tdi nebo 2.0 je vcelku nerelevantni... By the way, prijde mi, ze rychlomer fabie docela premeruje... -
"-- skrytý --" 14.08.01 14:45
« Re: repro do fabie
Vyduchy v zadnych dverach vedla klucky pobavili aj mna :-) Skusim dat dole krytku a uvidim, ci su tam aspon kable.
Ja som premyslal o 2 alternativach, 1. bola basak do plata a stredy+vysky do tych 10cm dier vedla plata (ako to tu uz niekto spominal). Odradza ma to, ze to bude vidiet zo zadneho okna a moze sa mi stat to, co jednemu znamemu, nejaky k***t mu rozrezal kvoli repraku cele plato a ked uz bol v tom tak zdemoloval aj vypln dveri, odkial tiez zobral repraky. To nemusim... Este jedna vec k tomuto rieseniu, ked budem mat kufor plny, tak mi ten basak bude zavadzat.
2. alternativa je kupit nejake fakt kvalitne 10cm repraky, neviete mi nejake poradit? -
jv4> Ty se mi chlape nějak nezdáš. 44kW že jede 200? A jinak dobré? Mé MPI 44kW jede 215 (je to jenom štítek) Cha cha.
Ale vážně. Proč by měl takový povaleč do města, jako je MPI 44kW, být tak rychlý, jako TDI a 2.0??? Já jsem jel s MPI 50kW a byl to horor. Nejel a nejel a nejel. Navíc prodleva na plynu je donebevolající. MPI na dálnici (když jedu já a provokuju se svou "MPI" ;o) odpadají tak ve 160-170. do kopce 140 a dost. -
Presne tak.. vo vybave je iba _predpriprava_, tj.natiahnute kable.. (kazdopadne to plati u Classicu a Comfortu, o Elegance neviem.. )
Do zadu idu 10cm repra - cize nic moc - skor by som asi odporucil nieco vacsie do plata - 6x9" alebo 20cm - kusy s vyssou citlivostou hraju dobre aj bez samostatneho zosilovaca, zivene len radiom...
Zaujimava moznost pre Fabiu dozadu mozu byt 3 pasmove komponentne Magnaty, co som minule videl - 20 alebo 25 cm basak (do plata), 10 cm stred + vysky (na pripravene miesta)... -
vydechy vzduchu ???? jediny vydechy co tam jsou na zadek jsou pod prednima sedadlama... teda aspon u auta s AC... Ja mam 4 repro (v predu) a to vzadu je priprava pro dalsi 4 repro... tudiz akorat krytky a vzadu ty 2 lichobezniky po stranach ktery jsou uplne na * protoze se tam nic moc nevleze... -
Kdyz uz jste u tech "rychlostnich rekordu" 44kW - z poradneho kopce jede tachometrovych i 200 (prijezd do Prahy po brnenske dalnici). Jinak se mi zda, ze po delsi rychlejsi jizde (cca. 30km) jede lepe - udrzi si docela v pohode tech 180 i na rovine. Ale co chudak motor a spotreba? -
« Re: problemy so servomriadenim
Ne, drhnout to zacalo az tak pred 2 mesicema (10 mesicu stari auta). Ale chci to dat do servisu, protoze mi za tyden konci zaruka, a jistota je jistota - nerad bych menil servo za svoje. Rikali, ze pokud to reklamuju a na nic neprijdou, a pokud se to znovu objevi, je to jeste zaruka. Dam info, jak to dopadlo. -
"-- skrytý --" 13.08.01 15:46
« repro do fabie
Mam tam od vyroby vpredu 4 repraky (2 basaky a 2 vyskace) a chcel by som dat nejake este dozadu. Neviete niekto aky priemer sa zmesti dozadu? Alebo si mam dat vyrezat diery do plata a dat tam nieco vacsie? Co odporucate?
BTW. mne sa zda, ze v zadnych dverach su vyskace, hoci nie su zapojene(a ani som si neobjednal dalsie 4 repro). Skuste sa pozriet aj vy, ci tam tie repraciky v zdanych dverach mate.