Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  09:52

« Re: rychlost

huf> Nerozciluj se hned - netvrdim preci, ze v pohode jezdi 200 :-) Pouze rikam, ze jsem z toho auta jednou vytahl tachometrovych 200 (podotykam, ze z vetsiho kopce); kolik max jede tdi nebo 2.0 je vcelku nerelevantni... By the way, prijde mi, ze rychlomer fabie docela premeruje...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  20:31

« Re: výsledky po úpravě motoru 44 kW

vici -> proč?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  20:30

« Re: výsledky po úpravě motoru 44 kW

Proč?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  16:19

« Re: repro do fabie

Zo ziadnych 10cm ale nikdy nedostanes rozumny bas. Daj si do dier 10cm stred+vyskac (nejake koaxialy) a do kufra si daj basovy box alebo tubu, ked potrebujes kufor, vyberies ho a nezavadzia. Ale neviem, ci Skodovacke radio ma vystup na zosilovac.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.01  14:45

Vyduchy v zadnych dverach vedla klucky pobavili aj mna :-) Skusim dat dole krytku a uvidim, ci su tam aspon kable.

Ja som premyslal o 2 alternativach, 1. bola basak do plata a stredy+vysky do tych 10cm dier vedla plata (ako to tu uz niekto spominal). Odradza ma to, ze to bude vidiet zo zadneho okna a moze sa mi stat to, co jednemu znamemu, nejaky k***t mu rozrezal kvoli repraku cele plato a ked uz bol v tom tak zdemoloval aj vypln dveri, odkial tiez zobral repraky. To nemusim... Este jedna vec k tomuto rieseniu, ked budem mat kufor plny, tak mi ten basak bude zavadzat.

2. alternativa je kupit nejake fakt kvalitne 10cm repraky, neviete mi nejake poradit?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  12:40

jv4> Ty se mi chlape nějak nezdáš. 44kW že jede 200? A jinak dobré? Mé MPI 44kW jede 215 (je to jenom štítek) Cha cha.

Ale vážně. Proč by měl takový povaleč do města, jako je MPI 44kW, být tak rychlý, jako TDI a 2.0??? Já jsem jel s MPI 50kW a byl to horor. Nejel a nejel a nejel. Navíc prodleva na plynu je donebevolající. MPI na dálnici (když jedu já a provokuju se svou "MPI" ;o) odpadají tak ve 160-170. do kopce 140 a dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  12:25

« Re: tuningovy paket na fabii

Moc. lemy 7.000, př.s. 6.000, z.s. 6.000, křídlo, 3.500... bez laku a montáže. Ceny jsou orientační.
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.01  10:24

« tuningovy paket na fabii

Dival jsem se na webu skodovky na jejich tuningovy paket a docela se mi libil (predni spoiler, blatniky, zadni naraznik...) a nikde jsem nenasel cenu... vi to nekdo ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  10:22

BTW: mam autoradio Skoda MS-402 a zajimalo by mne jestli k nemu opravdu lze pripojit CD-changer. Nekde jsem cetl ze ano, ale v navodu je myslim napsano ze ne. Pokud jde, tak jaky?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  10:09

Presne tak.. vo vybave je iba _predpriprava_, tj.natiahnute kable.. (kazdopadne to plati u Classicu a Comfortu, o Elegance neviem.. )
    Do zadu idu 10cm repra - cize nic moc - skor by som asi odporucil nieco vacsie do plata - 6x9" alebo 20cm - kusy s vyssou citlivostou hraju dobre aj bez samostatneho zosilovaca, zivene len radiom...
    Zaujimava moznost pre Fabiu dozadu mozu byt 3 pasmove komponentne Magnaty, co som minule videl - 20 alebo 25 cm basak (do plata), 10 cm stred + vysky (na pripravene miesta)...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  09:53

vydechy vzduchu ???? jediny vydechy co tam jsou na zadek jsou pod prednima sedadlama... teda aspon u auta s AC... Ja mam 4 repro (v predu) a to vzadu je priprava pro dalsi 4 repro... tudiz akorat krytky a vzadu ty 2 lichobezniky po stranach ktery jsou uplne na * protoze se tam nic moc nevleze...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  09:42

Kdyz uz jste u tech "rychlostnich rekordu" 44kW - z poradneho kopce jede tachometrovych i 200 (prijezd do Prahy po brnenske dalnici). Jinak se mi zda, ze po delsi rychlejsi jizde (cca. 30km) jede lepe - udrzi si docela v pohode tech 180 i na rovine. Ale co chudak motor a spotreba?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  08:05

To bluedream: Ty mrizky v zadnich dverich jsou tusim vydechy vzduchu, zkus je vyndat, jde to celkem lehce. Mel si na mysli ty mrizky u packy na otvirani dveri, ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  07:39

Dozadu vedle plata se vejdou jen 10cm repro. Já je mám z výroby (8 x repro) a proti předku hrajou dost mizerně.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  18:53

« Re: problemy so servomriadenim

Ne, drhnout to zacalo az tak pred 2 mesicema (10 mesicu stari auta). Ale chci to dat do servisu, protoze mi za tyden konci zaruka, a jistota je jistota - nerad bych menil servo za svoje. Rikali, ze pokud to reklamuju a na nic neprijdou, a pokud se to znovu objevi, je to jeste zaruka. Dam info, jak to dopadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.01  18:03

smarty> to som si myslel aj ja, ale skus sa pozriet do prednych dveri a pod krytkou je ten reprak trochu vidiet. A presne tak isto to vyzera aj vzadu, preto som sa pytal :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  16:51

tak o tej rychlosti
    na dialnici pri Liptovskom Mikulasi, styria ludia z kopca tachometrickych (plus minus) 195km/h. Ale pocit uz pri tom nie je najlepsi ...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  15:50

Repracky tam nejsou... jsou to jenom krytky a pod ne si teprv musis ty repracky koupit :)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.01  15:46

« repro do fabie

Mam tam od vyroby vpredu 4 repraky (2 basaky a 2 vyskace) a chcel by som dat nejake este dozadu. Neviete niekto aky priemer sa zmesti dozadu? Alebo si mam dat vyrezat diery do plata a dat tam nieco vacsie? Co odporucate?

BTW. mne sa zda, ze v zadnych dverach su vyskace, hoci nie su zapojene(a ani som si neobjednal dalsie 4 repro). Skuste sa pozriet aj vy, ci tam tie repraciky v zdanych dverach mate.
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.01  10:33

« rychlost

sorry, klesani
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…