Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: repro do fabie
Sory za ty vydechy - byla to pouze ma (zrejme mylna) dedukce - ale u nekoho v aute jsem to videl, ze ma vydechy i dozadu a docela se mi to libilo. A pak mi taky prislo divny, ze by vyskace meli byt prede mnou a stredobasy za mnou - to je pro me nelogicke. Kdyby ty stredobasy byly treba ve dverich (napr.Vectra), tak to potom jo, ale takhle? -
« Re: repro do fabie
Smarty> k MS402 se nedá připojit original CD Changer, na ISO konektoru má osazen pouze vstup Phone IN pro připojení HandsFree sady, ale nic víc. CD Changer se dá připojit až k MS502. Údajně existují univerzální CD Changery s vlastním ovládáním a koncovými zes. co se připojují přes ISO konektor pro repro. Podrobnosti ale neznám. -
« US guys and speed
:) Tak prijeli nejaci americani vypomoct lenosne nemecke ekonomice... Dali jsme se po obede do reci a chlapci byli uplne paf z toho jak rychle se tady jezdi... jejich speed limit na highway je 55MPH (88 kmh). Kdyz jsem jim sdelil ze domu si to hasime po dalnici 180, tak sedli na * :-) Taky mi rekli ze plno jejich aut ma omezovac rychlosti nekde kolem jejich maxima... * sranda.. hlavne ze maji obsahy v autech 4l+ a v jejich atlante deno denne vyhlasujou RED ALERT, ze se tam neda dejchat :)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Hmm neslyšel jsem ale silně o tom pochybuju...
BTW ve státech je cestovka, která se zabejvá tím, že vozí bohatý američany do němec, aby si tam vyzkoušeli, co znamená neomezná rychlost. Na dálnicích v okolí mnichova se prej daj tyhle týpci zahlídnout na motorkách nebo ve sporťácích...
A to fšeee
PeeKaa