Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: US guys and speed
Vypis z webu (visitusa.org)
Traffic laws are set by states and regions, but in general the interstate speed limit around the country ranges from 55 to 65 miles per hour. The speed limit in cities is usually set between 25 and 30 miles per hour. Speeding is a serious offence resulting in high fines.
takze no speed limit se mi taky nezda... ale nevim... -
« Re: US guys and speed
>ale pokial viem, tak na niektorych medzistatnych >cestach je v USA neobmedzena rychlost.
Hmm neslyšel jsem ale silně o tom pochybuju...
BTW ve státech je cestovka, která se zabejvá tím, že vozí bohatý američany do němec, aby si tam vyzkoušeli, co znamená neomezná rychlost. Na dálnicích v okolí mnichova se prej daj tyhle týpci zahlídnout na motorkách nebo ve sporťácích...
A to fšeee
PeeKaa -
« Re: repro do fabie
Sory za ty vydechy - byla to pouze ma (zrejme mylna) dedukce - ale u nekoho v aute jsem to videl, ze ma vydechy i dozadu a docela se mi to libilo. A pak mi taky prislo divny, ze by vyskace meli byt prede mnou a stredobasy za mnou - to je pro me nelogicke. Kdyby ty stredobasy byly treba ve dverich (napr.Vectra), tak to potom jo, ale takhle? -
« Re: repro do fabie
Smarty> k MS402 se nedá připojit original CD Changer, na ISO konektoru má osazen pouze vstup Phone IN pro připojení HandsFree sady, ale nic víc. CD Changer se dá připojit až k MS502. Údajně existují univerzální CD Changery s vlastním ovládáním a koncovými zes. co se připojují přes ISO konektor pro repro. Podrobnosti ale neznám.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Vrzganie palubovky, co je jej jediny problem, sa uz neda liecit ani presne smerovanym uderom(co s pociatku celkom pomahalo) a vrzga stale.
Priem.spotreba podla PP (prekvapivo nizkych na podmienky): 6.3 L/100km, 50 %dialnica, 50% mesto, vacsinou Nemecko. Zatial nadpriemerna spokojnost, aj ked to na tej dialnici chvilku trva, kym to ukazuje tych 150 dielikov.
btw, skusil niekto Tuning tohoto motora?