Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  09:37

« Re: rezerva a PP from Chytrak

No skoda by te asi poslala akorat do * s tim, ze udaj na PP je pouze orientacni
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  08:51

Hmm... jako bych to neříkal na toho svyho konci prispevku ... - stejne se najdou poučující ...

No abych uklidnil všechny pochybovačné tomáše (a Ydevy)

- do mínusu bych nikdy nešel - znám rizika

- test jsem dělal v praze, kde je na kždým kroku
    bezninka...

- kdyby mě došel B a PP ještě ukazoval 20 km (a přecejen se něco po.....), věř Ydeve, že bych nic neplatil, ale ještě by se škodovka omluvila
    :-))

Koneckonců k čemu jinýmu by tam PP byl....

PeeKaa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.01  07:58

« Re: Fabia Basic...

Je fakt, ze uz sem tam dlouho nebyl, ale uz tak pred mesicem a pul sem jich par na hale videl... Zkusim se mrknout na stranky Skoda auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  07:49

« Re: rezerva a PP

Před 3/4 rokem jsem jel z Maďarska přes Slovensko domů a na Slovensku jsem zjistil, že už to nedojedu (taky jsem se dlouho motal po Blavě). A neměl jsem Slovenské love. Nakonec když jsem měl podle PP dojezd cca 15km, tak jsem objevil benzinku, kde mě byli ochotní nechat za 100Kč natankovat v poměru 1:1. Ale i tak - díky jim za to. Měl jsem tehdá celkem nahnáno, protože jsem to auto vlastnil ani né měsíc. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  20:54

Mne nikdy nesel PP do minusu! O Fabii 1,0 ve spanelsku jsem nic nenasel...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  18:30

Na idnes.cz psali, že škodovka už vyrábí v tichosti Fabie s litrovým motorem, ale jdou výhradně na vývoz (Španělsko, Portugalsko...) a u nás se začnou prodávat až na podzim až se vyprodají Felicie. O ceně a výbyvě nic nevím. Zajímal by mě především výkon motoru a spotřeba.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  18:28

Ja kdyz tankuju a PP ukazuje dojezd 0 (vyjimecne), tak tam dam 42-43 litru. Takze zbyvaji 2-3 litry, tedy snad... Jednou jsem dojel i do minusu asi 15 km, a stejne tam bylo 1.5 litru. Ale ta sevrena pr**l za to nestoji.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  15:27

No ja som isiel az na -25km.. :-) , teda PP ukazoval dojazd 0km, ale este som urobil 25km kym som konecne nasiel otvorenu benzinku... Takze myslim ze sa da bez problemov ist kym PP ukazuje dojazd viac ako 20km...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  12:18

mno s temi praskajicimi okny, tak to je mraz.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  11:46

no a kolik taky stoji novej kat jako nahrada za ten propalenej kdzy vyjedes nadrz :)) hmm
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  10:46

Tady jeden Chytrak. Jen si zkus vyjet nadrz do sucha :-) Ja to udelal cca 3x u Hondy :-( Ale taky si zjisti jak se odvzdusnuje palivova soustava a kolik stoji nove palivove cerpadlo do tveho super vozidla ;)
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  10:23

« Fabia Basic...

Zdravim vas pani, na Fabiu Basic som uz videl reklamu u nejakeho predajcu v novinach, takze uz asi je "k mani". Bol tam napisany litrovy motor, cena aj vykon (tie som vsak zabudol :((( holt skleroza hloda... kazdopadne az taky rozdiel v cene oproti 1.4 tam nebol)
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  09:55

« rezerva a PP

nazdárek,

tak jsem včera překonal svůj rekord v odvaze (nebo to byla spíš blbost?? :-))

Zkoušel jsem, jestli opravdu ukazuje PP reálný dojezd. Předtím jsem tenkoval vždycky při prvním pípnutí, teď jsem šel až na 25km. Pak už jsem to nevydržel a natankoval. Je fakt, že to bylo po praze, takže v nádrži eště tak 2-3 litry byly, ale i tak jsem měl blbej pocit (příště sebou vezmu na takovejhle test kanystr).

A co vy? Zkoušeli jste někdo jet až na doraz?

:-))

PeeKaa

PS: doufám, že se teď neozve tuna chytráků, co mě budou poučovat, že se nádrž nemá vyjíždět až do mrtě...
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  08:32

« Cistenie interieru

Zravim. Chcel by som dat vycistit interier,ale na urovni. Viete niekto o nejakej seriznej firme co to robi dobre v BA. Ma niekto skusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  08:05

« Re: Okno

Tak to je pěknej bordel. Pánové z MB se evidentně zase vytáhli - tentokrát v provedení dveří. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.01  18:29

« Re: Okno

To mam neco podobneho na Oktavce meho otce: jednou si takhle trochu stahnul okenko u ridice, prask, rana a cele okno spadlo do dveri. Protoze to bylo samozrejme vecer v patek pred vikendem, tak si to nechal spravit na pockani a stalo to 10tis. kc. Museli menit cely mechanismus stahovani vcetne motoru, protoze to je pry cele zalisovane a jinak to nejde. Smula, ze to bylo u 2 roky staryho auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.08.01  12:27

« Re: Vieto niekto nieco o modele Fabia BASIC ?

O kolik ma byt levnejsi nevim, snad neco kolem 30.000 oproti nejlevnejsimu modelu ted. Ma mit motor 1.0 nebo 1.1, nelakovany narazniky, na vyber asi jen malo barev, v interieru bude jednoduchy calouneni, pricemz vzadu budou okna napevno, bez moznosti stazeni... Nevim kdy s tim chtej vybehnout...

Jinak zkusenosti s Fabii. Vim pouze o dvou (sluzebni a kamoska), ktery muzu posuzovat.

Sluzebni 1.4MPI - najeto neco malo pres 10.000km - vymena prevodovky. (nesla zpatecka a jednicka)

kamoska - 1.4 16V - najeto 14.000km - 3 x v servisu pro problemy s airbagem, pri posledni navsteve vymenili airbag celej. 1 x v servisu pro nefunkcni rucni brzdu. A ted momentalne v servisu s potkanym motorem - rupnul rozvodak...:-(((

Holt ma kamoska nejakej evidentne nepovedenej kus (jestli nakej povedenej vubec je :-).

Netvrdim, ze to sou smejdy vsechno, ale jinak neznam nikoho, kdo by Fabii mel.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  19:20

« to smarty

ATX don´t know...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  18:20

« Re: fabka 1.4 mpi 50 kw

hmm tak ty ceny jsou dost krute zajimave... ALE, zajimal by me ten tuning dat z ECU "na kolene". Co na to ATX?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  18:08

« Re: fabka 1.4 mpi 50 kw

to madvad: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…