Škoda Fabia
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: rezerva a PP from Chytrak
Hmm... jako bych to neříkal na toho svyho konci prispevku ... - stejne se najdou poučující ...
No abych uklidnil všechny pochybovačné tomáše (a Ydevy)
- do mínusu bych nikdy nešel - znám rizika
- test jsem dělal v praze, kde je na kždým kroku
bezninka...
- kdyby mě došel B a PP ještě ukazoval 20 km (a přecejen se něco po.....), věř Ydeve, že bych nic neplatil, ale ještě by se škodovka omluvila
:-))
Koneckonců k čemu jinýmu by tam PP byl....
PeeKaa
-
« Re: rezerva a PP
Před 3/4 rokem jsem jel z Maďarska přes Slovensko domů a na Slovensku jsem zjistil, že už to nedojedu (taky jsem se dlouho motal po Blavě). A neměl jsem Slovenské love. Nakonec když jsem měl podle PP dojezd cca 15km, tak jsem objevil benzinku, kde mě byli ochotní nechat za 100Kč natankovat v poměru 1:1. Ale i tak - díky jim za to. Měl jsem tehdá celkem nahnáno, protože jsem to auto vlastnil ani né měsíc. ;-) -
« Re: Fabia Basic...
Na idnes.cz psali, že škodovka už vyrábí v tichosti Fabie s litrovým motorem, ale jdou výhradně na vývoz (Španělsko, Portugalsko...) a u nás se začnou prodávat až na podzim až se vyprodají Felicie. O ceně a výbyvě nic nevím. Zajímal by mě především výkon motoru a spotřeba. -
« Fabia Basic...
Zdravim vas pani, na Fabiu Basic som uz videl reklamu u nejakeho predajcu v novinach, takze uz asi je "k mani". Bol tam napisany litrovy motor, cena aj vykon (tie som vsak zabudol :((( holt skleroza hloda... kazdopadne az taky rozdiel v cene oproti 1.4 tam nebol) -
« rezerva a PP
nazdárek,
tak jsem včera překonal svůj rekord v odvaze (nebo to byla spíš blbost?? :-))
Zkoušel jsem, jestli opravdu ukazuje PP reálný dojezd. Předtím jsem tenkoval vždycky při prvním pípnutí, teď jsem šel až na 25km. Pak už jsem to nevydržel a natankoval. Je fakt, že to bylo po praze, takže v nádrži eště tak 2-3 litry byly, ale i tak jsem měl blbej pocit (příště sebou vezmu na takovejhle test kanystr).
A co vy? Zkoušeli jste někdo jet až na doraz?
:-))
PeeKaa
PS: doufám, že se teď neozve tuna chytráků, co mě budou poučovat, že se nádrž nemá vyjíždět až do mrtě... -
« Re: Okno
To mam neco podobneho na Oktavce meho otce: jednou si takhle trochu stahnul okenko u ridice, prask, rana a cele okno spadlo do dveri. Protoze to bylo samozrejme vecer v patek pred vikendem, tak si to nechal spravit na pockani a stalo to 10tis. kc. Museli menit cely mechanismus stahovani vcetne motoru, protoze to je pry cele zalisovane a jinak to nejde. Smula, ze to bylo u 2 roky staryho auta. -
"-- skrytý --" 21.08.01 12:27
« Re: Vieto niekto nieco o modele Fabia BASIC ?
O kolik ma byt levnejsi nevim, snad neco kolem 30.000 oproti nejlevnejsimu modelu ted. Ma mit motor 1.0 nebo 1.1, nelakovany narazniky, na vyber asi jen malo barev, v interieru bude jednoduchy calouneni, pricemz vzadu budou okna napevno, bez moznosti stazeni... Nevim kdy s tim chtej vybehnout...
Jinak zkusenosti s Fabii. Vim pouze o dvou (sluzebni a kamoska), ktery muzu posuzovat.
Sluzebni 1.4MPI - najeto neco malo pres 10.000km - vymena prevodovky. (nesla zpatecka a jednicka)
kamoska - 1.4 16V - najeto 14.000km - 3 x v servisu pro problemy s airbagem, pri posledni navsteve vymenili airbag celej. 1 x v servisu pro nefunkcni rucni brzdu. A ted momentalne v servisu s potkanym motorem - rupnul rozvodak...:-(((
Holt ma kamoska nejakej evidentne nepovedenej kus (jestli nakej povedenej vubec je :-).
Netvrdim, ze to sou smejdy vsechno, ale jinak neznam nikoho, kdo by Fabii mel.