Škoda Fabia
« Re: To je spolek...
Podběrák: Mě připadáš poměrně nesoudnej ty!!! Jak můžeš srovnávat náraz ve 120 Scorpia s Fábkou. To by neodjelo žádné auto třídy "malé vozy". To nemá co dělat s Fábií a Škodou vůbec. Zkus příště, než něco napíšeš, pouvažovat jestli je to objektivní. -
« Re: Fabia - naprostá ubohost
fija:Dovol mi,abych ti oponoval.Podvozek má Scorpio velice komfortně naladěn,není to žádná koza jak ty vaše Fabie a Felicie atd.,spotřebu má velmi přijatelnou kolem 9 litrů,což je na takovej koráb víc než slušné.životnost - haha.tu má zhruba 300000 km,zpracování je poctivý,interiér nesmírně obrovskej.Stačí?P.S.Jinak si samozřejmě užívej "pohodlí" ve své Fabii,to Ti neberu.Ale až se sťuknou tyhle 2 auta ve 120,tak po svejch odjede pouze Scorpio.

Vezme se jeden pitomec, hodí se do této konference, kde vypustí několik provokativních názorů. Pár spravedlivě rozhořčených účastníků mu odpoví (uff teď už mezi ně patřím i já :-) a úspěch je zaručen.
A nikdo z vás určitě nechce, aby se konf. škoda fabia dostala do archivu...
Jen tak mimochodem - o velkým autě do města můžou uvažovat jen 3 druhy lidí:
1) ředitelé, šéfové a podobná sorta lidí, potřebující velký vůz k dotvoření své image.
2) lidé s rozsáhlou rodinou, případně lidé často vozící něco velkého nebo sebe na delší vzdálenosti, vlastnící RD nebo vlasnící parkovací místo před domem. (výjimkou je vynikající parkovací sitace v daném městě [existuje nějaké takové???], případně kravská dávka štěstí.)
3) Naprostí pitomci, k nimž jsem nedávno patřil i já, kroužící večer okolo domů a hledající volné místo k parkování.
Když si vzpomenu na chvíle s kombíkem, když jsem se vracel večer ze služební cesty s najetými stovkami kilometrů a pak jak pitomec ještě hodinu hledal místo k zaparkování, protože většina z míst byla pro kombík příliš malá. Vzpomínám na ty chvíle, kdy jsem toužil po motorové pile nebo alespoň po rozbrusce, kterou bych zbavil auto přebytečných centimetrů.
S fabií tyhle problémy nemám. Vejdu se skoro všude (i když smart by se někddy hodil :-) a místo tak najdu do 20 minut.
A o kličkování v zácpě ani nemluvě :-))
Tak to tomu podběrákovi neberte. On se mu ten prostor hodí, když jede pro seno nebo tak...
A podvozek to auto musí mít taky skvělej. Vždyť ve všech rally světa jezdily samý fordy scorpio. A pokud si vzpomínám tak vítězily a porážely všechny subaru, seaty a toyoty.
:-)) PeeKaa
Poznámka: Jakákoliv podoba s žijícími osobami je naprosto vyloučená. Autor popisoval pouze vymyšlené osoby a události.