Škoda Fabia

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

30.08.01  14:09

« podběrák (a spol.) aneb vidlák v konferenci

Víte, jak lze rozproudit skomírající debatu?

Vezme se jeden pitomec, hodí se do této konference, kde vypustí několik provokativních názorů. Pár spravedlivě rozhořčených účastníků mu odpoví (uff teď už mezi ně patřím i já :-) a úspěch je zaručen.

A nikdo z vás určitě nechce, aby se konf. škoda fabia dostala do archivu...

Jen tak mimochodem - o velkým autě do města můžou uvažovat jen 3 druhy lidí:

1) ředitelé, šéfové a podobná sorta lidí, potřebující velký vůz k dotvoření své image.

2) lidé s rozsáhlou rodinou, případně lidé často vozící něco velkého nebo sebe na delší vzdálenosti, vlastnící RD nebo vlasnící parkovací místo před domem. (výjimkou je vynikající parkovací sitace v daném městě [existuje nějaké takové???], případně kravská dávka štěstí.)

3) Naprostí pitomci, k nimž jsem nedávno patřil i já, kroužící večer okolo domů a hledající volné místo k parkování.

Když si vzpomenu na chvíle s kombíkem, když jsem se vracel večer ze služební cesty s najetými stovkami kilometrů a pak jak pitomec ještě hodinu hledal místo k zaparkování, protože většina z míst byla pro kombík příliš malá. Vzpomínám na ty chvíle, kdy jsem toužil po motorové pile nebo alespoň po rozbrusce, kterou bych zbavil auto přebytečných centimetrů.

S fabií tyhle problémy nemám. Vejdu se skoro všude (i když smart by se někddy hodil :-) a místo tak najdu do 20 minut.

A o kličkování v zácpě ani nemluvě :-))

Tak to tomu podběrákovi neberte. On se mu ten prostor hodí, když jede pro seno nebo tak...

A podvozek to auto musí mít taky skvělej. Vždyť ve všech rally světa jezdily samý fordy scorpio. A pokud si vzpomínám tak vítězily a porážely všechny subaru, seaty a toyoty.

:-)) PeeKaa

Poznámka: Jakákoliv podoba s žijícími osobami je naprosto vyloučená. Autor popisoval pouze vymyšlené osoby a události.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  13:40

« Re: To je spolek...

no tak že tyhle auta tak všude vychvalujou.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  09:53

« Re: To je spolek...

Podběrák: Mě připadáš poměrně nesoudnej ty!!! Jak můžeš srovnávat náraz ve 120 Scorpia s Fábkou. To by neodjelo žádné auto třídy "malé vozy". To nemá co dělat s Fábií a Škodou vůbec. Zkus příště, než něco napíšeš, pouvažovat jestli je to objektivní.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.01  09:31

« Fabia BASIC

Včera som videl v Košiciach naloženú na prepravnom návese pred jedným predajcom Fabiu BASIC. Biela s čiernymi nárazníkmi. Nič moc.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.01  09:20

« To je spolek...

Sorry,ale většina z vás jste naprosto nesoudný.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  08:59

« Re: Fabia - naprostá ubohost

huf:Sice Ti po tom nic není,ale je to model 1993,tváří se k 5 metrům a ve vnitřním prostoru bezkonkurenční.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  08:58

vici:Naprosto správně...To jen dokládá neodůvodněnou předraženost šmejdů zn. Škoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.01  08:57

fija:Dovol mi,abych ti oponoval.Podvozek má Scorpio velice komfortně naladěn,není to žádná koza jak ty vaše Fabie a Felicie atd.,spotřebu má velmi přijatelnou kolem 9 litrů,což je na takovej koráb víc než slušné.životnost - haha.tu má zhruba 300000 km,zpracování je poctivý,interiér nesmírně obrovskej.Stačí?P.S.Jinak si samozřejmě užívej "pohodlí" ve své Fabii,to Ti neberu.Ale až se sťuknou tyhle 2 auta ve 120,tak po svejch odjede pouze Scorpio.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  20:32

Ale ze by zrovna Scorpio byla nejaka super kara, to se mi nezda, je velka, pohodlna, to jo, ale zbytek nestoji za nic!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  20:30

Ja jsem si to myslel, ze to je tatez osoba...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  19:47

« Re: Fabia Basic...

vici: kolik už máš najeto od úpravy? Já osobně po úpravě 1.4 MPI počítám s najetím vyšším než 150.000 tis. kilometrů. Jinak spotřebu po úpravě mám nižší. Z mírného kopečku mi tachometr šel přes 200.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  17:24

vici> Uz mam s MPIckem najetych par kilometru a chystam se jit do nejake upravy, takze me zajima kazde info, parametry, zivotnosti (predpokladane), cena, zaruky...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  14:23

« Re: TDI - opravdu nejlepsi motor ve Fabii? (ad 3854)

slavos> To není normální. To běžte reklamovat, protože mně to fakt nedělá a v jiné Fabii TDI taky nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  10:49

Ja primo ne, ale jsem velice blizko u zdroje. Kamarad takove upravy dela. Ja sam mam ve Facku objem 1490. Co konkretne by jsi chtel vedet?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  10:07

vici> Ty delas upravy motoru? Nezminoval jsi se tak zlehka, ze jsi delal nejake Fabie? Jsi ochoten dat do placu trochu vic info?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  09:50

Píves> to je to poslední Scorpio nebo ještě to hranaté?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  09:43

Kdyz prodam svy Facko tak za ty prachy sezenu minimalne dve Scorpia......... takze asi tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  09:27

Scorpio je sice kocar, ale ma nahouby podvozek, nehouby spotrebu a nahouby zivotnost a zpracovani. A proto se uz taky nejaky ten patek nedela ... a muzes odborniku prozradit, proc si myslis, ze jsi odbornik ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  08:54

mracek:Podběrák a Píves je jedna a táž osoba,to bys už moh vědět.A má Ford Scorpio - super kočár.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  08:53

Huf:Ste tady některý z vás slušný paka,jen co je pravda,saláti...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…